Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

NowaJa, elwa28, też dostałam maila, cierpliwie czekam dalej 😋

Arba90, skąd takie info? Też już wcześniej zamawiałam od nich; wszystko szybko i sprawnie.

ewelin_n, mam koszulki, leginsy i bryczesy, rozmiarówka standardowa 🙂
Arba90, kupowałam tam wcześniej oficerki i nie miałam problemu.
Ja podejrzewam scam wszędzie, gdzie coś jest podejrzanie tanio bo jak wiemy teraz takie czasy, że za darmo to ciężko nawet w pysk dostać 😅 poza tym sporo było przypadków podszywania się pod witryny itd no ale jak mówicie, że legit to fajnie 😍
Właśnie dostałam maila, że DHL ma planowe doręczenie mojego zamówienia z Busse już jutro 😁
leila, a kiedy wysłali paczkę z Busse?? U mnie dhl dalej czeka na paczkę od nich.
U mnie tez dostawa jutro, wysyłka byla bodajże w czwartek, jeśli masz polska appke to nie zobaczysz ze paczka jest przekazana dopóki nie dotrze do Polski, wtedy dopiero wchodzi w zasieg trackingu z appki.
U mnie też busse nadało w czwartek. Także może może jutro też dostanę🙂
siwaaa, w czwartek wysłana
U mnie też wysłana w czwartek i jutro doręczenie. Za drugim zamówieniem nadal czekam na wysyłkę
Lecą pokolei. Moja paczka już w Poznaniu. To może jutro zawita nad morzem 🙂
Mam siostrę w Niemczech i podesłałam jej link z promocjami i dostałam takie info. W takim razie jeśli wszystko jest ok z tą stroną to sorry za zmyłkę 🙈
Moja też wysłana 😀
No a ja nie wiem co będzie, bo na kartę wpłynął mi zwrot kasy z jednego zamówienia, ale na maila informacji żadnej nie dostałam że coś anulowali...🤔
No mi dziś najpierw zeszła informacja, że wysłali a w kolejnym mailu, że powinnam wziąć rozmiar większe. Niesamowici są.
epk, dobre
siwaaa, kiedyś jak kupowałam oficerki to wysłałam do nich maila z pytaniem to odpowiedzi nigdy nie dostałam. Ale oficerki przyszły szybko 😉
epk, ja wybrałam mniejszy rozmiar, więc jak coś to będę mieć na sprzedaż kurtki i longsleevy 😁 Paczka dzisiaj będzie.
espana, no ja w razie czego też będę sprzedawać 😉. Przynajmniej ceny takie, że nie powinno być problemu 😉
Zaraz tu może jakiś punkt wymiany otworzymy
Ja mam nr 36076 i przed chwilą dostałam info, że wysłane.
No wiec... 😁
Pierwsza!
1000011926.jpg 1000011926.jpg
faith, Woooow zazdro! Ja ciągle czekam na info o wysyłce ????
Moja również doszła 😁
Ja też mam, ale zdążyłam wyjechać już i musi być drugi raz wysłana.🤣 Więc dopiero pewnie w przyszłym tygodniu się dowiem, czy wszystko na mnie pasuje.
Ogolnie rozmiary trafione poza 1 koszulka minimalnie za duża 🙂
faith, Nawet wieszak dostałaś 😆
Jaaa ile ciuchów. Teraz żałuję, że nie wzięłam więcej 😂😂
Moja pierwsza z dwóch paczek tez przyszla! Nawet moj mąż, który oczywiście nie jest fanem kolejnych końskich zakupów był mile zaskoczony stosunkiem ceny do jakości 😁i tez dostałam wieszak!
Moja też już jest. 3 kurtki na wieszakach. Kurtki dobre, mierzę longsleevy.
Najs, wlasnie dostałam maila ze druga paczka tez wysłana 👌
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się