Cricetidae haha dokładnie. A w Złotych bez szału. Tłumy ludzi, okazje cenowe rzeczywiście są- jak wszędzie teraz, ale mi np. trudno było znaleźć coś dla siebie, rozmiary zostały głównie 32,34 oraz 42 i nic pomiędzy 🙄
czy któraś z dziewczyn, która zamawiała ciuchy z HALENS.PL mogłaby napisać coś o rozmiarówkach? jak normalnie noszę rozmiar 38/40, którego nie ma w ofercie halensa, który powinnam zamówić? Dodam, że chodzi mi o sukienki. Będę wdzięczna za pomoc!
a tak na serio, ten zegarek sam w sobie nie jest zły - wygląda jak bransoletka, a tu nagle: zegarek :-D no ale fakt, kolor mógłby być inny. np. kanarkowy!
Oj JARA, to już zalatuje lekkim forumowym zboczeniem. 😂
A ja ostatecznie zakupy zrobiłam w Krakowie, nie w Radomiu. 😁 Byłam w trzech Zarach i dopiero w ostatniej udało mi się kupić upatrzoną spódnicę. Bilans - spódniczka z wyprzedaży, baleriny i bokserka po regularnej cenie. 😵 Butów, które chciałam już nie było, ale za to ostały się jedne, które mam na oku od dawna i czekam na większą obniżkę. 😎
Ja ostatnio co rusz cos kupuje.Ostatnim zakupem sa buty i koszulka właśnie wyprzedazowa z reserved.A wczesniej dwie pary spodni z terranovy i bardziej elegancka bluzka stamtąd.
Pursat owszem,ale jak widze mnóstwo rzeczy,które bym chciała,a moge sobie pozwolić jedynie na jedną najlepiej z przeceny(bo nie dam za zwykłą koszulke z napisem 60zł nawet jak nie wiadomo jak mi sie podoba) to babskiemu ego,w którym rozwija się zakupoholizm jest przykro.
Wszystkim którzy lubią koszulki bawełniane z nadrukami polecam terranove 😉
Tutaj pokazuje spodnie stamtąd-cena obniżona o kilkadziesiat złotych,fajny materiał i dobrze sie dopasowuja.
Horciakowa, to chyba te same. Podobają mi się, ale nie na tyle, żeby myśleć o kupnie. Na szczęście. 🤣 Wzbudzają we mnie jedynie pozytywne doznania estetyczne. 🙂
[quote author=JARA link=topic=168.msg1054886#msg1054886 date=1309202023] Ja uwielbiam spodnie z Orseya za 15zł 🙂
JA wyglądają spodnie za 15 zł? 😲 Masz fotkę? [/quote]
Wyglądają tak samo jak te za 140zł z Orseya 😉 Pracownicy sklepów i magazynów Orseya mają spodnie po 15zł, bluzki za 10zł, torebki i inne dodatki za 7zł 🙂 Bez względu na to jaka cena widnieje na metce 😉