Forum konie »

kto pamięta Goldfevera i kamerę w boksie? www.marestare.com i inne kamery live

Zapalkowa - a tego... po co na derki obergurt? I ta jakaś taka podkładka? Bo może ja o czymś po prostu nie wiem... 😁
Może koń ma zdolności do zsuwania derek, aczkolwiek po akcji z polarówką wątpię, może założyli od tak.Bo taki wymysł.;],  może mają coś jeszcze pod spodem i go rozgrzewają, niewiem, powodów może być wiele🙂

leży sobie chłopak  😍
ej, coś długo sobie leży  🤔
Wstaje! 😀
Izuś-.- - na tym forum istnieje cos takiego jak EDYCJA POSTA...
a ja znowu trafiłam na pusty boks =)
oo otwarte drzwi od stajni może zaraz wróci 😀
często go zabierają z boksu. Chłopak ma napięty grafik, przynajmniej się nie nudzi. Tylko nam rozrywki brakuje jak boks pusty  😁
A co tam leży na żłobie? To derka? 😀
derka i podkładka  😉  kuuurczę ale długo już go nie maaa  🤔 
Taczka-widmo 😀

Edit: wrócił ! 😉
łooo łysa dupcia 😀  derki nie ma  🏇  tak w tej derce wygląda grubiej jakoś 😀
I już go nie ma znowu 🙁
no i znowu go zabrali
ale zdążyłam utrwalić siwego w calej okazałości, bez dery  😀

Pan siwy bez derki 😁

Asienka, razem pisałysmy 😂
hahah mam złapane to samo ujęcie xd 😀
Dzięki temu wątkowi musiała mu nieźle oglądalność skoczyć  😁
ale zadek =)

a ja oczywiscie znowu przyszlam jak boks pusty =)
Dlaczego oni nam ciagle kradna konia? hehe
Notarialna - hihi taki mały dubel  😉
tak światło pada na tym zdjęciu asieńki  czy ma obtarty "kłęb, kłąb? 👀".?
macie widmo znowu  😲  😂
koniec na dzis 😉
A mi się rzuciło w oczy, że ma zapadnięcie przy kłębie - zazwyczaj takie coś oznacza niedopasowane siodło - za wąskie. Czyżby Ludger był jednym z tyc, którzy mają jedno-dwa siodła na każdego konia? 👀 Chyba, że to światło tak pada.
A w ogóle ciekawe czy ten koń będzie w weekend na zawodach czy on obecnie nie startujący?
A dlaczego jak ja wchodzę na link z 1 strony to tylko zdjęcie jest 🙁?
SIWA FOLBLUTKA,  ja pierdzielę, wiem, że czytanie BOLI. Ale załamuje mnie 650 pytanie, na które juz650 razy odpowiedziano. Cofnij się z łaski swojej ze stronę, albo dwie.
A ja mam prośbę do Sznurki, mogłabyś na pierwszej stronie w swoim poście napisać, że kamerka działa od 8 do 18?
Najlepiej wielkimi, czerwonymi literami.
Fantazja, oka oka
Strzyga, doczytałam wcześniej tylko, że działa od 8 do 18. Niestety jak wchodziłam w ciągu dnia na 2 różnych komputerach było wyłącznie zdjęcie. Więc ciągle nie wiem dlaczego mam zawsze tylko i wyłącznie zdjęcie...
sznurka, grazie i jeszcze takie malutkie błedy są  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się