czy orientujecie się gdzie najtaniej dostanę jak najbardziej proste czapraki. Chętnie jakieś drobnopikowane, bez ozdób (lamówka ujdzie 😉 ), czarne i białe 😉
Ja ostatnio kupiłam najzwyklejszy czarny, bez ozdobników w Decathlonie. Cena przekonująca 😀
Dokładnie tak, niestety nie zdążyłam zamówić gdy mieli i co prawda czekam aż znów się pojawi, ale może ktoś widział w innym sklepie w korzystnej cenie ? Latające dziadostwo nie daje żyć 😤
Absorbina dostępna jest w Koński Świat, i zgodnie z informacją fb dzisiaj w nocy 20% na wszystko (bez najnowszych kolekcji eskadron/pikeur). chociaż mi osobiście rabat się nie chciał naliczyć.
Absorbina dostępna jest w Koński Świat, i zgodnie z informacją fb dzisiaj w nocy 20% na wszystko (bez najnowszych kolekcji eskadron/pikeur). chociaż mi osobiście rabat się nie chciał naliczyć.
Rabat ci się nie naliczy jeśli rzecz jest już przeceniona Nie działa na nowe kolekcje, na stare też nie bo one są już przecenione, a że tam prawie wszystko jest z jakiejś kolekcji to nie działa prawie na nic 🤣 sprawdzałam bo chciałam bryczesy ale na żadne nie zadziała ten kod ...
jedyne na co mi się udało naliczyć rabat to buty 😂
swoją drogą, szukam bryczesów covalliero detroit (ale tych nowych, z silikonem) w promocji albo chociaż w cenie ne wyższej niż 400zł, granatowe lub brązowe 34 lub 36 - nie rzuciły się może komuś w oczy? albo kod rabatowy do trok, arcus konie, bergo ?
Czy w sklepie Horsetwon jest jakaś szansa na darmową przesyłkę? 🙂 Nie wiem, jakaś promocja albo na przykład w sytuacji, gdy kupi się produkty powyżej określonej kwoty?