Znacie jakieś fajne strony o modzie? Ale prawdziwej modzie, a nie pseudomodzie w wydaniu polskich "stylistów". Odpadają też blogi typu "pochwalę się zawartością swojej szafy, jestem taka trendy" 😵
oprócz stron różnych wydań vogue'a i innych magazynów, style.com, to dobra jest też strona fashionising.com . Zależy czego konkretnie szukasz - kolekcji, sesji, newsów itd. Jeśli chodzi o polskie strony to raczej ciężko znaleźć jakąś porządną...
Znudziło mi się. Na codzień chodzę w glanach, czasami na czarno, czasami bardziej kolorowo. Cóż, jak dla mnie-nudno. Wprawdzie glany to butki wszechstronne i piękne 😍 , ale chyba powoli zaczynam z nich wyrastać... I zawsze spodnie,spodnie,spodnie,spodnie +kombinacje bluzkowe-paskowe-iksowe. Codziennie rano, stojąc przed szafą, mam dylemat- co ubrać, żeby wyglądać, ale żeby nie wyszło 'przedobrzone'.😉 A ostatnio zafascynował mnie styl indyjski. 👀 Tańczę taniec brzucha i tribal, więc ostatnio oglądam filmiki, słucham muzyki, zaczęłam czytać książki... I zaciekawiło mnie bardzo.;P Szarawy, choli, sari. Ładnie,kolorowo, zwiewnie,kobieco. 😎 Chyba mam wahania osobowośći. 🤬
O ja! Są boskie. Mam nową motywację do prowadzenie diety, jak mi nogi schudną(a może i cudownym sposobem się wydłużą, w końcu PODOBNO ciągle jeszcze powinnam rosnąć :hihi🙂 to zakupię kilka, które już wypatrzyłam. Bo takie bogate wzory będą się prezentowały dobrze wyłącznie na szczupłych nogach...
Ktoś się orientuje jak z rozmiarówką Endorfiny ? Chodzi mi konkretnie o spodnie dresowe. Czy 38 to faktycznie 38 ? I jak to wypada w porównaniu z np. Bershką. :kwiatek:
rozmiar: 38-64/83/109,5/38 [obwód pasa/długość nogawki wewnątrz/długość nogawki zewnątrz/szerokość w udzi/cm]
Takie ma wymiary. Ale jeśli byłabyś w rynku, to zajdź do Feniksu na 4 piętro albo do Andergrandu (Feniks - piwnica w McDonaldzie), tam były dresy. Powiem Ci, że jak dla mnie lepiej prezentują się na fotach niż na żywo.
Sama sukienka/tunika krój ma fajny, jednak lepszy by był chyba krótki rękaw (np. zasłaniający tylko ramiona). I kolor/kwiatki mnie się kompletnie nie podobają, to już chyba wyszło z mody jakiś czas temu 🙂 I coś jeszcze mi w niej nie pasuje, ale to może dlatego, że przeniosłaś ciężar ciała na jedną nogę i się tak ułożyła.
a no właśnie zapomniałam napisać, że chce skrócić rękawy tak jak napisała Scottie te są mega szerokie i dziwnie to wygląda. w każdym razie na imprezy jakieś w stylu lat 60,70 się nada 😉 dzięki za opinie dziewczyny :kwiatek: