Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Nie ładna ta bluza...

Ja bym to widziała tak - czarny, luźny T-shirt lub bokserka, może być głęboko wycięta pod pachami lub nie, ale luźna i krzyż z kosmosem, ale prosty, a nie z takimi dziwnymi zakończeniami 🙂. To bym oszalała 😀. Może nabęde farbki do tkanin to ktoś (Bo ja nie umiem ^^) mi stworzy 😀.
Wiecie czy spodnie z Tally Weijl mocno się rozciągają?
EDIT:
Gagulec, boskie legginsy
Gagulec, są genialne  😜 a można wiedzieć ile kosztowały?

Zakochałam się w rzeczach z Black Milk  😍 --> http://shop.blackmilkclothing.com/ tylko te ceny  🙁
Lo matko.. W Promodzie u nas juz letnia wyprzedaz...chyba zbankrutuje....... 😅
A może buty w kosmos? 😎

Za legginsy kosmiczne z blackmilk trzeba zaplacic wraz z vatem i clem ponad 300zl 😵
Te wedgesy w kosmos sa robione ręcznie 🙂. Jedna amerykanka maluje za 200$ + buty 🙂.

Ja za swoje kosmiczne legginsy dałam 125zł (tzn nie dałam, B. dał - to prezent urodzinkowy) 🙂
Buty też cudne  💘

Gagulec, właśnie zastanawiałam się czy cena Twoich będzie zbliżona do tych z black milk czy bardziej ludzka 🙂
widziane gdzieś na allegro takie morelowe portki?
Chodzi ci o te konkretnie czy o sam kolor i fason? Jak to drugie, to wpisz sobie "rurki koral*".
Buty przepiękne 🙂
Doszła torba. Powiem szczerze, że spodziewałam się lepszego materiału. Trochę szmatowata
Duża jest, to fakt. Na plażę idealna, ale do miasta po prostu za duża. 😉

Będę ją miała najwyżej na wyjazd w lipcu nad morze 😉
Mam fotki  😜
Kocham te legginsy, jeno ludzie na mnie dziwnie patrzą  😁

Aaaa! Są genialne!  😍
Gagulec 😜 😜 😜
skąd koszulka? Takiej właśnie szukam, z wielkimi wycięciami!
Koszulka DIY  😁
Gagulec, bardzo fajny zestaw  😜 Zdjęcie też bardzo ładne 🙂
Jakiej firmy jest ta koszulka?
JARA, widziałam ją na profilu Lucky Dice, strona internetowa otwarta już wkrótce 😉 Wczoraj kolega, który tam należy do tego pisał mi, że właśnie dostał kilka ciuchów, więc niedługo pewnie będą w sprzedaży.
Gagulec, świetna całość, jak i każdy element z osobna. 😀
JARA, widziałam ją na profilu Lucky Dice, strona internetowa otwarta już wkrótce 😉 Wczoraj kolega, który tam należy do tego pisał mi, że właśnie dostał kilka ciuchów, więc niedługo pewnie będą w sprzedaży.

No właśnie noszą ta koszulkę osoby związane z wytwórnią, ale sklep z ciuchami jeszcze nie czynny :P
Skoro wczoraj podostawali już większość ciuchów to pewnie wkrótce otwarcie 😀 Jak chcesz to mogę się dowiedzieć coś dokładniej.
Nigdy się tu nie udzielam, ale potrzebuję porady. Słuchajcie babeczki, czy wpada iść w takiej sukience na ślub? Jestem świadkową na ślubie brata. Potrzebuję opinii dodatkowej 🙂
Jasne, jest piękna ! to ASOS?
Tak 🙂

edit: a gdzie dostane we Wrocławiu taką wiecie może? 🤔 Bo wolę nie brać w ciemno przez sklep internetowy, te rozmiary mnie zabijają ostatnio zmieściłam się w 34 😲
Z Asosem w PL troche ciężko, ale ostatnio dużo ' podróbek ' można kupić bodajże w Promodzie czy H&M, już nie pamiętam dokładnie
Lily, Podobne widziałam na allegro, w japan style.
Dzięki dziewczyny :kwiatek:
korsik, widziałam podobny gdzies w necie, ale nie mogę teraz znaleźć. na pewno był taki, lub podobny w buduarze w warszawie w zt
Dziewczęta, ratunku 😡
mam chyba wielki problem ubraniowy. W sobote mam wesele. Ide w zwyklej malej czarnej z Zary, mam opalona górę a dół... dół biały. Wiadomo- całymi dniami w stajni w bryczesach.
I co ja mam zrobić?Za pozno sie ogarnęłam, żeby jakoś to wyrównać. Jakie założyć ponczochy (rajstop nie nosze raczej bo baaardzo mi niewygodnie, a poza tym sukienka jest bardzo dopasowana).
Rety, będę wyglądać jak debil z białymi nogami niemal murzyńską górą 😕
radzę Ci jutro polecieć do sklepu z bielizną, gdzie będzie ekspedientka, która pomoże Ci dobrać rajstopy/pończochy pod kolor opalenizny... no chyba innego wyjścia nie masz. albo solarka, samoopalacz itd., tyle że to już może wyjść różnie xD
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się