Forum konie »

Torwar 2010

Powożeeeeenieee!! Szykujcie zatyczki do uszu 😁
Burza
będzie szał, mam nadzieję, że będą wyścigi równoległe  😜

tak, pamiętajcie, żeby życzenie pomyśleć !

przekonałaś mnie, na pewno tego konkursu nie ominę 😵 😁
Ja pewnie bede w sobotę...mam taką nadzieje...a po ile bilety??
do pokazów powożenia przyjeżdżają kunie z Sielanki, także będzie na co popatrzeć  😉
Nasturcja-Renata
gdzies miedzy stajniami, rozprezalnią, halą 🙂

Będę zaiwaniać przy części zwanej "pokazy" 🙂
Więc Ksenie pewnie poznam 🙂

Caroline - jak znajdę chwilę to chętnie podejdę 🙂
armara, proszę Cię bo mnie aż dreszcze z radości przechodzą!
Moze i ja zawitam w tym roku...... Juz dawno mnie nie byla na Torwarze...🙂

Smerfiii koniecznie wpadaj w niedzielę, muuusze Cię poznać;] Zresztą musimy pogadać 😎  🏇 🏇

Burza a to my się w sobote też wybieramy?  😎
Ponia, nie-e, w sobotę robimy tour-de-stajnias-plotkos-day 😉
Hmmm coś mi sie wydaje, że na powożeniu tłumy będą, a na 'gwiazdeczkach' wszyscy pójdą na zakupy 😁
Notarialna, jak zawsze? 😉
Burza, wiesz to mój 2 Torwar będzie, wiec nie znam wszystkich prawideł rządzących tą imprezą 😁

Ale powozenie to tylko w sobote jest 🙂

Ale powozenie to tylko w sobote jest 🙂

Proszę mi tu herezji nie głosić  🤬 a pt 20.45 
Ciekawa jestem które dokładnie konie z Sielanki przyjadą, na pewno będzie na czym oko zawiesić
mam pytanko, bardziej techniczne  😁 jak dojechać z Dw. Wileńskiego na Torwar? Bo transportu ni mam 🙁
Nirv jedyny autobus, który znalazłam to 138 wsiadasz na przystanku "Ząbkowska"
138
orientuje się ktoś czy wtym roku będzie zorganizowany parking ?
[quote author=smerfi link=topic=15551.msg509790#msg509790 date=1267783934]
Moze i ja zawitam w tym roku...... Juz dawno mnie nie byla na Torwarze...🙂

Smerfiii koniecznie wpadaj w niedzielę, muuusze Cię poznać;] Zresztą musimy pogadać 😎   🏇 🏇

Burza a to my się w sobote też wybieramy?  😎
[/quote]

Mam zamiar byc sob-nd. wiec sie spotkamy 😀😀 Ale juz sie boje o czym chcesz pogadac  👀 👀 😁

To pewnie bedzie ciekawe wydarzenie😀😀😀

P.S. Gdyby z okolic Lublina ktos sie wybieral to bede miala miejsce w aucie 🙂

smerfi, kobieto, kusisz!

Widzę, że się porządna re-voltowa ekipa szykuje. Piątek, sobota nie mogę. Ale może by się tak na niedzielę wybrał?
Myślicie, że są biletki jeszcze?
smerfi, kobieto, kusisz!

Kom tu mi bejbe!!!! 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😂
Nirv, http://jakdojade.pl/  🙄

planuje wpasc na moment w niedziele lub sobote oczywiscie dzieki uprzejmosci MsCarmen  😜 i na zadne tam konkursy-srursy, tylko na zakupsy.
Nirv ja bym na Twoim miejscu dobiła się do centrum (np. 517, bo szybko jedzie), a z przystanku Centrum (tego pod Novotelem) wsiadasz w 171 i jedziesz pod samą halę (ma pętle na parkingu torwarowym)

armara na pewno ten przed halą, innego niestety nie ma gdzie zrobić (: nigdy nie był przygotowany dodatkowy parking, często trzeba było parkować po drugiej stronie ulicy... ja tam moim malutkim osiołkiem się jakoś wbijałam, bo przyjeżdżałam z samego rana ogarniać nasze stoisko (:

kujka stawiasz mi loda!  💃
MsCarmen, to juz paczka z lidla nie chcesz??

