Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Znacie jakieś fajne strony o modzie? Ale prawdziwej modzie, a nie pseudomodzie w wydaniu polskich "stylistów". Odpadają też blogi typu "pochwalę się zawartością swojej szafy, jestem taka trendy"  😵

oprócz stron różnych wydań vogue'a i innych magazynów, style.com, to dobra jest też strona fashionising.com . Zależy czego konkretnie szukasz - kolekcji, sesji, newsów itd. Jeśli chodzi o polskie strony to raczej ciężko znaleźć jakąś porządną...
Ja mam tylko dostęp do zdjęć z sesji, z przeróżnych magazynów.
dziewczyny, szukam poprzecieranych jak najbardziej spodni, modnych sezon czy dwa temu. Oczywiście jeansów.
Widziałyście gdzieś?  😉
Bershka, ale to z miesiąc temu 😉
kupilam sobie w koncu 'skorzana' kurtke na wiosne. mysl o tym zakupie przesladowala mnie od dluzszego czasu, wiec jestem zadowolona jak fretka  😀
yga, new yorker, tally weijl i bershka sporo widzialam na allegro
Może z modą mało wspólnego 😉 - wanna

50,000zł

D&G - model taki sobie, ale ciekawy krój 🙂
1,600zł
Te wanny są poprostu cudowne. Mam taką jedną na oku...  😵
O ile pamiętam, jakiś czas temu mój znajomy je wprowadzał do Polski...
yga kupujesz zwykłe jeansy i tarkę do stóp  😁
mam ochotę kompletnie zmienić styl ubierania.O ; i nie wiem, czy mi to na dobre wyjdzie...
A z jakiego na jaki? Na pewno wiąże się to z wydatkami 😉
Lepiej powiedz co kieruje tym, że chcesz zmienić styl?
Znudziło mi się. Na codzień chodzę w glanach, czasami na czarno, czasami bardziej kolorowo. Cóż, jak dla mnie-nudno. Wprawdzie glany to butki wszechstronne i piękne 😍 , ale chyba powoli zaczynam  z nich wyrastać...
I zawsze spodnie,spodnie,spodnie,spodnie +kombinacje bluzkowe-paskowe-iksowe. Codziennie rano, stojąc przed szafą, mam dylemat- co ubrać, żeby wyglądać, ale żeby nie wyszło 'przedobrzone'.😉
A ostatnio zafascynował mnie styl indyjski. 👀 Tańczę taniec brzucha i tribal, więc ostatnio oglądam filmiki, słucham muzyki, zaczęłam czytać książki... I zaciekawiło mnie bardzo.;P Szarawy, choli, sari. Ładnie,kolorowo, zwiewnie,kobieco. 😎
Chyba mam wahania osobowośći. 🤬
genialne! http://vintageshop.pl/strona_glowna/rajtuzza/index.html tutaj sama sesja z rajstopami.
Jak dla mnie za pstrokato.. i tak nóg nie pokazuję 😉

Dziś odbył się pogrzeb Alexandra Mcqueen'a
O ja! Są boskie.
Mam nową motywację do prowadzenie diety, jak mi nogi schudną(a może i cudownym sposobem się wydłużą, w końcu PODOBNO ciągle jeszcze powinnam rosnąć  :hihi🙂 to zakupię kilka, które już wypatrzyłam. Bo takie bogate wzory będą się prezentowały dobrze wyłącznie na szczupłych nogach...
Ktoś się orientuje jak z rozmiarówką Endorfiny ? Chodzi mi konkretnie o spodnie dresowe.
Czy 38 to faktycznie 38 ? I jak to wypada w porównaniu z np. Bershką.
:kwiatek:
tulipan,

rozmiar: 38-64/83/109,5/38
[obwód pasa/długość nogawki wewnątrz/długość nogawki zewnątrz/szerokość w udzi/cm]

Takie ma wymiary. Ale jeśli byłabyś w rynku, to zajdź do Feniksu na 4 piętro albo do Andergrandu (Feniks - piwnica w McDonaldzie), tam były dresy. Powiem Ci, że jak dla mnie lepiej prezentują się na fotach niż na żywo.
JARA - wielkie dzięki  :kwiatek:
No to w takim razie przejde się i ogarne.

modne/można ubrać się w coś takiego jeszcze? bershka kupione z 3 lata temu chyba, dziś odkopałam 😉

ucięta głowa bom brzydka jest  😡

mi się podoba, ale chyba juz nie ma mody na lata 60,70?
dlaczego nie? fajne  🙂

i ladna masz figure!  😉

ucięta głowa bom brzydka jest  😡

ręka też brzydka? 😁
też 😉
wyszło jakbym nie miała rąk też, ale trudno o sukienke mi bardziej chodziło.

jak ją znalazłam w szafie to znowu się w niej zakochałam  😍

Nav dziękuje  :kwiatek:
Może być 🙂
dumkowa fajnie się to zdjęcie komponuje z twoim avatarem 😁
dumkowa - super! a figura mniamniusia! 😎
Sama sukienka/tunika krój ma fajny, jednak lepszy by był chyba krótki rękaw (np. zasłaniający tylko ramiona). I kolor/kwiatki mnie się kompletnie nie podobają, to już chyba wyszło z mody jakiś czas temu 🙂 I coś jeszcze mi w niej nie pasuje, ale to może dlatego, że przeniosłaś ciężar ciała na jedną nogę i się tak ułożyła.
a no właśnie zapomniałam napisać, że chce skrócić rękawy tak jak napisała Scottie
te są mega szerokie i dziwnie to wygląda. w każdym razie na imprezy jakieś w stylu lat 60,70 się nada  😉
dzięki za opinie dziewczyny  :kwiatek:
Zamówiłam dzisiaj bluze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=937233862
koncepcja miała być taka,że będzie ona pod czarne leginsy. Teraz pojawił się problem, mianowicie- buty.
Macie jakiś pomysł?🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się