Dziewczyny, może rzuciła Wam się fajna promocja obejmująca czarną absorbine i selen hesta plus? :kwiatek: Szykują mi się większe zakupy (z 4 opakowania selenu i z 2 absorbiny) trochę to bije po kieszeni...
andzia1 Teraz jest promocja w provender.pl sprawdź 🙂
Dzięki dziewczyny-już sobie zamówiłam w prevenderze :kwiatek: Nigdy nie robiłam tam zakupów. Teraz szukam- Hesta Plus Selen-będę kupować z 4 opakowania, może ktoś poratuje kodem do horsetown?? :kwiatek:
Julita, ja ostatnio w gnl wrzuciłam produkty do koszyka, potem zamknęłam to okno i za jakiś czas podczas przeglądania fb pojawił mi się post promowany gnl z hasłem dokończ zakupy z 15% rabatem. Kliknęłam w niego i pojawił się kod na 15 procent, zadziałał w koszyku. Mam gnl polubiony na fb i byłam zalogowana w sklepie podczas wrzucania rzeczy do koszyka. Nie wiem co to za akcja promocyjna, ale taki sam post z kodem dostałam też ze sklepu z kosmetykami.
Jakas dobra duszyczka wie moze czy jakis rabat/kod do dobrego konia znajde ? Musze kupic kantar sznurkowy rainbow z busse a tylko oni go posiadają na ta chwilę 🙁 Jeszcze jakis dobry spray do grzywy by sie przydał za polecenie czegos bede wdzieczna 🙂