Nirv ja bym na Twoim miejscu dobiła się do centrum (np. 517, bo szybko jedzie), a z przystanku Centrum (tego pod Novotelem) wsiadasz w 171 i jedziesz pod samą halę (ma pętle na parkingu torwarowym)
armara na pewno ten przed halą, innego niestety nie ma gdzie zrobić (: nigdy nie był przygotowany dodatkowy parking, często trzeba było parkować po drugiej stronie ulicy... ja tam moim malutkim osiołkiem się jakoś wbijałam, bo przyjeżdżałam z samego rana ogarniać nasze stoisko (:
hihi pewnie po weekendzie pojawi sie tu milion postow z instrukcja kto jak i w jaki dzien bedzie ubrany zeby rozpoznac, a za tydzien kolejny milion "widzialem X, Y, Z, G i J tylko sie nie odezwalem bo sie wstydzilem" 😂 uwielbiam torwarowe watki
hihi pewnie po weekendzie pojawi sie tu milion postow z instrukcja kto jak i w jaki dzien bedzie ubrany zeby rozpoznac, a za tydzien kolejny milion "widzialem X, Y, Z, G i J tylko sie nie odezwalem bo sie wstydzilem" 😂 uwielbiam torwarowe watki
ja tez to uwielbiam 😁
w tym roku sie "ujawniam" 😉 i od razu moge powiedzieć po czym mnie rozpoznać 😉
Pogadałyśmy ze Smerfem i ten świeżo wysprzątany bagażnik samochodu tak kusi miejscem 😉, że objawiam się z Nią w sobotę i niedzielę. Jak będę grzeczna to może nawet zasłużę na wpuszczenie na siedzenie. Czy ktoś ma może wytrzepaną wycieraczkę pod drzwiami co by "przygranąć Kropka" na noc z soboty na niedzielę?
Ascaia, to moze wreszcie uda ci sie moje zaproszenie sprzed roku zrealizować 😉 jest aktualne "jakbyco" 🙂 (wycieraczka z maty kokosowej, co prawda niewytrzepana, ale zdążę ją odkurzyć 😉)
MsCarmen, ad. parkingu - zawsze była wydzielana część (?) pętli autobusowej od strony czerniakowskiej jako parking... ale np w zeszłym roku wjechać tam mogły tylko vipy/zawodnicy/osoby z akredytacją prasową itd... Ciekawe w sumie jak będzie w tym roku 😉
Ja pewnie pojawię się na chwilkę w sobotę i może w piątek 🙂
MsCarmen, ad. parkingu - zawsze była wydzielana część (?) pętli autobusowej od strony czerniakowskiej jako parking... ale np w zeszłym roku wjechać tam mogły tylko vipy/zawodnicy/osoby z akredytacją prasową itd... Ciekawe w sumie jak będzie w tym roku 😉
pewnie nie lepiej - w zeszłym roku było mało miejsca na parkowanie, bo to co kiedyś słuzyło za parkingi torwarowe zostało zajete przez budowe stadionu. jesli budowa trwa nadal (a trwa, prawda?) to w tym roku tez będzie sajgon z parkowaniem. więc tak jak w zeszłym roku - zachęcam do przyjazdu na torwar autobusem.
Pogadałyśmy ze Smerfem i ten świeżo wysprzątany bagażnik samochodu tak kusi miejscem 😉, że objawiam się z Nią w sobotę i niedzielę. Jak będę grzeczna to może nawet zasłużę na wpuszczenie na siedzenie. Czy ktoś ma może wytrzepaną wycieraczkę pod drzwiami co by "przygranąć Kropka" na noc z soboty na niedzielę?
Ascaia 🤬 Jaki wysprzatany !!!???? 😂 😂 Ale skoro tak to siegne przed wyjazdem po odkurzacz i zmiotke 😁