Jest szansa na zniżkę na nowego Eskadrona? Dawno mi nic tak nie wpadło oko jak te kantary z okuciami Rose Gold.. wszędzie gdzie oglądałam Eskadron wyłączony 🙁
Jest szansa na zniżkę na nowego Eskadrona? Dawno mi nic tak nie wpadło oko jak te kantary z okuciami Rose Gold.. wszędzie gdzie oglądałam Eskadron wyłączony 🙁
[quote author=alnama link=topic=15196.msg2733114#msg2733114 date=1511516228] Jest szansa na zniżkę na nowego Eskadrona? Dawno mi nic tak nie wpadło oko jak te kantary z okuciami Rose Gold.. wszędzie gdzie oglądałam Eskadron wyłączony 🙁
zobacz w cavalloshop 😉 [/quote]
Danke, szkoda że tylko 10% 🙁 na razie sobie wsadzilam do koszyka. Znalazłam W arcusie tańszy katar o 10 zł ale za to nie ma uwiązu 🙄
Jakby komuś się jeszcze rzucił gdzieś większy rabat to będę wdzięczna za info :kwiatek:
Horse Trade wygląda na to, że jest niedostępna 🙁 Ech... chyba znowu będę ściągać z zagranicy
Prosimy o złożenie zamówienia i następnie piłka zostanie dla Pani zamówiona. Ewentualnie prosimy o monitorowanie strony, piłki są zamówione i powinny dojechać do nas do 1,5-2tyg.
alnama też poluję na ten zestaw Heritage. Dzwoniłam do Arcusa i uwiązy mają dopiero przyjść do sklepu, po im towar jakby "w ratach" przychodzi do sklepu. Pani mi poradziła kupić teraz kantar a potem uwiąz w regularnej cenie 🤣 Jasne...i jeszcze dwa razy za przesyłkę płacić, jakoś mi się to nie uśmiecha 🙁
Arcus chyba tak ma ... zamówiona kamizelka ochronna, okazuje się że jednak nie ma a w propozycji dostaje kamizelke firmy, która niestety ni jak nie przypomina kamizelki zamówionej... oczywiście kamizelkę mogą zamówić w cenie regularnej ... to po co przeceniają na stronie??? przykre bo nastawiasz się na cos i kubeł zimnej wody...
alnama też poluję na ten zestaw Heritage. Dzwoniłam do Arcusa i uwiązy mają dopiero przyjść do sklepu, po im towar jakby "w ratach" przychodzi do sklepu. Pani mi poradziła kupić teraz kantar a potem uwiąz w regularnej cenie 🤣 Jasne...i jeszcze dwa razy za przesyłkę płacić, jakoś mi się to nie uśmiecha 🙁
Tez nie polecam Arcusa. Wedzidlo w cenie promocyjnej, zamowione, po czym dzwoni pani i informuje, ze system zle dziala i jednak nie moge kupic w cenie, ktora widniala przy produkcie. Takie dzialanie to juz nadaje sie do Rzecznika Praw Konsumenta.
Tez nie polecam Arcusa. Wedzidlo w cenie promocyjnej, zamowione, po czym dzwoni pani i informuje, ze system zle dziala i jednak nie moge kupic w cenie, ktora widniala przy produkcie. Takie dzialanie to juz nadaje sie do Rzecznika Praw Konsumenta.
A część wędzideł widocznych na stronie w ogóle nie można dostać od producenta.
Poza tym często w promocji jest to, co im zostało w pojedyńczych sztukach. Nie po drodze mi do tego sklepu, wolę Horse Tack, bo mam nawet lepszy dojazd.
Najbardziej wkurzył mnie baner migający dosłownie sekundę, którego zrobiłam print scrn, żeby się przypatrzeć. Chciałam kupić wcierkę, maść i mesz. Darmowa dostawa kusi, no ale kurczę za takie cwaniactwo to trochę się odechciewa robić zakupy...
Ja po przebojach z Arcusem - poprosiłam o anulowanie całego zamówienia - kupiłam wymarzoną kamizelkę w Art-Horse - w promocji, z darmową dostawą i już jest w drodze do mnie...można? można...wystarczy nie robić ludzi w balona Jeśli chodzi o pasze to zamówienie z Animavet było do odbioru po 10 minutach od zamówienia - Animavet jak zawsze najlepszy (-15% na wszystko - jak dla mnie rewelacja)
Ja tez anulowalam w arcusie, na szczescie na plus dla nich - babka szybko zadzwonila ze oglowia nie ma. Cale szczescie w Bergo bylo w takiej samej cenie wlasciwie.