dziękuję bardzo! taka cena, że mam ochotę już zamówić, ale zanim... zapytam czy ktoś miał i jak z jakością, jedno czego się obawiam to kolor, koń jest kary i grzeje się na słońcu, granat nie zadziała chłodząco... dlatego rozważam hkm w zebrę albo tą start'ową 😉 czekam na opinie 🙂
Widziałam na fb, że w poznańskim Pegazie są kolejne przeceny, tym razem jakieś ciuchy. Był ktoś i może zdać relację czy coś ciekawego mają czy tylko koszulki konkursowe? 😉 Interesują mnie kurtki, polówki, kamizelki.
Dar, ja w zasadzie kupuję tylko na Kramerze. Kiedyś mieszkałam w Szwajcarii i tam jest sieć Felix Buhler (własność Kramera), do której się przyzwyczaiłam. Z Kraemera w Niemczech jest jednak taniej kupować niż ze Szwajcarii.
Rzeczy są po pierwsze bardzo dobrej jakości i wielki wybór, po drugie w konkurencyjnych cenach, po trzecie co prawda przesyłka kosztuje 15 EUR, ale ja mam tam w ogóle rabat, więc i tak mi się opłaca. Średnio raz w miesiącu lub raz na dwa idzie paczka z rzeczami. Mam dwa konie i dwie amazonki na stanie więc zawsze jest "coś" bo a to suplementy się kończą, a to derkę porwał, a to kantar zgubił, a to skarpetki, rękawiczki, a to kamizelka za mała, a to płyn do strzałek się skończył 🙄 i tak w kółko. Więc mam listę w telefonie i jak się zbierze więcej rzeczy to kupuję.
Trzeba tylko pamiętać, jaki się ma rozmiar, bo z Polski nie przyjmują zwrotów. Teraz zamówiłam we wtorek- paczka przyszła w piątek.
Widziałam na fb, że w poznańskim Pegazie są kolejne przeceny, tym razem jakieś ciuchy. Był ktoś i może zdać relację czy coś ciekawego mają czy tylko koszulki konkursowe? 😉 Interesują mnie kurtki, polówki, kamizelki.
W Pegazie jest -30% na odzież zimowa 😉 Jak byłam widziałam też parę czaprakow, derek i z 5 kompletów ochraniaczy przecenionych o 50%. dużo rzeczy chyba się już wyprzedalo. Ja byłam po kurtkę na inne rzeczy za bardzo nie patrzyłam z braku czasu i jeśli chodzi o kurtki to same końcówki.. było parę pojedynczych sztuk przecenionych. Jeśli ktoś ma blisko to polecam się wybrać może akurat uda się złapać coś czego szukacie 🙂 Osobiście zgarnelam kurtkę pikeura normalnie kosztująca 600 zł za stowke 😉