Ja bym to widziała tak - czarny, luźny T-shirt lub bokserka, może być głęboko wycięta pod pachami lub nie, ale luźna i krzyż z kosmosem, ale prosty, a nie z takimi dziwnymi zakończeniami 🙂. To bym oszalała 😀. Może nabęde farbki do tkanin to ktoś (Bo ja nie umiem ^^) mi stworzy 😀.
Za legginsy kosmiczne z blackmilk trzeba zaplacic wraz z vatem i clem ponad 300zl 😵 Te wedgesy w kosmos sa robione ręcznie 🙂. Jedna amerykanka maluje za 200$ + buty 🙂.
Ja za swoje kosmiczne legginsy dałam 125zł (tzn nie dałam, B. dał - to prezent urodzinkowy) 🙂
Doszła torba. Powiem szczerze, że spodziewałam się lepszego materiału. Trochę szmatowata Duża jest, to fakt. Na plażę idealna, ale do miasta po prostu za duża. 😉
Będę ją miała najwyżej na wyjazd w lipcu nad morze 😉
JARA, widziałam ją na profilu Lucky Dice, strona internetowa otwarta już wkrótce 😉 Wczoraj kolega, który tam należy do tego pisał mi, że właśnie dostał kilka ciuchów, więc niedługo pewnie będą w sprzedaży.
JARA, widziałam ją na profilu Lucky Dice, strona internetowa otwarta już wkrótce 😉 Wczoraj kolega, który tam należy do tego pisał mi, że właśnie dostał kilka ciuchów, więc niedługo pewnie będą w sprzedaży.
No właśnie noszą ta koszulkę osoby związane z wytwórnią, ale sklep z ciuchami jeszcze nie czynny :P
Nigdy się tu nie udzielam, ale potrzebuję porady. Słuchajcie babeczki, czy wpada iść w takiej sukience na ślub? Jestem świadkową na ślubie brata. Potrzebuję opinii dodatkowej 🙂
edit: a gdzie dostane we Wrocławiu taką wiecie może? 🤔 Bo wolę nie brać w ciemno przez sklep internetowy, te rozmiary mnie zabijają ostatnio zmieściłam się w 34 😲
Dziewczęta, ratunku 😡 mam chyba wielki problem ubraniowy. W sobote mam wesele. Ide w zwyklej malej czarnej z Zary, mam opalona górę a dół... dół biały. Wiadomo- całymi dniami w stajni w bryczesach. I co ja mam zrobić?Za pozno sie ogarnęłam, żeby jakoś to wyrównać. Jakie założyć ponczochy (rajstop nie nosze raczej bo baaardzo mi niewygodnie, a poza tym sukienka jest bardzo dopasowana). Rety, będę wyglądać jak debil z białymi nogami niemal murzyńską górą 😕
radzę Ci jutro polecieć do sklepu z bielizną, gdzie będzie ekspedientka, która pomoże Ci dobrać rajstopy/pończochy pod kolor opalenizny... no chyba innego wyjścia nie masz. albo solarka, samoopalacz itd., tyle że to już może wyjść różnie xD