Forum konie »

Torwar 2010

ja będę przez wszystkie dni 🙂
służbowo 🙂
caroline a gdzie będzie można Cię nawiedzić?  😎
Ja też się melduję w niedzielę 🙂 Będę głównie maltretować caroline 😀
Moje dziecko tylko w piątek będzie występować.  😵

ja będę z "mężem" w niedziele. Caly czas zastanawiam się nad soboetą, bo cudem też mam wolną.
Również będę w niedzielę! 😀
będę od czwartku
służbowo🙂
Epikea a Ciebie gdzie będzie mozna dorwac  😎
ja będę z Mons (jest na forum, ale się praktycznie nie udziela) we wszystkie trzy dni 🙂
Ja jednak jadę 😜
Pojawię się z Bischą w piatek i niedzielę.

Jak w tamtym roku było z wyprzedażami?
Cejloniara, zapraszam 🤣

Nasturcja, będę służbowo na stoisku z wiadomoktórymipaszami 😉
w niedziele, sluzbowo, w zoltym odpoczywaniu😎
w niedziele i wreszcie nie sluzbowo🙂 na zakupy bardziej niz na zawody,bo nikt z moich ulubiencow nie startuje
ja też w niedzielę 🙂
a ja przez 3 dni. nieustannie z Dzionką  😉
A jak z biletami ? Można jeszcze na niedzielę spokojnie dostać ?
Ja też przez 3 dni🙂
Ha Caroline to wpadnę do Ciebie (nota bene też będę służbowo- mimo spóźnienia udało mi się zdobyć akredytację uffff )
Forpoczta ekipy z eFCe Dąbrowicy będzie raczej w sobotę 😉
Ja w tym roku też się melduję:-)
W piątek i sobotę po 20-tej w gali wieczornej - pokaz amazonek w damskich siodłach - trzymajcie proszę za mnie kciuki, bo nie wiem jak nasze konisie zareagują na Torwar
W sobotę o 13:45 wyścigi amazonek w damskich siodłach - skoki przez przeszkody.

W niedzielę - pomagam sędziemu Niecko w ... sędziowaniu. Pomoc charytatywna. Pracuję z nim na codzień, więc tu z przyjemnością mogę pomóc.

A... i pomagam, panu Sałackiemu i pożyczam konie dla aktorów.
Więc do zobaczenia:-)))
znowu jakies konkursy dla gwiazd beda?
Kseniu nie szkoda Ci koni oddawac w lapki aktorow? ogolnie pytam, bo wiem, ze sa tacy co jezdza, sa tacy, ktorym klaniam sie w pas ( Siudym!), ale sa tez tacy, ktorych przemilcze...
ile bedziecie kicac?strasznie mi sie podobalo jak kiedys Gosia Skowron w Racocie 120 jechala,albo i nawet wyzej
Ksenia S. tak myślałam, że zobaczymy Ciebie podczas pokazu w siodłach damskich  😅

Karla chyba będą. na stronie Torwaru widziałam już jakaś wzmiankę a propos Dowbor  😎 (i cieszę się, że będziesz, bo mam do Ciebie sprawę  😉)

edit.

pełen program
Piątek, 12 marca

11.00 Konkurs nr 1A Kadra Dzieci

Wysokość przeszkód - do 125 cm

11.30 Konkurs nr 1 o nagrodę Prezesa Polskiego Związku Hodowców Koni

Mała runda, wysokość przeszkód – do 130 cm

14.35 Pokazy - policja konna, pokaz tresury psów policyjnych, Orkiestra Reprezentacyjna Policji

15.45 Konkurs nr 2 o nagrodę Polskiego Komitetu Olimpijskiego

Duża runda, pierwsza kwalifikacja do Grand Prix, wysokość przeszkód – do 145 cm

18.45 Konkurs – Dzieci na kucach

19.00 Pokazy - najpiękniejsze konie czystej krwi arabskiej, damy w siodle, ujeżdżenie, popisy woltyżerskie i wiele innych atrakcji

20.45 Konkurs powożenia

Sobota, 13 marca

09.00 Konkurs nr 3A Kadra Dzieci

09.30 Konkurs nr 3 o nagrodę Ministra Sportu i Turystyki

Mała Runda, wysokość przeszkód – do 135 cm

12.30 Pokazy jeździeckie - m.in. Konkurs Kaskaderów i Artystów Konnych pod patronatem Radia ZET, Dzieci na kucach

14.00 Gwiazdy jeżdżą konno! Zobaczymy, jak ulubieńcy publiczności radzą sobie z ujeżdżeniem, skokami i powożeniem

15.45 Konkurs nr 4 o nagrodę Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy

Konkurs eliminacyjny do Finału Ligi Europy Centralnej Pucharu Świata
Duża Runda, konkurs z rozgrywką, druga kwalifikacja do Grand Prix, wysokość przeszkód – do 150 cm

