Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

chesnut, baaaardzo podobna! Zwłaszcza w pasie, ale ten kołnierz właśnie jest najbardziej zajebisty w tej kurtce 🙂
cavaletti, na Wileńskim jest sklep fajny "Pimp kie" coś takiego, fajne są polecam 😉
Trochę mi za daleko do Wawy :P 😁 Ale dzięki 🙂
chesnut mi sie najbardziej podoba ta pikowana:
dziewczyny, widziałyście gdzieś może beżową albo bordową koszulę, mgiełkę, albo z długim rękawem, albo bez rękawów, byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację  :kwiatek:
cavaletti a ja byłam przekonana, że Ty jesteś z Warszawy! W sumie nie wiem czemu  😁
Nieee, ja Bydgoszczanka pełną gębą 😎 A w Wawie byłam może z 3 razy w swoim życiu 😉
Udało się! Jest mnóstwo koszul takich jak chciałam w Reserved.  😍  Weszłam 'na chwilę' sprawdzić, czy są, kupiłam zestaw spodnie + koszula + żakiet i jeszcze na osłodę życia spodnie do noszenia na co dzień. Wydałam wszystkie pieniądze dostępne na najbliższe 1,5 miesiąca, więc nie wiem, z czego będę żyła, ale ważne, że mam co na maturę założyć.  🤣
a ja nadal nie mam koszuli  🙁 Jutro polowania ciąg dalszy. Altiria o tak, w reserved sa piekne koszule, tylko wszystkie jak dla mnie sa mega małe w biuscie i długie w rękawach  🙄 Pokaż ktorą kupilas  😀

Mogę na egz. gimnazjalny założyć czarne spodnie i czarna bluzkę? Czy biala jest raczej wymogiem? I czy mogę isc w butach na obcasie czy musza byc plaskie?
Ja na szczęście mieszczę się z moim biustem E w rozmiarze 40.  😁 Nie ma tej mojej na stronie, podobna do tej, tylko z granatowymi wstawkami i guzikami do końca. Strasznie mi się podoba, zwłaszcza te gacie.  🤣
Ja na egzaminie gimnazjalnym byłam w płaskich, ale chodziłam do bardzo konserwatywnej szkoły.  😉

Teraz tak sobie pomyślałam, że jest dużo ładnych pasków i mogłam sobie jakiś kupić. No nic, będę mieć pretekst do kolejnej wycieczki.
ja kupiłam na egzamin taką w new look'u, do tego czarne spodnie i pewnie te buty co na zdjęciu. Tylko nie mam nic na 2 pozostałe dni :P
Ja mam 3 koszule, 2 spódnice, spodnie i żakiet na 7 dni matur. Albo dokupię jeszcze jedną albo dwie koszulę, albo będę codziennie prać.  🤣
czy zakladajac bezowe buty do czarnych rajstop nie bede wygladac smiesznie?
szalonakobyła, nie, ale optycznie skrócisz sobie nogi.
dziekuje :kwiatek: to ja poszukam innych rajstop albo innych butow 😀
ja kupiłam na egzamin taką w new look'u, do tego czarne spodnie i pewnie te buty co na zdjęciu. Tylko nie mam nic na 2 pozostałe dni :P

ile dałaś? 😉 Bo ładna jest, co prawda chciałam koszulę z długim rękawem, ale jeżeli cena nie jest przytłaczająco ogromna to może bym się nawet przejechała przymierzyć.
Stówkę, serce bolało ale ładna jest
Widziałyście w jakimś sklepie stacjonarnym koszulę w kratę ? W odcieniach granat / bordo / czerwień / biel / beż / czerń. Najchętniej taliowana, mile widziane jakieś ćwieki / skórzane wstawki. Wchodzi w grę również luźniejszy krój  🙂 :kwiatek: Wszystko co mi się przewinęło w rękach to szmatki w pudrowych kolorach.
a czy ktos się natknął na jakąs fajna sukienke najlepiej w jakieś kwiatowe wzory z dekoltem na plecach? albo coś fajnego na wesele...
latanie w poszukiwaniu zwyczajnej, czarnej ramoneski z pikowaniami  😵 ale w końcu znaleziona  😀
tulipan, takie koszule czesto w sklepach z jeansami sie zdarzaja.
dziewczyny, widziałyście gdzieś może beżową albo bordową koszulę, mgiełkę, albo z długim rękawem, albo bez rękawów, byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację  :kwiatek:

W H&M widziałam m. in. bordową.

