Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Dobra , weszło mi na 2 derki Amigo Bravo 12, więc spoko, bo niestety nie mam żadnej derki po zmianie konia sprzedałam wszystkie horsewary i to niektóre nieużywane za bezcen😜
Jestem Grażyna biznesu🤣
Ale rabacik wyszedł 111 euraczków😎
Equishop: 5% zniżki na nowe jesienne kolekcje z kodem NEWS5
Przychodzę ze zniżką na Joserę - pasze i suple od 100zł -10% z kodem ODKONIUF10 😅
Jakaś zniżka do horse-trade?
Ktoś coś do equishopu?
Czy ktoś ma jakiś kod do dobry-kon.pl ?
Cześć. Czy ma ktoś kod do nubaequi? 😊
Gdzieś promocje na derki Horze, Yorka albo Horsenjoy się komuś rzuciła w oczy?
Na stronie Horze -15 warmup na derki
flygirl, w bergo teraz 18% na sporo rzeczy
Dzięki za podpowiedź z Bergo, zakupy życia zrobiłam.😁
Heheh na zdrowie 😀
Mam kod do apki Horze na - 85 zł 🙂 Dorzucili mi ulotke do paczki ale chyba kod nie jest dedykowany 🤔
SUMMER2025
- do 31.10.2025
- tylko w aplikacji
- tylko raz na klienta
- minimalna wartość zamówienia 350 zł
- nie dotyczy produktów wykluczonych (informacje na stronach produktów)
Pasi-konik też szykuje na weekend 10-11.10 20% na większość asortymentu, tylko kurde niejasne są dla mnie kryteria 🤔 Bo raz wspominają że tylko na asortyment "na sklepie" co ja rozumiem jako sklep stacjonarny, coś wspominają o stempelkach które też się zbiera stacjonarnie ale na końcu info że promka tylko w sklepie internetowym �‍♀️

https://www.instagram.com/share/p/BAHfdEAv2C
Jest jakiś kod rabatowy na cavaliadę w Warszawie? Teraz na listopad?
Hello, kojarzycie może czy w zeszłym roku były promocje na Black Friday na stronie Winderen? 🤠
Hej. Są jakieś kody do febro lub horserown ? 🤔
Akatash, Ja mam kod do Febro, tylko nie wiem czy jeszcze działa, bo nie pisze do kiedy jest ważny 😅
Kod: WFebroCodziennieNowosci2514
Jest jakiś kod rabatowy do egersmanna?
Albo sklep może, który ma egersmanma a bywają tam promki ?
Perlica, w Sytym Rumaku jest 5% na kod Bravo5, wchodzi na pasze i suple, mają Eggersmanna.
Fokusowa, dziękuję.
Niestety nie mają hauptkura w ofercie
Perlica, tylko 5% - 'Mizerka' na stronie eggersmanna albo Hayloft 'Precel'
donkeyboy, dobre i 5% , dziękuję
Perlica, jak coś to możesz do nich napisać, bez problemu ściągają, mają te najpopularniejsze rzeczy na stronie, ale mi ściągnęli już chyba ze 3 produkty spoza strony. Jeśli producent ma to ściągną.
Fokusowa, trochę nie ma sensu, skoro bezpośrednio u egge jest też 5%
macie kod do Horze na październik?
aniaaa_a,
Autumnvibes-16
Działa od 400 zł na Horze i B Vertigo
(Przynajmniej tak twierdzą w mailu)
aniaaa_a, Jest jeszcze "summer2025" ważny do 31 pażdziernika, -85 zł przy zakupach na minimum 350 zł.
Na Insta mi wyskoczyła informacja, że na stronie Busse minus 40% na wszystko, łączy się z innymi promocjami
Ja już zakupy poczyniłam 🙈
Na Insta mi wyskoczyła informacja, że na stronie Busse minus 40% na wszystko, łączy się z innymi promocjami
Ja już zakupy poczyniłam 🙈

Dziewierz, o nieee, po co tu zaglądałam?! No to tez sie Obkupiłam na zimę, Dzięki! 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się