AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 26 listopada 2023 12:41
Figarusowa, ja też kupiłam derka Horseware, suple, kilka książek i kurtkę, która też za mną chodziła od ubiegłego roku albo i dłużej 😉 . Czaprak chciałam kupić, ale za długo się namyślałam czy na pewno jest nam potrzebny i mi kolor wykupili więc się rozwiązał mój dylemat 😉 .
Dobrzy ludzie! Czy sklepy Galop-horse.pl i equusvitalis.pl to jakaś podpucha czy ktoś coś tam zamawiał? Oba chyba zagraniczne, z domenami polskimi. Tylko tam został mój wymarzony czaprak kentucky…
kucyna, ja kupowałam niedawno w equusvitalis, wszystko w porządku, na drugi dzień wysłane, wszystkie produkty które zamówiłam, rzeczywiście były dostępne.
Ja zamawiałam w piątek rano i mam już dpd numer do śledzenia.
Ale mam pocztę na wp i mi wrzuciło ten email do spamu, więc w pierwszym odruchu myślalam,że też nic nie wysłali, a info od dpd przyszlo poniedzialek rano.
aaga84, ja też co jakiś czas patrzę na maila i nic 🙄 mówię, nawet po zalogowaniu do sklepu status się nie zmienił. Tłumaczę sobie, że pewnie mają multum roboty i po prostu nie wyrabiają