Od dzisiaj są też promocje ntb24 od 20% na derki Kentucky sklep-stajnia -10% z kodem: FERAJNA horsetrade -15% na akcesoria do pielęgnacji 3foule -10% na Shapley’s
W oficjalnym sklepie Ps of Sweden letnie promki na wybrane czapraki, nauszniki, owijki, koszule i trochę bryków - piszą że do -50%, ale większość przeceniona o -30% 😉 (co i tak daje niezłe ceny, nawet w przesyłką)
Perlica, przepraszam nawet nie wiedziałam że jakiś drugi jest, chodziło o ten który podała martrix 🙂
Trzeba tylko uważać bo na niektóre produkty czas oczekiwania 1-6 miesięcy 🙈
No właśnie gnl sobie ostatnio w kulki leci. Pisałam już o tym w wątku o sklepach. Ostatnio była jakaś promocja na "wszystko" co jednak wszystkim się nie okazało, bo wyłączeń było sporo... i przy okazji wyłączyli rabaty lojalnościowe. Widocznie nie zdążyli włączyć z powrotem... konik jakoś bardziej umie w takie sprawy, bo jeszcze mi się nie zdarzyło, że przy okazji promocji na "wszystko" (z wyłączeniami) rabat lojalnościowy się nie uwzględniał. Słabe to. Kupowałam u nich chętnie, ale po takich akcjach to mi się odechciewa.
Ja też już unikam gnl... rabat stałego klienta zniknął, od jakiegoś czasu chyba żadne zamówienie nie przyszło w całości ( najczęściej nie ma magicznie tych rzeczy w najlepszych cenach). Więc człowiek sobie robi zakupy na promce, potem połowy zamówienia nie ma, a w międzyczasie kończą się promocje w sklepach i klops. Chyba juz zbyt popularni się zrobili i przestało zależeć na klientach 🙄