18.30 Konkurs nr 5 o nagrodę Prezesa Agencji Nieruchomości Rolnych

Konkurs Wzajemnych Eliminacji, Uczestnicy – 16 najlepszych par z konkursu nr 1, wysokość przeszkód – do 130 cm

19.30 Gala Jeździecka – "Teraz polskie konie"
Między innymi: najlepsi kaskaderzy - zwycięzcy popołudniowego konkursu,
araby - perły polskiej hodowli,
tańczące "grubasy" - kadryl koni zimnokrwistych
oraz wiele innych atrakcji.

Na zakończenie Gali - ekscytujący Konkurs Powożenia

Niedziela, 14 marca

08.00 Konkurs nr 6A Kadra Dzieci

08.30 Konkurs nr 6 o nagrodę Marszałka Województwa Mazowieckiego

Finał Małej Rundy, konkurs z rozgrywką, wysokość przeszkód – do 135 cm

12.30 Pokazy - m.in. dzieci na kucach oraz co potrafią psy

14.15 Konkurs nr 7 o nagrodę Marszałka Sejmu Rzeczpospolitej Polskiej, memoriał Generała Michała Gutowskiego

Finał Dużej Rundy – Grand Prix, Uczestnicy – 30 najlepszych par z konkursów nr 2 i 4, wysokość przeszkód – do 145 cm

16.00 Uroczystość zakończenia Zawodów

Bedzie powożenie  😅 😅 😅
Bede od czwartku,szukajcie duuuzeeegoooo konia z wielka glowa,to na pewno moj.
no to jak zwykle wyjde na zakupy jak sie gwiazdorzyc beda🙂 mam xerowki dla Ciebie Edytko 🙂
kurcze chyba sie w weekend przetuptam do empiku po biletosa
Ja na pewno wyjdę. Nie mam ochoty oglądać tego pokazu i kilku twarzy.
Ciekawa jestem w jakiej formie Ferensteinowa pokaże się w tym roku 🙂 Bo w tamtym mile zaskoczyła 🙂
[quote author=Karla🙂 link=topic=15551.msg509573#msg509573 date=1267745615]
znowu jakies konkursy dla gwiazd beda?
Kseniu nie szkoda Ci koni oddawac w lapki aktorow? ogolnie pytam, bo wiem, ze sa tacy co jezdza, sa tacy, ktorym klaniam sie w pas ( Siudym!), ale sa tez tacy, ktorych przemilcze...
ile bedziecie kicac?strasznie mi sie podobalo jak kiedys Gosia Skowron w Racocie 120 jechala,albo i nawet wyzej
[/quote]
Dostają święte konie chodzące pod róznymi ludźmi na egaminach na odznaki. Jak sobie dadzą radę przez godzinę, to ich sprawa. Najwyżej będziemy oglądać spadające gwiazdy.
W tym roku będą: Piotr Krasko, Roch Siemianowski, Jacek Rozenek, Magda Cwen-Hanuszkiewicz, Anna Korcz, Marysia Niklińska, Jolanta Fajkowska , Renata Zarębska i Włodzimierz Matuszak, Daniel Olbrychski, Marek Frąckowiak, Katarzyna Dowbor, Nejman, Florek, Guzowska, Dariusz Kordek.

Większość z nich już znam i widziałam jak jeżdżą powinni sobie dać radę.

Skoki w damskich siodłach będą niziutkie (50 cm) chodzi o prezentację jazdy po damsku i zabawę.  Jedną z uczestniczek będzie wicemistzyni Polski w skokach - Kaja Kuczmierowska. Wystąpi pierwszy raz w życiu moja mała Karla (13 lat) - zobaczymy jak jej pójdzie.

Nasturcja, będę służbowo na stoisku z wiadomoktórymipaszami 😉

cieszę się bardzo,bo właśnie kończy mi się muesli!!!!
Ksenia, Krasiek nic nie jedzie... 😉
Moze i ja zawitam w tym roku...... Juz dawno mnie nie byla na Torwarze...🙂
👍 Ksenia🙂 spadające gwiazdy- normalnie tekst roku- uwielbiam Cię i już trzymam kciuki!
[quote author=Karla🙂 link=topic=15551.msg509798#msg509798 date=1267784827]
👍 Ksenia🙂 spadające gwiazdy- normalnie tekst roku- uwielbiam Cię i już trzymam kciuki!
[/quote]

tak, pamiętajcie, żeby życzenie pomyśleć !
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się