Forum konie »

Torwar 2010

o nie  🤣 ja nie wytrzymam jak to będzie grać cały czas
Grać, śpiewać, jeździć 🤣 Nie, no postaram się przeforsować zostawienie foteli w domu. Aczkolwiek zobacz, wtedy może nikt by nie chciał koło nas usiąść? 👀 😁 Prawie jak vipowski sektor 😜

Lista sprzedawców jest gdzieś dostępna?

edit: mam nadzieję, że będzie kiedyś zakaz wprowadzania psów na te zawody albo przynajmniej obowiązek trzymania ich na smyczy i w kagańcu. Denerwują mnie takie pchły froterujące mi buty 🤔
ja sama nie będę chciała tam usiaść  😁

listy wystawców jeszcze nie ma. mają czas do 22 lutego na zgłoszenie się 😉
To co z tymi znakami rozpoznawczymi? 👀 Może ktoś stanie w sektorze H "na bramce" i będzie wpuszczać tylko na hasło "re-volta/ voltopiry"? 😁
Misskiedis - dobry pomysł  👍
wy serio mówicie? naprawde oczekujecie, ze walniemy sobie naszywki na czoło, żeby każdy mógł nas rozpoznać?  😵 od zawsze jest tak, że na Torwarze spotykamy się wyłącznie z tymi, kótrych chcemy poznać/ z kim chcemy pogadać, a nie z każdym jak leci, bo kiedyś gdzieś tam napisał jednego posta

zawsze mnie krew zalewa jak słyszę o znakach rozpoznawczych, naszywkach itd  😵
Edytka - ja raczej piszę żartem  😉
Edytka bingo. Też uważam, że zapoznajemy się z tymi, z którymi mamy ochotę. Mi anonimowość nie przeszkadza 🙂
bera7 no właśnie. dlatego niezwykle bawią (a zarazem wkurzają) mnie posty nawołujące do wzajemnego, powszechnego poznawania się, wręcz robienia z tego swego rodzaju obowiązku. część robi to w żartach, gorzej, że są osoby traktujące tę sprawę serio.

wczoraj listonosz przyniosł bilet na Torwar  💃
To chyba jest takie gadanie dla gadania 😉 Owszem, fajnie jest powiedzieć 'cześć' komuś 'znanemu' z forum, ale reszta tej otoczki to raczej nie dla mnie. Ale ja generalnie trzymam się na dystans 😉

Edytka, u mnie jeszcze skrzynka pusta 🤔
edit: mam nadzieję, że będzie kiedyś zakaz wprowadzania psów na te zawody albo przynajmniej obowiązek trzymania ich na smyczy i w kagańcu. Denerwują mnie takie pchły froterujące mi buty 🤔

ja nigdy psa luzem tam nie widziałam... nie wolno wprowadzać psów. przecie to budynek :p
jakby mi nasikały na stopy... choć do psów nic nie mam, bardzo je lubię.

sorry, że tak nagle z cichacza wyskakuję 😀 mało kto mnie tu kojarzy.
póki co  <-;[
Edytka, u mnie jeszcze skrzynka pusta 🤔

ale Ty chyba zamowiłaś później niż ja? a może koperta się rozdarła i cofneli ją do klejenia  😁
(a ja Ci mogę powiedzieć cześć? w końcu jesteś znana i chcą Cie wybrać na moda  :emoty327🙂

MsCarmen owszem, są osoby puszczające psy na Torwarze luzem  😤 nie wiem dlaczego nikt tego nie pilnuje.
w hali zawsze jest masa ludzi, jeżeli ktoś już decyduje się zabrać małego pieska to powinien 1) trzymać go na smyczy i w kagańcu, regularnie wychodzić z nim na dwór; 2) trzymać go w koszyku, torbie a la Paris, cokolwiek, byle nie plątał się pod nogami.
Edytka kurcze, nigdy nie widziałam psiaka luzem! faktycznie nie powinni się na to godzić /: zwierzę to tylko zwierzę... już trudno jak napaćka, ale jak się rzuci na jakiegoś bahora, który akurat będzie chciał szarpnąć go za ucho, to czyja to będzie wina?
oj laski, gardzicie moim lizakiem  🤬 nieładnie  😁 i badź tu miły  😉

zen trzeba było kupić bilety w Empiku  😉 miałabys od razu
Edytka, rozważę 🙄 😎  😁 Powiedzieć możesz, ale moja egzaltacja, dystans, snobizm zapewne nie pozwolą zwyczajnie Ci odpowiedzieć. Będę niczym Miranda Priestly.

