Jak ma rodzić skoro ma ogon rozwiązany? Chyba nie sądzicie, że na oczach publiczności miałaby sobie ogon pobrudzić? Teraz mamy czas na podziwianie ogona!
Jak ma rodzić skoro ma ogon rozwiązany? Chyba nie sądzicie, że na oczach publiczności miałaby sobie ogon pobrudzić? Teraz mamy czas na podziwianie ogona!
Ja swojej kobyle tez 2 tyg. przed terminem zaplatałam i rozplatałam ,aż oźrebiła się z niezaplecionym 🤣
[quote author=marysia550 link=topic=15631.msg1663551#msg1663551 date=1359030956] Jak ma rodzić skoro ma ogon rozwiązany? Chyba nie sądzicie, że na oczach publiczności miałaby sobie ogon pobrudzić? Teraz mamy czas na podziwianie ogona!
Ja swojej kobyle tez 2 tyg. przed terminem zaplatałam i rozplatałam ,aż oźrebiła się z niezaplecionym 🤣 [/quote]
No tak ,i dlatego nie czuła presji,że ktoś później rozpowie ,że taka nieuczesana była wtedy. Śledzona była przez kamerkę ,ale tylko przeze mnie ,męża i dzieci-więc sami swoi 😁
Madzia jakąś rzadszą tą kupę zrobiła ,może w końcu coś ruszy.
Chyba muszę zaprzestać podglądania, bo poza ekscytującymi akcjami leżącymi, Madzia jest tak nudna, że jak na nią patrzę, to spać mi się zachciewa, a jeszcze mnóstwo roboty mam.
nie znam się na wyźrebieniach, ale może taka luźna kupa to jakiś znak? 🙂
Pewnie tak! Znak że zaraz będzie rozwolnionko 😉
Witam Wszystkich. Zrobiłem dziś 500km i myślałem, że jak odpalę kompa, to zobaczę, że po ptokach a tu bez zmian....
Kajula Dzięki 🤣
Uważam, że po całym naszym zaangażowaniu, spokojnie będziecie mogły się nazywać Ciociami noworodka. Pilnujecie chyba bardziej niż sama Madzia. Hm? Ja chyba wtedy będę wujkiem. 😀