Forum towarzyskie »

Podróże

To moze jednak lepiej podłączyć sie pod jaka grupę na początek? Wycieczka objazdowa? Grupy na fejsie?
mindgame, Do mnie zarywał facet na parkingu w Polsce, jeszcze zagadówa na moje auto. Ale to było akurat miłe.
Na jednym z wyjazdów, bycie w towarzystwie też mnie przed niczym nie uchroniło, bo chłop mnie przydybał pod damską toaletą. Ja wychodzę, a tu stoi taki wielki, groźnie wyglądający, wytatuowany dresiarz i tak nieśmiało przebąkuje, że mu się podobam, że na kawę by zaprosił. Kawa się nie udała, bo szybko się okazało, że nie mieliśmy żadnego wspólnego języka, ale to było takie miłe, a nie "zaczepialsko-chamskie".
Na pierwszy wczasach też do mnie zagadał recepcjonista, ale nie był nachalny, więc też inna sytuacja.
Najbardziej nachalnych typów to jednak spotkałam w Polsce. W jednej pracy gość nie rozumiał słowa "nie" i, a to łaził po korytarzu, a to przesiadywał w firmowej kuchni. Mój dzień pracy zaczynał się od jego wiadomości na firmowym czacie... I to nie było ani miłe, ani koleżeńskie, tylko takie mocno "creepy". Odmówiłam podania numeru telefonu, nie wciągałam się w dyskusje - gość nadal nic, nadal o ten numer telefonu, tragedia...

Także wiesz, jak się obawiasz, to wyjazd zorganizowany, serio! Nie ma co na chacie siedzieć i nie wyjeżdżać 🙂 Nawet jakbyś bardzo chciała, to są i wyjazdy dla singli/singielek, można znaleźć w internetach.
mindgame, ja mogę jechać z Tobą 😀 pod warunkiem, że nie będzie to przełom miesiąca .. bo ja z kadr, więc wypłaty 🙈
martrix, dzięki, to bardzo miłe z Twojej strony. Możemy pomyśleć 🙂
Ja np. wróciłam z Malty i to było jedno z najprzyjemniejszych miejsc, w jakim kiedykolwiek byłam. Czułam się MEGA bezpiecznie.
Kiedyś mega bezpiecznie czułam się też w Izraelu, no ale wiadomo, że to teraz nie jest już kierunek 😉

infantil, tu bym uważała szczególnie na samotne wycieczki poza miasto. Miałam tam pierwszy raz okazję zobaczyć podglądaczy którzy w środku dnia w weekend stoją i się onanizują zerkając zza kamienia. Generalnie kilka koleżanek miało dużo niemiłych sytuacji. Jedna kiedyś gonił koleś po klifach. Dodatkowo w centrum miast jest też sporo włamań. Natomiast w grupie kilku osób kraj świetny
drabcio, podglądaczy? 🤣🤣🤣 chyba ekshibicjonistów?
Ale kilku w jednym miejscu razem?😂😂😂

A ja widzialam takiego Pana w Rewalu przy plaży😎 jak byłam w podstawówce na kolonii🤣 i Pani opiekunka nie mogła całej grupy nas ( dziewczynek) zmusić do tego żebyśmy przestały patrzeć i byśmy ruszyły się z miejsca🤷😜😜😜
No to ja od dziecka widuję takich w Parku Skaryszewskim (środek Warszawy) 😅
Na Pradze Płn. też takich mamy. 🙂

W Sztokholmie jeszcze nie spotkałam. Sztokholm jest fajną destynacją na samodzielny wyjazd.
Liverpool jest bardzo w porządku. Nie są to ciepłe destynacje, ale jest tam bardzo dużo do zobaczenia. Bośnia i Hercegowina jest super - gorąco polecam wszystkim, przepiękny kraj.

Generalnie w Europie wszędzie można samemu pojechać. Jak się ma pecha to pod domem coś się może stać.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się