hihi pewnie po weekendzie pojawi sie tu milion postow z instrukcja kto jak i w jaki dzien bedzie ubrany zeby rozpoznac, a za tydzien kolejny milion "widzialem X, Y, Z, G i J tylko sie nie odezwalem bo sie wstydzilem"  😂 uwielbiam torwarowe watki
dla mnie powożenie to też największa atrakcja 🙂 własnie dlatego ide w sobote 😀
hihi pewnie po weekendzie pojawi sie tu milion postow z instrukcja kto jak i w jaki dzien bedzie ubrany zeby rozpoznac, a za tydzien kolejny milion "widzialem X, Y, Z, G i J tylko sie nie odezwalem bo sie wstydzilem"  😂 uwielbiam torwarowe watki

ja tez to uwielbiam 😁

w tym roku sie "ujawniam" 😉 i od razu moge powiedzieć po czym mnie rozpoznać 😉

(nie, nie po koniu 😉)

epikea, ash, karla, zapraszam oczywiście 🙂
Pogadałyśmy ze Smerfem i ten świeżo wysprzątany bagażnik samochodu tak kusi miejscem 😉, że objawiam się z Nią w sobotę i niedzielę. Jak będę grzeczna to może nawet zasłużę na wpuszczenie na siedzenie.
Czy ktoś ma może wytrzepaną wycieraczkę pod drzwiami co by "przygranąć Kropka" na noc z soboty na niedzielę?
Ascaia, to moze wreszcie uda ci sie moje zaproszenie sprzed roku zrealizować 😉 jest aktualne "jakbyco" 🙂
(wycieraczka z maty kokosowej, co prawda niewytrzepana, ale zdążę ją odkurzyć 😉)
MsCarmen, ad. parkingu - zawsze była wydzielana część (?) pętli autobusowej od strony czerniakowskiej jako parking... ale np w zeszłym roku wjechać tam mogły tylko vipy/zawodnicy/osoby z akredytacją prasową itd...
Ciekawe w sumie jak będzie w tym roku 😉

Ja pewnie pojawię się na chwilkę w sobotę i może w piątek 🙂
MsCarmen, ad. parkingu - zawsze była wydzielana część (?) pętli autobusowej od strony czerniakowskiej jako parking... ale np w zeszłym roku wjechać tam mogły tylko vipy/zawodnicy/osoby z akredytacją prasową itd...
Ciekawe w sumie jak będzie w tym roku 😉

pewnie nie lepiej - w zeszłym roku było mało miejsca na parkowanie, bo to co kiedyś słuzyło za parkingi torwarowe zostało zajete przez budowe stadionu. jesli budowa trwa nadal (a trwa, prawda?) to w tym roku tez będzie sajgon z parkowaniem.
więc tak jak w zeszłym roku - zachęcam do przyjazdu na torwar autobusem.
Pogadałyśmy ze Smerfem i ten świeżo wysprzątany bagażnik samochodu tak kusi miejscem 😉, że objawiam się z Nią w sobotę i niedzielę. Jak będę grzeczna to może nawet zasłużę na wpuszczenie na siedzenie.
Czy ktoś ma może wytrzepaną wycieraczkę pod drzwiami co by "przygranąć Kropka" na noc z soboty na niedzielę?

Ascaia  🤬 Jaki wysprzatany !!!????  😂 😂 Ale skoro  tak to siegne przed wyjazdem po odkurzacz i zmiotke 😁

Ehhhh... Fajnie bedzie  🏇
kujka no chcę, chcę, ale dwa!

Anaa niaf niaf niaf a ja mam akredytację prasową!  😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się