Papi, każdy kto ma wstęp na Torwar może też pójść na wykłady/panele/konferencje. z tym że ilość miejsc jest ograniczona, więc trzeba się wcześniej zapisać. Generalnie kto pierwszy, ten lepszy.
Hm, zapewne jest inny wątek do przywitań, ale jest ich tu tyle, że nie znajdę 😡
Więc chciałam się przywitać 🙂 WITAM SIĘ! ze wszystkimi! widzę w tym wątku parę znajomych wirtualnych i jedną realną 😎 Koniec OFFA _________________________________________________________ Na Torwarze będę już mam karnet 3-dniowy, ale nadal cieknie mi z nosa i zaraz wypluję płuca:/. Kurcze, ale ten konkurs o 9 rano w sobotę to lekka przesada... W niedziele o 8 to już w ogóle... Ale piszę żeby się zapytać o pokazy, będzie może ASJ K. Wajdy? No cóż, pozdrawiam wszystkich
Własnie nie wiadomo...bo ja jak chciałam zamowic bilet w ihaha (we wtorek) to powiedzieli ze juz nie wysylają...zapytalam gdzie jescze moga byc:na Torwarze?a Pani:"moze byc klopot z biletami w kasie"...wiec wolalam nie ryzykowac i pojechalam do empiku 🙂sa w kazdym 🙂
frodo :kwiatek: dziekuje za info🙂 bede tylko w niedziele, na raszte szkoda mi i czasu i kasy... powiem szczerze, ze przeraza mnie to, ze jest totalny brak reklamy torwaru. Spotkaliscie sie z jakimis plakatami itp.? zawsze w drodze do pracy spotykalam minimum 5-6 a teraz zero!! w tv tez nic nie mowia, w radiu tez nie...
To fakt...reklama słaba...w tamtym roku ja dowiedziałam się z radia..i byal pierwszy raz...w tym roku gdybym nie słyszala o takiej imprezie i sama nie szukala po forum i necie to chyba bym nie wiedziala ze cos takiego jest 🙂hehe bo ja laik 🙂
Ja też tylko na niedzielę , dziś zakupiłam bilet i na pewno do H zawitam 😀 Będę mieć do bluzy identyfikator przyczepiony z ksywą , także w razie co zaczepiać i nie bać się mnie 🏇
[quote author=Karla🙂 link=topic=15551.msg515476#msg515476 date=1268245138] . Spotkaliscie sie z jakimis plakatami itp.? zawsze w drodze do pracy spotykalam minimum 5-6 a teraz zero!! w tv tez nic nie mowia, w radiu tez nie... [/quote]
oj tam przynajmniej będzie luźniej i nei trzeba będzi ena miejsca polować 😁
Bo wogóle coś mi się wydaje że w tym roku będzie klapa. Chyba nie pojade, dostałam zaproszenie od koleżanki na wypad do Poznania i chyba Torwar w tym roku odpuszcze, szkoda kasy.
Niedaleko Pałacu Kultury wyświetla się reklama. Więcej nie widziałam. Jeśli ktoś chce mnie złapać na Torwarze to w sobotę i niedzielę można mnie szukać.
Programowo torwar coraz mniej przypomina widowisko sportowe, gdzie części artystyczne grają rolę drugoplanową, a miejscem gdzie rodzina z dziećmi będzie mogła się wybrać na weekendową wycieczkę 🙄 Szkoda gdyby tegoroczna edycja okazała się klapą, ale skąd laik ma się dowiedzieć o imprezie jak nagłośnienia brak, a do kibicowania nie zachęca ani ilość konkursów ani pory ich rozgrywania...
edit: pewnie, że w poprzednich edycjach też konkursy były rozgrywane rano, ale i program był bardziej napięty
bingo disco! trafilas w sedno Dla mnie od lat torwar byl szansa na spotkanie znajomych koniarzy i nie koniarzy z calej PL, w tym roku kilka osob mnie pyta kiedy torwar bo nic nie wiedza...mowie ze w ten weekend i zapada cisza, bo juz cos zaplanowane...sporo znajomych nie przyjedzie, bo nie ma ujezdzenia, bo malo konskich pokazow itp. no i to co napisala disco- malo dynamiczne to wszystko bedzie.
Może i będzie mniej dynamicznie, ale i tak cieszę się, że jednak w tym roku dojadę. Już nawet nie pamiętam kiedy byłam ostatni raz - w 2007? Ale wtedy było ciekawie. I przyznam - dla mnie Torwar to właśnie przede wszystkim spotkanie ze znajomymi - Karla🙂 :kwiatek:. Bo tak przejazdy to właściwie mogę obejrzeć wybrane na necie.