Ano są ludzie, którzy puszczają swoje psy luzem. Ja może zatem wezmę w tym roku owczarka niemieckiego i go puszczę luzem. A co mi tam 🙄 Może niech każdy z nas weźmie swojego pieska ze sobą, będzie zajebiście 😎

Nasturcja, nie odwiedzam ostatnio takich miejsc 😉
zen psa nie mam, ale mam krwiożerczego kota, który może zamiziać i wytulić wszystkich na śmierć.
Ja w tamtym roku jakoś nie widziałam psów. Chociaż i tak mnie dziwi, ze pozwalają na wpuszczanie psów w ogóle.
To ja wezmę kota 😁
tu nawet sam siebie zatulił na śmierć.  🤔wirek:

Nasturcja a jaki to będzie lizak? bo jak duuuży i kwaśny to ja będę chętna  😁

Zen
idę się w takim razie do kąta pociąć się tępą linijką  😕 będę niczym tru emo

jak wy zabieracie swoje psy, to ja mojego emerytowanego sznaucera też zabiorę. a co! on lubi siadać na fotelach, te Torwarowe są niewielkie, ale myślę, że powinien się pomieścić.
Jakie lizaki? 👀

Uwielbiam sznaucery! A będzie wyć? 😁
Nasturcja a jaki to będzie lizak? bo jak duuuży i kwaśny to ja będę chętna  😁

Edytka dogadamy się  😎

zen chciałam Ciebie i Edytkę przekupić, żebyście mi 5 miejsc zajęły  😎
A dlaczego 5? 👀
Nie, no za lizaki? Nie.
mało hardcore'owi jesteśmy z tymi pupilami... nie ma ktoś pająka, boa, albo innego czadowego stwora? 😀
Zen lizaki jako haracz dla nas za zajęcie miejsc dla Nastrucji  😎

nie wiem czy będzie wyć. on przy koniach jest bardzo spokojny, uwielbia Dobrą i vice versa. jak zabieram go do stajni, to automatycznie i koń i pies mają mnie głebko gdzieś, bo w końcu są razem  💘 i Dobra biegnie do niego z końca padoku. no po prostu dom spokojnej starości

edit. Nasturcja, 5 miejsc za lizaka? a fe, my z Zen będziemy wtedy stratne!  🤬
Edytka po 1 za każde miejsce  😎 No come on, jakie Wy mało przekupne  🤔  😁
MsCarmen, czadowe stwory to ma mój syn, sztuk dwa 😎 Ale same daleko nie pobiegną. Natomiast w zamian grają i śpiewają 😀

Edytka, nasza owczarka nie lubi koni 🙁 Sznaucer musi wyć, kocham jak sznaucery wyją 😜

Nasturcja, hmmm...to musisz z Edytką negocjować. Ja i tak dojadę później pewnie 😉
zen, Pojedź sobie na Mazury czy na jakąkolwiek zadupną wieś, zacznij wyć wieczorem jak już cicho na wiosce się zrobi, a będziesz miała przez 3 godz piękny repertuar złożony z miejscowej psiarni 😁
zen grają i śpiewają? no to w sam raz na niedzielny finał! zrobimy hałas 😀 niech świat nas usłyszy.
Ale to musi być sznaucer- bo mają cudowny wyraz pyska- i ta broda 😜
o, albo mega żele!  😎

Zen, będzie wyć jeżeli Ty też trochę powyjesz. bo on tylko w chórkach sie udzila (lub jak na dworze jest zimno, ja go wyciągam spod kołdry i wyprowadzam na spacer) 😁

McCarmen, żebyś słyszała jak one zawodzą (tzn te stwory, nie Zen czy sznaucery)  😵 współlokatorka myślała, że to bomba, bo przyniósł je listonosz pochodzenia arabskiego  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się