Ostatnio na olx i Vinted jest wysyp jakichś tanich czaprakow Kentucky, eskadron i innego sprzętu spoko jakości. Słyszałam że jest to kupowane z Niemiec z jakichś zwrotów, czy z ekspozycji. Czy wie ktoś może skąd kupuje się taki sprzęt hurtowo?
A to nie "spada z tira"? 🙃 Cześć z tych rzeczy to czasem nie do końca legalne źródła... aczkolwiek duże sklepy za granicą potrafią mieć bardzo mocno promocyjne ceny przy wyprzedażach.
Innez ja kupiłam tak po 170 zł czapraki z PSoS. W sklepie takie same oscylowały w okolicy 350-450 zł. Myślałam że przyjdzie podróba albo jakaś inna szmatką, ale nie. Normalne czapraki z metkami.
zuza17, hippovet Nie ma kodów. Jeśli mają kod promocyjny jest informacja na stronie, zwykle jest na konkretną rzecz czy gamę produktów.
Ostatnio tak właśnie jest z suplami mebio, kod od ambasadorów, chyba skrzyczynskich
wilann z czaprakami PSoS jest tki myk ze w zeszłym roku można była kupić na macierzystej stronianie czapraki za 100zł. I potem to wszystko się pojawiało "hurtowo" na revolcie, OLX, Vinted. Teraz już nie robią takich promek.
Dokładnie, to samo z Kentucky, wypływają teraz na rynek kiedy promek nie ma za dużo, bo to się bardziej opłaca, ludzie już nie pamiętają po ile chodziły w promkach 😉
Btw, na Equestrian Stockholm sporo promek i darmowa wysyłka.
Ej, czy tylko mi się trochę przejadły PSoSy i ESy? Jakoś tak patrzę na te przecenione i nie tylko, kolorki i... meh 🙄 Albo już po prostu mam wszystkie możliwe odcienie granatu 🤣
przy okazji pytanie: ten model Kentucky ze skórzaną lamówką - jak to prać? Normalnie, w pralce?🤔
Moon, - normalnie w pralce, to jest ta ichna ekoskóra, znosi pranie elegancko 🙂 Kalosze "skórzane" kentucky już naście razy w pralce miałam.
A na granacik z PSoS to się trochę ślinię... albo ten pomarańcz z brązową lamówką.