O, ja też mam dużo rzeczy. Na przykład dwie kopystki: fioletową i czarną. Wolę czarną, bo ma lepszą szczoteczkę. Ale fioletowa jest pod kolor iglaka... Hm... Nie wiem, co doradzić ewentualnym gościom... 🙄
Chciałam dodać, ze czarnego iglaka prawie nie używam, więc proszę bardzo. I jeszcze z cennych rzeczy mam duży zapas ręczniczków. I trzy klucze do haceli z czego 2 zardzewiałe.
a ma ktos pełne ochraniaczki? najchetniej biale tylko porzadne, bo po no-name nie bede sie fatygowac 😉
Nie wiem czy HKMy takie za bardzo porządne, kraciaste stockholmy, chętnie się ich pozbędę 😎 tylko napisz o której godzinie wpadniesz, to pozamykam psy 😎 i koty 😎 koty są gorsze do przejścia, bo zawsze drą się na widok człowieka, bo myslą, że niesie żarcie... będę udawać, że nie słyszę 😉
A ja mam 10 par ochraniaczy Veredusowych, 50 AnkyPadów i 500czapraków, ale kolekcja się powiększa, bo codziennie koniuś musi mieć nowy czapraczek 🙂 Nie mam paki tylko całą siodlarnie dla siebie, bo w pace sie nie mieści 😕 Kluczyk do siodlarni jest zakopany na hali w piasku 🙂
no tak, kazda okazja dobra, zeby delikatnie przemycic ogloszenie 🙄
Co za bzdura 🤔wirek: Przecież nawet nie ma ogłoszenia w ogłoszeniach 🤔wirek: A piszę, bo tak robię, i wiem, że mało osób tak robi, głównie "chomikuje".