Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

http://www.karoline.pl/product-pol-3218-Biustonosz-TASMANIA-KB301-bikini-Ewa-Bien.html
co sądzicie o tym kostiumie? nie za babciowy?
druga opcja to ten, choć wydaje mi się że w czarnym będę wyglądać blado. świecidełko oczywiście wypruję
http://www.brafiteria.pl/product-pol-110-Biustonosz-Ava-bikini-top-black-Panache-Swimwear.html
ewentualnie taki, ale wygląda jak zwykły stanik http://www.karoline.pl/product-pol-2950-Biustonosz-ANNA-Black-SW0502-Plunge-Bikini-Panache.html ten model jest usztywniany i zbierający, ale mierzyłam taki, miękki no i zero szału- nie jestem pewna, czy byłaby znacząca różnica
up! potrzebuję szczerej rady. może kupię i najwyżej zwrócę?
ostatnio nie siedziałam na kompie i nie chce mi się przeglądać wątku, ale wczoraj wpadłam na profil Pursat na fejsie i zdjęcie butów od LOUBOUTINA !  😍 😍 😜 😜

Pursat, możesz się nimi pochwalić ? :kwiatek: ( jak już była o nich mowa, to bardzo przepraszam i poszperam..  😡 )
Z tych wszystkich najbardziej podoba mi się właśnie ostatni. Ale może lepiej pójść do stacjonarnego, z kimś zaufanym i po prostu przymierzać? Jak dla mnie każda kobieta ma inną figurę i nawet jeżeli strój ładny to na ciele nie musi już tak genialnie wyglądać😉
cieciorka jak dla mnie ten trzeci uklada biust jak ja to mowie "na matke polke", tzn na zewnatrz, nie zbierajac go. Niestety panache tak chyba szyje biustonosze tego typu, a szkoda.

Ten z Ewy Bien (tez sie nad nimi zastanawiam!) jest fajny w kroju, ale wzor ma tragiczny, wlasnie babciowy. Drugi wydaje mi sie ciekawy..

A ja popelnilam dzis w HMie dwie sukienki za cale 15 eurasow😀😀 Mam foty i wstawie, jak mi tylko dojdzie haslo z photobucketa, bo oczywiscie zapomnialam...
sandru, to pseudo-Louboutin. 😉
Dziewczyny, możecie podesłać linki do sklepów internetowych z bielizną damską z szerokim zakresem rozmiarów? Szukam stroju kąpielowego 70E, albo drogie, albo brzydkie,albo nie ma.. 🙇
Ja również potrzebuje do sklepów z bielizną, bo został mi jeden biustonosz :/
cieciorka mi ten drugi sie podoba! Jak miska bedzie dobra to bierz. Obwód zawsze mozna skrócić. Ja wymyśliłam, że jak miskę trafię, a obówd bedzie za duzy to zwężę u krawcowej 😉
Dziewczyny, możecie podesłać linki do sklepów internetowych z bielizną damską z szerokim zakresem rozmiarów? Szukam stroju kąpielowego 70E, albo drogie, albo brzydkie,albo nie ma.. 🙇

ja dzisiaj trafilam w H&M ale nie wiem, czy w Polsce tez jest. Ogolnie wydalam tyle kasy, ze chyba bede trawe jesc do konca miesiaca...
Sankaritarina chodzi mi o takie krótsze, na guziki najczęściej, ze sztywnego materiału. To ma jakąś specjalną nazwę? Wpisywałam w neta kamizelki i wyskakuje mi milion stylów, a żaden to nie ten.
Jak się nazywa taki prosty, materiałowy pasek na biust? można go zakładać zamiast stanika (jak ktoś ma mały biust) albo na stanik pod właśnie takie większe bokserki. Coś takiego, co ma Rihanna w teledysku S&M na począdku, z boa. Widziałyście gdzieś taki w sklepach stacjonarnych?

Widziałam taki w h&m na dziale z bielizną  😉
Kupiłam dziś ten pasek na biust w Stradivariusie (jest czarny, cielisty, granatowy, w panterke, jakis w kropki itd), za całe 14,90zł 🙂

cieciorka, musisz pamiętać, żeby wziąć w kostiumie kąpielowym mniejszą miskę (rozmiar albo pół rozmiaru) i najlepiej troszkę mniejsze gatki. W staniku musi się robić delikatna "bułeczka" na biuście, bo jak to wszystko nasiąknie wodą, to się rozciąga i...  będziesz musiała zbierać wskakując w basenie na materac 😉 ja cały czas musiałam trzymać majtki przy wychodzeniu z basenu i jak lezałam na kole, to stanik mi odstawał...
Chyba we wszystkich brafitterskich sklepach tak polecają.
Scottie, a dałabyś fotkę  ? 😀
Polecam www.intymna.pl
Robiłam dzisiaj zdjęcia na bloga i między innymi powstało takie:

😍
Pursat, I hate U! jest piękny - it's beautiful ! 😍

sory, musiałam kawałek forfitera tu wkleić, bo jak chce powiedzieć, że coś jest piękne, od razu forfiter mi wchodzi do głowy:

