Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Cricetidae haha dokładnie. A w Złotych bez szału. Tłumy ludzi, okazje cenowe rzeczywiście są- jak wszędzie teraz, ale mi np. trudno było znaleźć coś dla siebie, rozmiary zostały głównie 32,34 oraz 42 i nic pomiędzy 🙄
Hermes, a ja po twoim wpisie myślałam, że wbijasz do Krakowa na zakupy. 😁
Pursat, hehe, to się nie dogadałyśmy 😁
czy któraś z dziewczyn, która zamawiała ciuchy z  HALENS.PL mogłaby napisać coś o rozmiarówkach? jak normalnie noszę rozmiar 38/40, którego nie ma w ofercie halensa, który powinnam zamówić? Dodam, że chodzi mi o sukienki. Będę wdzięczna za pomoc!
😁 No .. wiocha
Za taki g*wniany zegarek tyle kasy?! o.0
To już za stówkę mogłabyś mieć elegancki zegarek ze skórzanym paskiem x.x

edit: http://allegro.pl/zegarek-playboy-pb0402pk-100-orginalny-ssp-779-i1664243536.html porażka  🤔wirek:
Notarialna, mnie się tam podoba  😁 pewnie dlatego, że dzisiaj mi się wszystko podoba  🤣
Facella, ja generalnie nie cierpię różu. No czasem założę jakiś mini dodatek czy bluzkę, ale nic ponadto. 😁

Zaczęły marzyć mi się żółto kanarkowe szpile z deezee  😜
kanarkowe szpile... brzmi nieźle  😀iabeł:

a tak na serio, ten zegarek sam w sobie nie jest zły - wygląda jak bransoletka, a tu nagle: zegarek :-D no ale fakt, kolor mógłby być inny. np. kanarkowy!
Facella, http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/qupid_neutral-01_yellow_round_toe.html cudności

Szkoda, tylko że w szpilach bym się zabiła. Ale dopóki nie pójdę do lekarza by mi zrobił kolano to nici z szpilek 😵 😤
Notarialna, wspaniałe są! i wysokie...  🙄 nogi bym w tym pogubiła.
Mnie się z kolei podobają te, miętowe: 😍
A mi się dziś śniło, że miałam beżowe i koniecznie chciałam zrobić zdjęcie i wstawić na forum  😵
Oj JARA, to już zalatuje lekkim forumowym zboczeniem. 😂

A ja ostatecznie zakupy zrobiłam w Krakowie, nie w Radomiu. 😁 Byłam w trzech Zarach i dopiero w ostatniej udało mi się kupić upatrzoną spódnicę. Bilans - spódniczka z wyprzedaży, baleriny i bokserka po regularnej cenie. 😵 Butów, które chciałam już nie było, ale za to ostały się jedne, które mam na oku od dawna i czekam na większą obniżkę. 😎
Ja ostatnio co rusz cos kupuje.Ostatnim zakupem sa buty i koszulka właśnie wyprzedazowa z reserved.A wczesniej dwie pary spodni z terranovy i bardziej elegancka bluzka stamtąd.
JARA, też śniła mi się re-volta, pisałam posta w kwiatkach i nie było połowy minek, a mnie chodziło szczególnie o tą:  🤔wirek:
😂 😂

widziałam takie zwykle, proste koszulki z długim rękawem w gazetce Tesco, idealne na konie  💘
trzeba się wybrać  😎
Ja ostatnio co rusz cos kupuje.

I co? Fajne uczucie? 😀
Klasyczna mała czarna w orsay-jak dla mnie mogłaby mieć większy dekolt, no ale nie można mieć wszystkiego  😁
ładna,prosta,fajna  🙂
Pursat owszem,ale jak widze mnóstwo rzeczy,które bym chciała,a moge sobie pozwolić jedynie na jedną najlepiej z przeceny(bo nie dam za zwykłą koszulke z napisem 60zł nawet jak nie wiadomo  jak mi sie podoba) to babskiemu ego,w którym rozwija się zakupoholizm jest przykro.

Wszystkim którzy lubią koszulki bawełniane z nadrukami polecam terranove 😉

Tutaj pokazuje spodnie stamtąd-cena obniżona o kilkadziesiat złotych,fajny materiał i dobrze sie dopasowuja.
Mnie się z kolei podobają te, miętowe: 😍
też niedawno trafiłam na takie szpilki i bardzo mi się spodobały.

To chyba takie same http://www.intymna.pl/p1434,1434,0,12,1,,erica-czolenka-d3393 ?
Ja uwielbiam spodnie z Orseya za 15zł 🙂

JA wyglądają spodnie za 15 zł?  😲
Masz fotkę?
Horciakowa, to chyba te same. Podobają mi się, ale nie na tyle, żeby myśleć o kupnie. Na szczęście. 🤣 Wzbudzają we mnie jedynie pozytywne doznania estetyczne. 🙂
[quote author=JARA link=topic=168.msg1054886#msg1054886 date=1309202023]

JA wyglądają spodnie za 15 zł?  😲
Masz fotkę?
[/quote]

Wyglądają tak samo jak te za 140zł z Orseya 😉 Pracownicy sklepów i magazynów Orseya mają spodnie po 15zł, bluzki za 10zł, torebki i inne dodatki za 7zł 🙂 Bez względu na to jaka cena widnieje na metce 😉
ot co.... pracownicy sklepów.......
Za 20zł chętnie odstępują swoje karty 😉
Ostatnio kupiłam 8 park spodni, zapłaciłam 120zł, każda para warta ponad 110zł 🙂😉
podchodzisz do nich i prosisz o kartę? 😁
Też chcę taką kartę...  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się