olencja chyba ogólnie zawisło, bo jak napisałam, to ja zerknęłam i Madzia "stała" w sensie filmik się samoistnie wyłączył, ale nie wiem ile to trwało. W ciągu dnia parę razy mi się zawieszała i po chwili odwieszała, więc myślałam, że znowu tak na chwilę "padła".
w jej nocy czy naszej? bo jej noc to będzie nasze rano/południe 😉 im dłużej na nią patrzę, tym bardziej mi jej szkoda... Pocket to przynajmniej na słomie stoi i sobie skubie większość czasu, a Maddie się musi straszliwie nudzić. i nawet nie ma kraty w boksie do sąsiedniego boksu, tylko ściany... chyba, że w tym miejscu, gdzie kamera, ale wątpię, to tylko chodzi tam jeść i pić...
Jeszcze urodzi się jakiś zdeformowany źrebak od tego ciśnięcia w ściany 😀 a może ona się wstydzi swoich bąków, bo myśli, że je słyszymy? Cichacze wali, a co głośniejsze próbuje zakamuflować poprzez ścianę? 😀 Wciska bąki bądź tłumi 😀
Dokładnie tak 😀 Trzeba przypatrzeć się jakie miny robi, kiedy ciśnie dupskiem w ścianę. Na pewno z nutką wyrzutów sumienia lub wyrazem pyska niewiniątka, że niby to nie ona 😀
Zdjęć cycków Madzi, mają już pewnie pokaźną galerię 😀 Idę spać, nie mam siły na Madzię... Jutro niestety w godzinach "kładzenia się" mnie nie będzie, więc jakby się coś działo, to meldujcie 🙂
Madzia strasznie się kręci, grzebie nogą, opiera zadek o bramkę i podnosi tylną nogę, chyba coś się dzieje 👀 edit. Pan kupy posprzątał a Pani zawija ogon i dali słmę !!!
obserwuje od 3 ( 🤔wirek🙂 i w sumie jak na Madzie to straszne ADHD ma, ciągle przestępuje z nogi na nogę, kręci się po boksie, ogląda na boki, odstawia ogon i kładzie się no chyba już się zaczęło edit. dościelają słomą kolejny raz