Ale likwidują lokalizację w Katowicach, więc pewnie się gdzieś przeniosą. Też dobrze, bo będąc z okolic wolałam zamawiać przez stronę niż jechać tam osobiście 🙃 obsługa na miejscu to przeważnie był dramat xD
Ale likwidują lokalizację w Katowicach, więc pewnie się gdzieś przeniosą. Puma,
Kurde jeśli tak, to mogli powiedzieć że wyprzedaz ze względu na przeprowadzkę czy coś. Sporo osób zrozumiala, że sie zawijają na zawsze 😜
Moja paczka z PSa już w drodze - jestem ciekawa, czy kompletna. Kiedyś przyszła mi niekompletna i nie było żadnego info na maila, po prostu zwrot kasy za jeden produkt. Teraz na koncie nie mam zwrotu, więc wierzę, że wszystko do mnie idzie 😁
Ja dziś dostałam mejla, że część jednak niedostępna, ale oddali juz kase a zamówiłam w sobotę. Drugiego zamówienia jeszcze nawet nie ruszyli, więc coś czuję że tam też będzie jakiś problem a upolowalam różowy w serduszka chyba ostatni jaki był na promce... 😫
Evka, - tak jest jak się za dużo myśli przy wyprzedaży zmiast kupować 😂🤷 liczę na to, że przyjdzie promka na te niebieskie albo uda mi się gdzieś indziej dorwać.