Miejmy nadzieje, ze wszystko pójdzie dobrze i zawody uda się zorganizować. Zostało niestety wbrew pozorom niewiele czasu. No i kto ma w planach odwiedzić tegoroczny torwar?
Jeśli taki wątek już się pojawił to proszę o skasowanie, szukałam ale nie znalazłam.
Zastanawiałam się czy pojechać. Zależy po ile będą bilety, ale jestem raczej na tak 😉 O ile wszystko wypali 🙄 Ktoś wie gdzie będzie można kupić bilety (poza kasą torwaru)? 👀
zastanawia mnie jedno. tak bardzo jęczą że brak sponsorów itd a oferta przygotowana tak, ze jesli potencjalny sponsor nie ma min 40 tys na zbyciu, nie ma szans wesprzeć imprezy...
Ktoś wie gdzie będzie można kupić bilety (poza kasą torwaru)? 👀
pewnie na ticketpro, a więc i w każdym Empiku
zastanawia mnie jedno. tak bardzo jęczą że brak sponsorów itd a oferta przygotowana tak, ze jesli potencjalny sponsor nie ma min 40 tys na zbyciu, nie ma szans wesprzeć imprezy...
yyy... a co ze zdaniem z ich strony "Każdy może być sponsorem – współorganizatorem zawodów CSI – W Warszawa – Torwar 2010 !" ? nie czaje 🙄
bazarki wokół hali jak na mój gust są snobistycznie drogie. Nie ma w nich nic ciekaweczgo oprócz tego że mozna się milutko w tłumie poprzeciskać ew. pomacać kurteczki po 1500 zeta.
Ja się czaję głównie na te wyprzedaże, mam teraz zmiar zebrać jakąś konkretną sumkę, żeby móc spokojnie polować 🏇 A i zawody chętnie obejrze- zobaczymy 😀iabeł:
Ja wiem tylko tyle że zadzwoniła do mnie organizatorka i zaprosiła mnie z arabem na konkurs który będzie dla arabów w strojach historycznych... hmm skąd ja tylko ten strój wezmę?