Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

No właśnie wolałabym, żeby były ciut bardziej eleganckie. Znalazłam jeszcze takie spodnie

i takie buty i już nic nie wiem  🙄
te najlepsze
Poprzednie buty i te spodnie z ostatniego postu! Super 🙂

edit:
Kilka stron temu pisałam o kieliszku w kształcie szpilki, na Allegro jest do kupienia
http://www.allegro.pl/item971707063_kieliszek_le_rituel_christian_louboutin.html
a href="http://img651.imageshack.us/i/cz001sz2.jpg/" target="_blank" rel="ugc">
skąd te butki ? 😜
z tąd  😉http://allegro.pl/item963361443_szare_zamszowe_szpilki_z_roza_roz_39_w01.html
Ja już nie wiem, chyba wezmę dwie pary butów i te czarne spodnie japan style, a co mi tam 🤔
Hanoverka też szukam takich spodni, jak znajdziesz coś w stylu tych ostatnich, bądź z drugiego zdjęcia z wcześniejszej strony- daj znać 😉
dziewczyny... a znacie może jakies fajne sklepy internetowe z ciuchami dla facetów?
Ale tak jak japan style czyli tanie i jakościowo przyzwoite 😉
Info ze strony Japan Style 24
Około 19 kwietnia spodziewamy się nowej dostawy odzieży, będzie to największa dostawa jak do tej pory-  w niej spora ilość uzupełnień magazynowych oraz 50 nowych pozycji jeszcze nie wprowadzonych na naszą stronę.  W maju natomiast przygotowujemy się do przyjęcia dwóch dostaw będą one jednak najprawdopodobniej w końcówce miesiąca. Pierwsza będzie bardzo bogata w sukienki wieczorowe druga natomiast będzie pełna nowości bo dostarczymy jakieś 120 nowych pozycji, jednak to nie wszystko - otrzymamy dużą ilość dresów D114 oraz Alladynek, o które bardzo często pytacie.

Ha, ja tam już zbieram kasę! I centralnie tego dnia kiedy wprowadzą towar robię zamówienie, bo w kilka godzin towar się rozchodzi.
Jara- dobrze, że mówisz, też pewnie będę polować 🙂
dziewczyny... a znacie może jakies fajne sklepy internetowe z ciuchami dla facetów?
Ale tak jak japan style czyli tanie i jakościowo przyzwoite 😉

ja wiem, że nie znacie odpowiedzi skoro nie piszecie ale podnoszę temat, bo a nóż ktoś wejdzie inny i będzie znał 🙂
odświeżam temat.

Potrzebuję bikini, bo nie mam ale nie wiem jakiego mam szukać.
Po pierwsze krój - chciałabym na dół takie majtki spodenkowe bardziej - jaka góra nie wiem. Piersi mam dosyć daleko od siebie wiec chyba w wiązanym biustonoszu nie wyglądałabym korzystnie... ale nie wiem.

po drugie - kolor. Jestem biała jak ściana, jaki kolor polecacie bym nie wyglądała jeszcze gorzej ?
wg. mnie jesli chodzi o kroj, to cos tego typu:

[img]http://e.snobka.pl/sn316/a4124cb50029249b49d2249d[/img]. W sklepach czasami mozna dopasowac sobie gore i dol od roznych zestawow, np w H&M jak kupowalam to na tej zasadzie.

A jesli chodzi o kolory to pewnie przede wszystkim jasne, 'letnie'. np jakis przyjemny morski zielony czy niebieski, pomaranczowy itp. na pewno czarny i czerwony podkresla blada skore  😉
Piersi mam dosyć daleko od siebie wiec chyba w wiązanym biustonoszu nie wyglądałabym korzystnie... ale nie wiem.