😁
Wczoraj przyszła paczka z moimi stringami od Miriale wygodne,ładne polecam 😉 I dla nowych klientek bardzo duże zniżki,ceny są korzystne i ogólnie oferta ciekawa.
Pursat tak założone spodnie skracają Ci nogi,a masz je bardzo ładne 🙂
noen, dzięki, też mam słabość do forfitera. 😁

incognito
, co do nóg dziękuję :kwiatek:; co do spodni, dramatu chyba nie ma, jak są szpilki nie wygląda to źle. 🙂
widziałyście gdzieś cienki krwisto czerwony cienki pasek ? Szukałam i na allegro nie ma, a potrzebny mi na wczoraj ;( Mam śliczna siwą tunike co dzisiaj kupiłam w kolorze moich butów, które mają czerwoną podeszwę, i czerwocą torbę też mam, i brakuje mi paska do tuniki, a muszę ładnie wyglądac na imprezie 😁
Pandurska, przymierzyłam! za smutny jednak, szkoda 🙁

Scottie, dzięki za informację, nie wiedziałam. to może wezmę jednak ten stanik, który mierzyłam? bo chciałam znaleźć w necie większą miskę. mierzyłam 65dd, zazwyczaj noszę e, czasami f. bułki nie było chyba, ale ciut za mały.

mierzyłam też taki: http://www.avocado.com.pl/sklep/pl/shop/stroje_kapielowe_2011/fantasie_corsica.html
http://www.ladysplace.pl/fantasie-corsica-biustonosz-kapielowy-typu-plunge-p-461.html?osCsid=8de245ca12b3c8e7fc93482dff0a6fa5
ale drogi, choć w znalazłam w necie o 1/3 taniej

ładny kolorowy: http://www.e-lady.pl/produkt/13151/kostium-dwuczesciowy-julie-08d.html

Ma któraś z was czarny kostium? albo koleżanke z takowym? nie wyglądacie blado?
marzyło mi się bordo, czekolada albo wino...
chyba jutro po pracy znowu skoczę przymierzyć.
cieciorka, czekolada ślicznie wygląda, mam 😉 A czarny ja mam z roku na rok inny, i nie wyglądam blado, ale niestety zdjęć nie mam 🙁
cieciorka, ja mam czarny kostium, przeciez w Syrii mialam, tam gdzie byla impreza w basenie 😉 /bo w Latakii to wiesz co.../ no ale wtedy moglam wygladac blado bo sie nie opalalam...
Ma któraś z was czarny kostium? albo koleżanke z takowym? nie wyglądacie blado?
marzyło mi się bordo, czekolada albo wino...
chyba jutro po pracy znowu skoczę przymierzyć.

Mam i nie wygladam blado, ale ja mam ciemna karnacje. Jak sie boisz wygladac blado, to moze wino albo bordo?
xxflygirlxx, Nie wiem czy to ma jakąś nazwę, ale wydaje mi się, że nie bardzo. Też właśnie wpisałam w google i pełno różnych wyskoczyło. Trzeba byłoby chyba gruntownie allegro przetrzepać. :/
cieciorka, Miałam czarny kostium i też nie wyglądałam blado, ale, podobnie jak Karolina_, mam ciemną karnację.
cieciorka, ja też mam czarny kostium co roku- i chociaż jestem trupio blada, a po opaleniu się- po prostu blada, to uważam, że nie wyglądam najgorzej w czarnym. Biały byłby masakrą. Wieczorem wkleję fotki z wakacji z ubiegłego roku, to sobie zobaczysz. A kostium kupiłam w Li Parie na Chmielnej (już jest sezon kostiumowy i obok tego normalnego sklepu, otwierają jeszcze sklep obok z samymi kostiumami i można trafić na perełki w całkiem miłej cenie), dokladnie taki, jak ten w środku, tyle, że czarny:

To Feba, kosztował 175 zł i gacie faktycznie są takie wielkie do niego 😉 Ale da się je zrolować. Obwód musiałam zmniejszyć i zrobiłam sobie z tyłu odpinane ramiączka, więc mogłam go nosić tak jak na zdjęciu, albo wiązać za szyją.
Ja szukałam i szukałam stroju kąpielowego i znalazłam ! Polecam wszystkim naprawdę fajny, biustonosz idealnie się dopasowuje. 😉
A ja kupiłam taki  😀
karolina_, marzyło mi się bordo, czekolada albo wino...
no właśnie chciałam, ale nie znalazłam.... 😉

Scottie, przecież z Feby można oddzielnie dobrać majtki. mierzyłam feby i wzory mają ładne, ale przez poduchy stanik mi sterczy, jesli nie można wyjąć. nie przekonują mnie do końca ich zapięcia
a ten?
czuję że znalazłam- co myślicie?
zupełnie inny stylem, wesoły
http://www.bradea.pl/na_plaze/kostium_freya_circus_circus_gora_sweetheart
zamawiał ktoś z tego sklepu?

Scottie serio radzisz brać mniejszy? w bradea jest tylko 65e, nie ma f, który mierzyłam i leżał dobrze. najwyżej kupię tylko majtki a górę gdzie indziej- na szczęście można przymierzyć u nich w biurze 🙂 przy okazji zaoszczędzę na przesyłce 🙂
mam na dzieję że będzie dobry- już się cieszę. w necie i na wieszaku wyglądał dość piżamkowo, ale na mnie bardzo mi się podobał 😀
Sankaritarina mimo wszystko dzięki za chęci :kwiatek:
Scottie ten po prawej boski 😜

Ja chyba w tym roku będę szukać takiego z gaciami-spódniczką. Moja mama ma taki i bardzo fajnie to wygląda.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się