Widziałyście w jakimś sklepie stacjonarnym koszulę w kratę ? W odcieniach granat / bordo / czerwień / biel / beż / czerń. Najchętniej taliowana, mile widziane jakieś ćwieki / skórzane wstawki. Wchodzi w grę również luźniejszy krój  🙂 :kwiatek: Wszystko co mi się przewinęło w rękach to szmatki w pudrowych kolorach.

Swego czasu były takie koszule w Tally Weijl, nie wiem czy coś jeszcze na wyprzedażach zostało...
Losia- skąd ta kurtka?

Wie ktoś gdzie dostane ładne i tanie żakiety?Jakieś sieciówki tp?
Coś tego typu http://allegro.pl/boyfriend-dresowa-marynarka-zakiet-stillo-s-i3109857877.html
chce kupić "na żywo" ponieważ musze przymierzać takie rzeczy
infantil, w Reserved jest bardzo duży wybór koszuli idealnych na egzamin, sama się w dwie zaopatrzyłam 😉 U mnie można przyjść w spodniach i w niskich butach.
kortina tak tak, wiem, że w reversed są super koszule, pisałam już nawet, że bardzo ubolewam nad faktem, że niestety w żadną się nie mieszczę w cyckach  😵
A ja się dowiedziałam, że mogę być w obcasach  😀 Super, nie muszę wydawać kasy na płaskie buty.
Rany, ja byłam na egzaminie gimnazjalnym w takich obrzydliwych płaskich kamaszach, bo jak zwykle obudziłam się z ręką w nocniku i nie miałam żadnych pasujących butów. Na obcasy patrzyli jak na dzieło szatana. No ale jak już mówiłam, miałam szalone gimnazjum, w którym nie można było mieć makijażu, malować paznokci i nosić kolczyków.  🤣
No ale jak już mówiłam, miałam szalone gimnazjum, w którym nie można było mieć makijażu, malować paznokci i nosić kolczyków.  🤣

U mnie też nie można 😁 ale i tak najlepsze są super stylowe identyfikatory 😁 ale to OT

Cieszcie się, że nie macie mundurków 🙂.

U mnie na gimnazjalnym kilka osób było w szpilkach, ja tam wolę wygodę i płaskie buty :p, bluzka co prawda powinna być biała, ale jak ktoś przyjdzie w czarnej, to go przecież nie wyrzucą.
Miałam mundurki i były super! Mogłam wstawać 20 minut później niż teraz, bo nie było problemu 'co dzisiaj ubrać'. 😁  Miałam koszulki w 5 kolorach i bluzę. Jedynymi akceptowanymi spodniami były jeansy - na początku zażyczyli sobie długie i ciemne, potem chyba poszli po rozum do głowy i sobie uświadomili, że chodzenie w ciemnych jeansach w czerwcu nie należy do zbyt przyjemnych doznań. I można było mieć jasne jeansy, ale nadal długie.  😀iabeł:
właaaaaaśnie, czy na maturę muszę mieć białą koszulę i czarne spodnie/spódniczkę? bo mam w sumie sporo ubrań, które wg mnie nadają się na egzamin (zwłaszcza jak jest gorąco).
może wrzucę foty i ocenicie. bo w sumie nie chce mi się kupować jakiś 3 zestawów, skoro mogę coś z mojej szafy wykorzystać
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się