Forum towarzyskie »

Olimpiada Vancouver 2010

można gdzieś zobaczyć w internecie zaległe relacje lub filmiki? strasznie chciałam zobaczyć poniedziałkowy(chyba) snowboard, ale przegapiłam  🤔wirek:
Dla mnie ta olimpiada to jakaś organizacyjna porażka. Szkoda zawodników i ich zdrowia, a nawet życia..
Majdic w swoim medalowym wyścigu biegła z połamanymi żebrami. Chapeau baux, niesamowita wola walki.

Podpinam się pod pytanie emade, wczoraj czatowałam do 3 nad ranem, budząc się co godzinę i patrząc, czy nie ma relacji z kobiecego half-pipe'u, ale pokazali tylko Ligocką.  🤔
Kowalczyk biegnie ! Narazie 3-cia  😅  ale to poczatek dopiero.
teraz pierwsza 😅

najlepszy tekst komentatorów: "Organizatorzy ostrzegali, że mogły obudzić się baribale, więc zaostrzono kontrolę by żaden misiek nie wyskoczył na trasę biegu." 😁
czwarta..
trzymajmy kciuki  😅 😅
Prowadzaca piatka bedzie to rozgrywac. Pytanie ile uda sie ugrac Kowalczyk.
Nie mogę słuchać jednego z komentatorów, po prostu nie mogę 😵
Uuu... zloto juz dawno poza zasiegiem.... a teraz ucieka jeszcze srebro...
Pytanie czy w ogole bedzie braz??
Czekamy...
A ja nie mogę słuchać mojej matki, która w pokoju obok pruje się  "DAWAJ, DAWAJ, NO, RZUĆ SIĘ, DAWAJ"  :/
👿
aaaaaaaaaaaa mówcie nooooo!!!! 👿 👿 Która Kowalczyk??!! 👿
Jest brąz!!! 😀 😅 😀
Jest braz.
Jeeeeeeeeeeest!!!!!!!!! 😅 😅 BRAWOOOOOOOOOOOO!!!!! 😅
Chociaż miałam chrapkę na złoto 🙁
"A jednak wetknęła tę stopę" haha 😅
Super 😅
Teraz 30km i czekamy na złoto 😍
Zloto bylo calkowicie poza zasiegiem. Mialam nadzieje, ze uda sie dogonic i zlapac srebro. A tu braz rzutem na tasme.

Kowalczyk placze i z nikim nie rozmawia....
Płakała, bo zrobiła kroki łyżwą, w pewnym momencie co jest zakazane, na szczęście zmieściła się w dozwolonej ilości kroków  - ale myślała tuż po biegu, że ją zdyskwalifikują i że nie będzie mieć medalu...
Ale teraz jest już szczęśliwa, bo jej nie zdyskwalifikowali.

Brawo Justynka 🙂
branka, a slyszalas cos wiecej o tym smarowaniu nart ?
Justyna nic o tym nie mówi. Natomiast spodobała mi się jej wypowiedź w wywiadzie  😀:

"Czy do biegu na 30 km techniką klasyczną podejdzie pani już zupełnie na luzie?

- Nie. To będzie półtoragodzinna męczarnia. Dlatego nie można do takiego biegu podejść na luzie. Na pewno będę umierać na tym biegu"

Bidula, mam nadzieję, że da rade.
Brawo Kowalczyk!

Najlepszy tekst komentatora jaki słyszałam kilka dni temu przy wyścigach panczenistek:
"widać,że ma dobrze rozwinięte organy wewnętrzne"  😂
Rozwaliło mnie to  🤣
Organy były świetne  😍.
A Majdic ma... przebite płuco  🤔  🙇
Kurczę co tam się dzieje  😲 Ja żałowałam bo oglądałam tylko biegi ale chyba przestaję  🤔 Tyle nieszczęść....  👀
Jak to się stało, że ma przebite płuco? 🤔
Przewróciła się na zakręcie i się poobijała.
No i ma złamane 4 żebra, jedno z nich uszkodziło opłucną. Prawdopodobnie jakby nie startowała po upadku, to by nic jej nie było poważnego, a tak możliwe, że będzie musiała skończyć karierę.. Z drugiej strony ma upragniony medal.
ja myślę, że za wypadki odpowiadają organizatorzy.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się