Grać, śpiewać, jeździć 🤣 Nie, no postaram się przeforsować zostawienie foteli w domu. Aczkolwiek zobacz, wtedy może nikt by nie chciał koło nas usiąść? 👀 😁 Prawie jak vipowski sektor 😜
Lista sprzedawców jest gdzieś dostępna?
edit: mam nadzieję, że będzie kiedyś zakaz wprowadzania psów na te zawody albo przynajmniej obowiązek trzymania ich na smyczy i w kagańcu. Denerwują mnie takie pchły froterujące mi buty 🤔
wy serio mówicie? naprawde oczekujecie, ze walniemy sobie naszywki na czoło, żeby każdy mógł nas rozpoznać? 😵 od zawsze jest tak, że na Torwarze spotykamy się wyłącznie z tymi, kótrych chcemy poznać/ z kim chcemy pogadać, a nie z każdym jak leci, bo kiedyś gdzieś tam napisał jednego posta
zawsze mnie krew zalewa jak słyszę o znakach rozpoznawczych, naszywkach itd 😵
bera7 no właśnie. dlatego niezwykle bawią (a zarazem wkurzają) mnie posty nawołujące do wzajemnego, powszechnego poznawania się, wręcz robienia z tego swego rodzaju obowiązku. część robi to w żartach, gorzej, że są osoby traktujące tę sprawę serio.
To chyba jest takie gadanie dla gadania 😉 Owszem, fajnie jest powiedzieć 'cześć' komuś 'znanemu' z forum, ale reszta tej otoczki to raczej nie dla mnie. Ale ja generalnie trzymam się na dystans 😉
edit: mam nadzieję, że będzie kiedyś zakaz wprowadzania psów na te zawody albo przynajmniej obowiązek trzymania ich na smyczy i w kagańcu. Denerwują mnie takie pchły froterujące mi buty 🤔
ja nigdy psa luzem tam nie widziałam... nie wolno wprowadzać psów. przecie to budynek :p jakby mi nasikały na stopy... choć do psów nic nie mam, bardzo je lubię.
sorry, że tak nagle z cichacza wyskakuję 😀 mało kto mnie tu kojarzy. póki co <-;[
ale Ty chyba zamowiłaś później niż ja? a może koperta się rozdarła i cofneli ją do klejenia 😁 (a ja Ci mogę powiedzieć cześć? w końcu jesteś znana i chcą Cie wybrać na moda :emoty327🙂
MsCarmen owszem, są osoby puszczające psy na Torwarze luzem 😤 nie wiem dlaczego nikt tego nie pilnuje. w hali zawsze jest masa ludzi, jeżeli ktoś już decyduje się zabrać małego pieska to powinien 1) trzymać go na smyczy i w kagańcu, regularnie wychodzić z nim na dwór; 2) trzymać go w koszyku, torbie a la Paris, cokolwiek, byle nie plątał się pod nogami.
Edytka kurcze, nigdy nie widziałam psiaka luzem! faktycznie nie powinni się na to godzić /: zwierzę to tylko zwierzę... już trudno jak napaćka, ale jak się rzuci na jakiegoś bahora, który akurat będzie chciał szarpnąć go za ucho, to czyja to będzie wina?
Edytka, rozważę 🙄 😎 😁 Powiedzieć możesz, ale moja egzaltacja, dystans, snobizm zapewne nie pozwolą zwyczajnie Ci odpowiedzieć. Będę niczym Miranda Priestly.
Ano są ludzie, którzy puszczają swoje psy luzem. Ja może zatem wezmę w tym roku owczarka niemieckiego i go puszczę luzem. A co mi tam 🙄 Może niech każdy z nas weźmie swojego pieska ze sobą, będzie zajebiście 😎
Nasturcja a jaki to będzie lizak? bo jak duuuży i kwaśny to ja będę chętna 😁
Zen idę się w takim razie do kąta pociąć się tępą linijką 😕 będę niczym tru emo
jak wy zabieracie swoje psy, to ja mojego emerytowanego sznaucera też zabiorę. a co! on lubi siadać na fotelach, te Torwarowe są niewielkie, ale myślę, że powinien się pomieścić.
Zen lizaki jako haracz dla nas za zajęcie miejsc dla Nastrucji 😎
nie wiem czy będzie wyć. on przy koniach jest bardzo spokojny, uwielbia Dobrą i vice versa. jak zabieram go do stajni, to automatycznie i koń i pies mają mnie głebko gdzieś, bo w końcu są razem 💘 i Dobra biegnie do niego z końca padoku. no po prostu dom spokojnej starości
edit. Nasturcja, 5 miejsc za lizaka? a fe, my z Zen będziemy wtedy stratne! 🤬
zen, Pojedź sobie na Mazury czy na jakąkolwiek zadupną wieś, zacznij wyć wieczorem jak już cicho na wiosce się zrobi, a będziesz miała przez 3 godz piękny repertuar złożony z miejscowej psiarni 😁
Zen, będzie wyć jeżeli Ty też trochę powyjesz. bo on tylko w chórkach sie udzila (lub jak na dworze jest zimno, ja go wyciągam spod kołdry i wyprowadzam na spacer) 😁
McCarmen, żebyś słyszała jak one zawodzą (tzn te stwory, nie Zen czy sznaucery) 😵 współlokatorka myślała, że to bomba, bo przyniósł je listonosz pochodzenia arabskiego 😂