konikaraa, _Gaga Moja paczka od horsetack czeka na poczcie, odbiorę w poniedziałek. Oznacza to, że wysłali odrazu po moim mailu. Sądzę, że bez wysyłania tych mail by jeszcze nie wysłali. Finalnie nie jest źle, bo paczkę mam przed świętami a na tym mi głównie zależało bo potem wyjeżdżam i nie miałabym nawet jak tego odebrać. Super, że to jednak 2 tygodnie a nie 2 miesiące ale fakt, że i tak znacznie dłużej niż być powinno i to, że z ich strony kontaktu zero (dopiero jak sama dopytywałam ale z tego co piszecie to i tak miałam szczęście, że odpisywali) i tak mnie zniechęciło wystarczająco bardzo, żeby sobie w przyszłości zakupy u nich darować. No i jeszcze jedna kwestia. Ja mam ogromny problem z pisownią i ortografią ale staram się pisać poprawnie a to w jakiej formie dostawałam te maile to jakiś armagedon. Nie napisałabym w takiej formie do znajomych a co dopiero do klienta 🤔
jabooshko dzięki. Też sobie coś kupiłam. Mi chyba dodatkowego kodu 10 % nie naliczyło, ale pewna nie jestem i nie chce mi się sprawdzać. I tak tanio i jestem zadowolona. :kwiatek:
Obiś, z horse trackiem niestety są takie jaja, mają fajny asortyment i często dobre promocje ale obsługa klienta to tam leży bardzo, ja niestety też się zraziłam. jabooshko, dzięki za fajny cynk! 🙂
www.koniesklep.pl -30% kod choinka30 kody są nowe na naszej stronie,która też jest nowa, jeśli coś nie działa poprawnie na komputerze czy telefonie prosimy o kontakt mailowy lub przez facebooka 🙂