http://www.piazzadimoda.pl/ ciekawostka dla Wrocławianek 🙂 będą najlepsze marki ( Gucci, Armani, Moschino itp.) najprawdopodobniej w outletowych, przyjaznych cenowo kolekcjach 🙂
Hexa, szczerze wątpię, żeby to były oryginalne rzeczy... Kiedyś dziewczyny pisały, że takie marki jak np. Gucci nie robią nawet wyprzedaży i obniżek, a co dopiero outlety...
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 czerwca 2013 20:06
infantil, trochę droga ta pidżama 😁
Ja w końcu poszłam na ślub w sukience w kwiatki. W ostatnim momencie uświadomiłam sobie, że mam tylko czarne pończochy, a to w połączeniu z czarną sukienką nie wyglądałoby za dobrze
Cholernie droga, nigdy nie dałabym tyle kasy za dres (na wf 😁 ). Ale są i tacy, którzy dają o wiele więcej, co kto lubi. Pialotta pytała, mi na fejsbuku wyskoczyło, to podrzuciłam. Może jej się akurat spodoba 😉
Pomocy. Idę w sobotę na ślub. Mam ciemną, czerwoną obcisłą sukienkę z małą srebrną wstawką. Co do tego? Chodzi mi głównie o buty i jakieś okrycie. Czerń jest bardzo tradycyjna. Chciałam coś innego. Spróbowałabym z miodowym brązem, ale nie wiem czy nie będzie się gryzło. Wszędzie teraz do czerwieni beże, ale to chyba zbyt intensywna czerwień do beżu. Dodam, że włosy mam jasny brąz, oczy zielone, ciemną cerę.
Daj zdjęcie sukienki, to będzie łatwiej doradzić. 🙂
Dziewczyny, kojarzy któraś z was neonowy sweter z Zary, z obecnej kolekcji (chyba TRF, bo 2 tygodnie temu widziałam go na tym dziale w Galerii Kazimierz), raczej luźny, z zamkiem na karku? Kosztował 79.90 i ostatnio był pokazywany w którejś gazecie typu Party itp., nie pamiętam tytułu... Szukam na stronie, ale nie widzę, a sprawa jest pilna, bo chciałam kupić na prezent. Ja po galeriach będę mogła się przejść dopiero pod koniec tygodnia i nie mam jak sprawdzić. :kwiatek:
Hexa, szczerze wątpię, żeby to były oryginalne rzeczy... Kiedyś dziewczyny pisały, że takie marki jak np. Gucci nie robią nawet wyprzedaży i obniżek, a co dopiero outlety...
Znam przedśięwzięcie od kuchni, więc co do autentyczności mam pewność - nie mam tylko pojęcia jaki będzie zakres tych kolekcji 🙂
Nie sądzę by do Sky Tower wpuścili handlarzy podróbkami.
Na szybko [[a]]http://allegro.pl/listing/listing.php?string=str%C3%B3j[[a]]+k%C4%85pielowy+z+sukienk%C4%85 . Co prawda stroje nie są szałowe, ale może przez kombinacje słów odnajdziesz coś fajnego 😉
Dziewczyny, do spódnicy - przód do kolan, tył długi pasują tylko szpile, nie?
Baleriny będą skracać nogi, koturno-espadryle z zabudowanym przodem chyba też odpadają? Mam co prawda piękne czarne platformy, ale to raczej do patrzenia, bo 12 cm obcas mnie przerasta 😀.
Ja też chodzę w balerinach. Ostatnio widziałam dziewczynę w takiej spódnicy i niskich conversach i nie wyglądało to źle. Tylko spódnica była całkowicie gładka, jednokolorowa.