Magdalena, trzymam kciuki żeby miłych panów udało się pogonić!
a ja tak tu wbijam, mając nadzieję, ze modki mnie nie zjedzą a co najwyżej ostrzegą😉
otóż - mój dobry znajomy, tez motocyklista, postanowił założyć pierwszy portal społecznościowy stricte dla motocyklistow🙂 poświęcił temu projektowi ponad rok czasu, strasznie się tym cieszy i chciałabym żeby mu to wypaliło, dlatego gdzie moge wciskam się z reklamą😉 żeby było przejrzyście wkleję Wam tu po prostu wiadomośc ktorą wysyłałam paru znajomym motocyklistom😉
"Nasza-klasa i facebook w jednym i to stricte dla motocyklistów???!!!
Częściowo tak-częściowo nie!
TAK - możesz założyć swój profil, dodać grupę motocyklową, pochwalić się wszystkim czym jeździsz/jeździłeś
TAK - możesz spotkać osoby poznane na zlotach i moto-eventach
TAK - możesz dodawać galerie ze swoich moto-wypadów i chwalić się kolejnymi zdobytymi asfaltami
TAK - możesz umówić się na szlifa ze znajomymi lub jeszcze-nieznajomymi
TAK - możesz poznać motocyklistów z innych regionów Polski, a nawet Europy, zorganizować z nimi wyprawę, szukać u nich pomocy w razie problemów podczas własnej podróży
TAK - możesz informować o wydarzeniach, zlotach, eventach, konkursach, piknikach w Twojej okolicy!
NIE - nie znajdziesz tu ludzi nie związanych z branżą
NIE - nie będziesz musiał odpowiadać na coraz to nowe zaproszenia od Psa Pluto i Najspiękniejszych mieszkańców Globu
NIE - jest to portal dla "słitaśnych dziefczynek" i "emo chłopców", tylko dla poważnych pasjonatów dwóch kółek
NIE - musisz się przebijać przez setki tysięcy i miliony użytkowników bardziej lub mniej rzeczywistych, żeby znaleźć kogoś kto podziela Twoją pasję!!!
Tak więc serdecznie zapraszamy do miejsca stworzonego przez motocyklistów dla motocyklistów!
http://www.livetoride.pl/ - motorcycle parking only ! 😉
PS. Jeśli masz znajomych motocyklistów - puść im cynka o tym miejscu - im nas więcej, tym weselej 😉"
namawiać wiadomo nie będe, ale serdecznie zachęcam do włączenia się w inicjatywę😉