Służę pomocą jeżeli ktoś potrzebuje zakupy wysyłkowe z Decathlon :kwiatek:
Swoją drogą zastanawiam się dlaczego nie prowadzą sklepu internetowego. 🤔
wyobrażasz to sobie? bo ja przy takiej sieciowce nie bardzo. Trzeba by było stworzyć osobną strukturę odpowiadającą tylko za wysyłki i sklep. Nie mówiąc ile tak na prawde cały sklep bez względu na działy ma faktycznie produktów w ofercie.Była już tragedia jak próbowaliśmy przez jakiś czas wysyłać klientom paczki ze sklepów. Sredni czas oczekiwania 3-4tygodnie.
W sumie nie wiem po co o to pytam, bo miałam robić wyprzedaż a nie kupować nowe rzeczy;p Jakoś nie mogę odżałować, że nie byłam na ostatniej wyprzedaży, bo podobno były mega okazyjne ceny.
[quote author=Dramka link=topic=15196.msg637645#msg637645 date=1277827902] Służę pomocą jeżeli ktoś potrzebuje zakupy wysyłkowe z Decathlon :kwiatek:
Swoją drogą zastanawiam się dlaczego nie prowadzą sklepu internetowego. 🤔
wyobrażasz to sobie? bo ja przy takiej sieciowce nie bardzo. Trzeba by było stworzyć osobną strukturę odpowiadającą tylko za wysyłki i sklep. Nie mówiąc ile tak na prawde cały sklep bez względu na działy ma faktycznie produktów w ofercie.Była już tragedia jak próbowaliśmy przez jakiś czas wysyłać klientom paczki ze sklepów. Sredni czas oczekiwania 3-4tygodnie. [/quote]
A ja sobie wyobrażam. Piotr i Paweł ma dużo więcej sklepów, dużo więcej artykułów i jeszcze szybko psujących się i ma sklep internetowy. Kwestia organizacji. Sorki za 🚫
A ja sobie wyobrażam. Piotr i Paweł ma dużo więcej sklepów, dużo więcej artykułów i jeszcze szybko psujących się i ma sklep internetowy. Kwestia organizacji. Sorki za 🚫
nieźle, o tym nie wiedziałam. Mimo wszystko jeśli ogólnie w sklepie brakuje organizacji i ogólnej komunikacji to nie ma szans.
Heh po pierwsze nie mój sklep, bo jestem tylko mróweczką. Dla mnie ważne jest żeby moja alejka funkcjonowala. Jak ktoś coś chce zamawiać, przesyłać zawsze można to zrobić prywatnie. Pomagasz i Ty i ja i podejrzewam, że jeszcze kilka osób. Na szczęście słaba komunikacja wewnątrz sklepu akurat w tym wypadku nie ma większego wpływu na zadowolenie klienta robiącego zakupy stacjonarnie.
Myślę, ze w każdym, bo te przeceny akurat robiła centrala (oprócz koszulek polo- tu już inwencja własna). A jeśli gdzieś nie zdążyli zmienić cen to proście, żeby sprawdzili w systemie. Pluję sobie teraz w brodę, ze kupiłam Romeo te kilka miesięcy temu w starej cenie;/
Myślę, ze w każdym, bo te przeceny akurat robiła centrala (oprócz koszulek polo- tu już inwencja własna). A jeśli gdzieś nie zdążyli zmienić cen to proście, żeby sprawdzili w systemie. Pluję sobie teraz w brodę, ze kupiłam Romeo te kilka miesięcy temu w starej cenie;/
nie w każdym, nie musimy się stosować do cen centrali. Są one sugerowane. Każdy sklep ma prawo obniżyć lub podwyższyć te ceny.
Bee., nareszcie mamy deca. Muszę się wybrać jakoś w tygodniu.
Strzyga, bieda aż piszczy, poważnie, byłam - nastawiona na coś, coś, coś, a tam, nic, nic - kilka czapraczków, duuuużo obuwia, pare bryczesów, może jakieś siodło, szczotki.. hm, prawie jak go sport. poważnie, mało rozbudowany. ale są torby i dlatego pytam, czy u nas są przecenione. bo ja swoją kupiłam za 69,99. (thaya :kwiatek: ) i ugryzłabym się w tyłek gdyby u nas też były tak tanio 😁