wybierz stanik wiazany na szyi z usztywnionymi miseczkami- super uwydatnia biust 😉
A jaką górę wybrać przy mały biuście ? (75a)
Zawsze marzyło mi się takie typowe bikini na sznureczkach ale chyba przy moim biuście za korzystanie wyglądać to nie będzie.
Ada, wg mnie tego typu:

teraz takich krojow jest w sklepach duzo, wg mnie sa super i zdecydowanie lepiej wygladaja na malym lub srednim biuscie  🙂
Nav, dzięki  :kwiatek:
Ten krój jest genialny  😜
Wiesz jakiej firmy jest ten pierwszy ? (bo po linku zdjęcia nie mogę na tej stronie go znaleźć)

I oczywiście będzie problem z kolorem bo jak na czynnego jeźdzca przystało mam mocno opalone ręce, trochę mniej dłonie przez rękawiczki, a cała reszta jest bladaaa jak ściana.
niestety nie mam pojęcia. ale, hehehe, strasznie dzisiaj reklamuje ten sklep  😉 w H&M widzialam duzo strojow o takim kroju. I w New Yorkerze tez  🙂
Mi ten krój strasznie optycznie zmniejsza biust.
A jesli chodzi o kolory to pewnie przede wszystkim jasne, 'letnie'. np jakis przyjemny morski zielony czy niebieski, pomaranczowy itp. na pewno czarny i czerwony podkresla blada skore  😉

Własnie ja raczej wolałabym moją bladość stonować, nie wyróżniać się z tłumu 😉 genetyka się na mnie obraziła i się prawie nie opalam także na plazy wśród czekolad wyglądam jak no.. chodzący dramat 😉

[quote author=ninevet link=topic=168.msg561013#msg561013 date=1271767254]
Piersi mam dosyć daleko od siebie wiec chyba w wiązanym biustonoszu nie wyglądałabym korzystnie... ale nie wiem.

wybierz stanik wiazany na szyi z usztywnionymi miseczkami- super uwydatnia biust 😉
[/quote]

Tylko na brak biusty ja nie narzekam, fajny jest, pasujący i nawet jak na moją chudość duży ale przeszkadza mi odległość między piersiami a nie wiem czy takie bikini nie zrobi jeszcze większej przerwy 🤔
ninevet, o czarnym i czerwonym napisalam w ramach, ktore kolory odradzam  😉 przy jasnych nie widac tak bladosci  🙂
Ale jeżeli faktycznie jest bardzo blada i w dodatku chudziutka, to zielony (szczególnie stonowany odcienie) na pewno nie pomoże - topielec gotowy.  😉
no fakt, o tym nie pomyślałam  😉
ninevet,
nie zrobi przerwy, tylko je wlasnie zblizy do siebie 🙂
A ja ostatnio kupiłam tą tunikę w pepitkę JAPAN STYLE , czekałam ze 20 dni , ale warto było  😍 jest super, tak mnie nastraszyłyście ze te ciuszki są duze, a tu sie okazuje ze na moja kościstą figurę ta tuniczka jest idealna  😍
Szukam jakiś fajnych, kolorowych i oryginalnych bluzek - nietoperzy. Nie mogę nic znaleźć w sklepach, chyba wyszły z mody -__-
Nowa dostawa
Już jutro spodziewamy się nowej dostawy. Mamy nadzieję, żę będziemy w stanie wprowadzić wszystkie towary na magazyn już jutro. Jeżeli to się nie uda jesteśmy przekonani, że do soboty będzie możliwość zakupu towarów. Zapraszamy do zakupów.

Wydłużyła się dostawa 😉

A ja ostatnio kupiłam tą tunikę w pepitkę JAPAN STYLE , czekałam ze 20 dni , ale warto było  jest super, tak mnie nastraszyłyście ze te ciuszki są duze, a tu sie okazuje ze na moja kościstą figurę ta tuniczka jest idealna 
hah ja mam ją do sprzedania 😉
dzięki za rady  :kwiatek:
Nie wiedziałam za bardzo gdzie z tym, ale... yyy...  😵

Jak mogą być greckie boginie, to dlaczego nie.. satyr.  😉
Jestem w szoku.  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się