kamerka działa od 8-18 pokazuje stopklatki z życia siwego Coupe de Coeur - to nie jest Goldfever - on był kasztanem!!! nie pytajcie zatem czemu po 19 kon ma dalej godzine 17.59 i czemu sie nie rusza 🤬
dla tych którzy kiedyś namiętnie Goldfevera podglądali 😉
hmm a to nie po to, zeby mu sie derka nie przesuwala, a futerko zeby go nie gniotlo? tylko z drugiej strony, przeciez maja napewno normalna derka z pasami.... edita: ja mam chyba cos nie tak, bo mam go dalej, a w dodatku obraz z kamery nie jest taki normalny, tylko jakby mi sie zdjecia wswyetlaly.
branka, nie, nie wie. sekta zalozyla kamerke w boksie i konia podglada. a Ludger o niczym nie wie... i pamietaj! nie moze wiedziec!! i to nie jest dostepne w necie. to taka sciema. tak naprawde to tego nie widzimy. i ty tez nie.
branka, taaa ty przeciez masz takie doswiadczenie...
🤔
Nie wiem o co do mnie pijesz, ale nie wiem o co chodzi w wątku więc spytałam. Bo mnie zainteresowała ta kamera. Nie wiedziałam, że chodzi wam o jakieś derki sprzed iluś tam lat, skąd mam to wiedzieć?
branka może tylko wybrani mogą wiedzieć o co chodzi? Drogie koleżanki, podzielcie się swoim doświadczeniem i wytłumaczcie o co chodzi, gdyż ja także nie wiem 😉