Info ze strony Japan Style 24 Około 19 kwietnia spodziewamy się nowej dostawy odzieży, będzie to największa dostawa jak do tej pory- w niej spora ilość uzupełnień magazynowych oraz 50 nowych pozycji jeszcze nie wprowadzonych na naszą stronę. W maju natomiast przygotowujemy się do przyjęcia dwóch dostaw będą one jednak najprawdopodobniej w końcówce miesiąca. Pierwsza będzie bardzo bogata w sukienki wieczorowe druga natomiast będzie pełna nowości bo dostarczymy jakieś 120 nowych pozycji, jednak to nie wszystko - otrzymamy dużą ilość dresów D114 oraz Alladynek, o które bardzo często pytacie.
Ha, ja tam już zbieram kasę! I centralnie tego dnia kiedy wprowadzą towar robię zamówienie, bo w kilka godzin towar się rozchodzi.
Potrzebuję bikini, bo nie mam ale nie wiem jakiego mam szukać. Po pierwsze krój - chciałabym na dół takie majtki spodenkowe bardziej - jaka góra nie wiem. Piersi mam dosyć daleko od siebie wiec chyba w wiązanym biustonoszu nie wyglądałabym korzystnie... ale nie wiem.
po drugie - kolor. Jestem biała jak ściana, jaki kolor polecacie bym nie wyglądała jeszcze gorzej ?
A jesli chodzi o kolory to pewnie przede wszystkim jasne, 'letnie'. np jakis przyjemny morski zielony czy niebieski, pomaranczowy itp. na pewno czarny i czerwony podkresla blada skore 😉
A jaką górę wybrać przy mały biuście ? (75a) Zawsze marzyło mi się takie typowe bikini na sznureczkach ale chyba przy moim biuście za korzystanie wyglądać to nie będzie.
Nav, dzięki :kwiatek: Ten krój jest genialny 😜 Wiesz jakiej firmy jest ten pierwszy ? (bo po linku zdjęcia nie mogę na tej stronie go znaleźć)
I oczywiście będzie problem z kolorem bo jak na czynnego jeźdzca przystało mam mocno opalone ręce, trochę mniej dłonie przez rękawiczki, a cała reszta jest bladaaa jak ściana.
A jesli chodzi o kolory to pewnie przede wszystkim jasne, 'letnie'. np jakis przyjemny morski zielony czy niebieski, pomaranczowy itp. na pewno czarny i czerwony podkresla blada skore 😉
Własnie ja raczej wolałabym moją bladość stonować, nie wyróżniać się z tłumu 😉 genetyka się na mnie obraziła i się prawie nie opalam także na plazy wśród czekolad wyglądam jak no.. chodzący dramat 😉
[quote author=ninevet link=topic=168.msg561013#msg561013 date=1271767254] Piersi mam dosyć daleko od siebie wiec chyba w wiązanym biustonoszu nie wyglądałabym korzystnie... ale nie wiem.
wybierz stanik wiazany na szyi z usztywnionymi miseczkami- super uwydatnia biust 😉 [/quote]
Tylko na brak biusty ja nie narzekam, fajny jest, pasujący i nawet jak na moją chudość duży ale przeszkadza mi odległość między piersiami a nie wiem czy takie bikini nie zrobi jeszcze większej przerwy 🤔
A ja ostatnio kupiłam tą tunikę w pepitkę JAPAN STYLE , czekałam ze 20 dni , ale warto było 😍 jest super, tak mnie nastraszyłyście ze te ciuszki są duze, a tu sie okazuje ze na moja kościstą figurę ta tuniczka jest idealna 😍
Nowa dostawa Już jutro spodziewamy się nowej dostawy. Mamy nadzieję, żę będziemy w stanie wprowadzić wszystkie towary na magazyn już jutro. Jeżeli to się nie uda jesteśmy przekonani, że do soboty będzie możliwość zakupu towarów. Zapraszamy do zakupów. Wydłużyła się dostawa 😉
A ja ostatnio kupiłam tą tunikę w pepitkę JAPAN STYLE , czekałam ze 20 dni , ale warto było jest super, tak mnie nastraszyłyście ze te ciuszki są duze, a tu sie okazuje ze na moja kościstą figurę ta tuniczka jest idealna hah ja mam ją do sprzedania 😉