BUCK, sorki za offtop. Najlepiej przymierzyć rękawiczki stacjonarnie i później kupić przez internet. wg. podlinkowanej przez Gaga rozmiarówki wychodził mi rozm. 7,5 na szczęście zanim kliknęlam Roeckl Milano w promocyjnej cenie podjechałam do stacjonarnego przymierzyć, całe szczęście bo bym odsyłała. 7,5 okazało się za małe, większe rozmiary i inne modele okazały się za ciasne w palcach...mam palce jak parówki, no cóż ... W sklepie oprócz tego,że po prostu założyłam te rękawiczki na ręce mogłam sobie potrzymać wodze i bacik jak bym na koniu siedziała, wtedy wyszło, że niestety Roeckle nie są dla mnie 🙁
Przepraszam trochę za offtop, kojarzycie czy może ktoś robi zamówienia grupowe z PS of Sweden ? Mają fajne promocje, ale cena wysyłki 29E plus niby cło mnie przeraża ..
_Gaga, To i tak przy zamówieniu jednych bryczesów za 30E , wysyłka 19 E to średnio opłacalny interes 😀 Nic pozostaje mi poszukać po grupach, może akurat. Dziękuję 🙂
pszczolka90, robiliśmy w zeszłym tygodniu grupowe zamówienie z PSoS ( wątek końska rewia mody). Wysyłka wyszła darmo.
Może w najbliższym czasie znów się uda😉