Posiadam coś podobnego. Z Esotiq. Leży w szafie i leżeć będzie. Sprawował się do max B rozmiaru, ciasno założony. Obecnie przy moim D/E nawet przez myśl by mi nie przyszło założyć. No chyba, że w przyszłości zrobię sobie operację i będą sztywno przyczepione do ciała 😁
Mam tą z Jansport i jest bardzo pojemna. Doskonała na koncerty-mieści się duży portfel, wachlarz, klucze, telefon i bilet bez potrzeby składania na pół🙂 No i bardzo podobają mi się nerki (i inne produkty) z Cherrish, ale to hand made, więc i ceny wysokie. 🍴
Jak się nazywają takie spodnie, (nie legginsy) we wzory, na górze gumka, w biodrach luźne? Cieciorka chyba kiedyś coś takiego miała na sobie w zdjęciach re-voltowiczów. Widziałam takie w housie ale za 120 zł, ale to nie moja półka cenowa, szukam troch tańszych.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 czerwca 2013 18:44
Jak się nazywają takie spodnie, (nie legginsy) we wzory, na górze gumka, w biodrach luźne? Cieciorka chyba kiedyś coś takiego miała na sobie w zdjęciach re-voltowiczów. Widziałam takie w housie ale za 120 zł, ale to nie moja półka cenowa, szukam troch tańszych.
No właśnie allegro nic takiego, o co mi chodzi nie wypluwa po tym haśle. Próbowałam też haremki, ale również nic ciekawego nie pokazało. Dziwne, bo sporo widziałam takich spodni ostatnio w sieciówkach.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 czerwca 2013 20:00
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 czerwca 2013 22:07
To jest właśnie ten fason tyle, że szukam czegoś we wzory. [quote author=Pursat link=topic=168.msg1804086#msg1804086 date=1371409119] Może "pumpy" albo "baggy"?
Pumpy to jest trop. Dzięki dziewczyny za pomoc :kwiatek: [/quote]