Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

hanoverka, wiem, ale chodziło mi o sam krój kiecki 😍
A to ok, krój jest spoko 😉
Gdyby nie miała tych guzików, byłaby o niebo ładniejsza. 😉 Ale ja mam totalną awersję guzików na ciuchach, butach, torbach... Wszędzie. 😁
Pursat, Też uważam, że guziki nie są trafione, ale pewno będę szukać czegoś w ten deseń. Ale jest prosta, bez zbędnych dodatków, a na brzuch można dać przecież szeroki pasek z ozdobną (bez przesady) zapinką.

Myślałam o chabrowym lub jakimś łososiowym odcieniu z czarnymi dodatkami.
Aha, ok, fason spoko, ja jestem za łososiowym. 😀
Jeszcze a propos sukienek weselnych - ja miałam taką i naprawdę wszyscy zwracali na nią uwagę, mimo całej jej skromności i małej wytworności 🙂

Nie mam kurde lepszych zdjęć i żałuję :/ Wszelkiej tafty i innych świecących rzeczy nie trawię. Śmieszą mnie po prostu i kojarzą się z wiejską bibką 20 lat temu, a nie z nowoczesnymi dziewczynami naszych czasów, ot co!
A jednak, ciągle trudno wystąpić na cudzym ślubie na biało bez zwracania niczyjej uwagi.  😉
Jest milion innych kolorów na świecie i naprawdę nie trzeba się zbytnio wysilać. A panna młoda ma biel dla siebie i już.
Świecące sukienki nie są takie złe. Moja mama była w takiej:

I całkiem obiektywnie uważam, że wiochą nie zalatywało. 😉
TO TWOJA MAMA ?!  😲  😜
Zazdroszczę jej, wygląda młodziej od Panny Młodej !
Ile ma lat ?
Wtedy miała 33. Makijaż i obróbka też robią swoje. 😉
xxflygirlxx - szok - ile Ty masz lat? chyba Cie mama w żłobku rodziła

BTW - satyna i śliskie materiały to dla mnie "wieś"
jak to sie mówi "jak ktoś nie ma czym błyszczeć - to błyszczy satyną"  😂 😂
Ja mam 18. A moja mama w tym roku 38. Miała 20 lat jak mnie urodziła. 😉
A co sądzicie o samym kroju środkowej w pierwszym rzędzie i w trzecim rzędzie pierwsza?
Ja mam 18. A moja mama w tym roku 38. Miała 20 lat jak mnie urodziła. 😉

kurcze, jest w moim wieku ;-)
jak sobie wyobrażę, ze mogabym mieć 18-sto letnie dziecko to jestem w szoku  😲 😲
Jeszcze w miarę podoba mi się ta ostatnia na dole http://stylio.pl/zdjecia/326/326101_l/Stylowaa/Sukienki+Lipsy+London+..jpg co sądzicie? 🙂
Dodofon, Oj tam, w zasadzie miałabyś już dziecię odchowane :P
xxflygirlxx, Już pomijając świetny wygląd Twojej mamy.... to faktycznie, całkiem ładnie i nie-wsiowo wyglądała.

Hermes,  Ta pierwsze w trzecim rzędzie z tego linku jest moim zdaniem prześliczna. Delikatna, ładna, brałabym od razu. Ta z góry nie bardzo, bo ja osobiście nie lubię takich "bombek" i sukienek bez ramiączek.
Z drugiego linku ostatnia kosmicznie wygląda, przynajmniej dla mnie.
Help 🙇

Nadają sie na ślub? Czarna pewnie tak, ale beżowa? Nie będzie się gryźć z Panną Młodą?
A dwa, że wydaje mi się troche krotka.. z reszta, najlepiej to na filmiku z wybiegu widać - http://www.asos.com/Asos/Asos-Skater-Dress-With-Belt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1356212&cid=8799&Rf-200=4&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black

Myślę, że się nadają. Do beżowej wystarczy załozyć dodatki w kontrastowym kolorze, np. czerwonym.
I nie uważam, że te sukienki są za krótkie. Jak się ma ładne nogi, to dlaczego nie😉?
ladne nogi ale tez dluga szyja do takiej sukienki konieczna, oczywiscie wedlug mnie🙂
Karutek, jak Ci tak na savoir vivre zalezy, to i czarna odpada, bo wg. przekonan jest kojarzona z pogrzebem, zaloba. Na slub podobno nie wypada. A dlugosc- minimum przed kolano- podobno. Ale ja i tak bede miala podobna do Twojej, czarna.

Nalle, też to miałam napisać 😉
Czarna na ślub nie wypada? Pierwsze słyszę.
JARA, Nie wypada. Ponoć przynosi pecha młodym 😉
W takim razie wszyscy panowie powinni zrezygnować z ciemnych garniturów.
Czarny pasuje na każdą okazje.
JARA, wg. zasad savoir vivre'u nie wypada, bo tak jak już pisałam, kojarzy się z żałobą, a to ma być dzień szczęścia. Ta zasada odnosi się TYLKO do kobiet, ja tego nie wymyśliłam. I sama będę miała czarną sukienkę na weselu.
Kolejny raz będę swoją mamę, maniaczkę szmateksów, całować po rękach. Wyszukała mi mega żarówiaste różowe rurki. 😍 Już są po skróceniu i lekkim zwężeniu, do wysokich szpilek - miazga. 🏇
Pursat, pokaż 😍
🙂

Tu wyszły troszkę zbyt jaskrawo, ale i tak nieźle dają po oczach.
Pursat, zaje***te 😜
jejku, Pursat, nawet mi się podobają  😜

dziewczyny, jakie ciuchy zakładać, żeby nieco "zwęzić" ramiona? nie ważne ile schudnę, zawsze będę miała bary szerokie jak rolnik sam w dolinie 😎. jakie rękawki, ramiączka, ogólnie ciuchy?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się