Chyba w Bergo były ostatnio derki przeciwdeszczowe po 79 zł, przecena z 290 chyba. Bardzo fajnie wykonane. Tylko np 125 była długości 133 a 135 ponad 140.
Wiem właśnie kurcze nie załapałam się dla naszych kuców 🙁 Jakby ktoś coś wiedział o derkach 115-125 p/deszczowych plandek lub grubszych to proszę o cynk 🙂
Chyba w Bergo były ostatnio derki przeciwdeszczowe po 79 zł, przecena z 290 chyba. Bardzo fajnie wykonane. Tylko np 125 była długości 133 a 135 ponad 140.
Nie strasz, bo ja właśnie czekam na tą derkę (Horze Rain) i zamówiłam 135 cm, bo mojemu kucowi w 125 zawsze wystaje pół zadka... Mam nadzieję, że nie będzie kosmicznie wielka i kucu się nie utopi.
LatentPony, koń 130 spokojnie się w rozmiar 125 zmieścił 🙂 jest idealna, no ale to tylko 5 cm. przecież Podszyj ją sobie jakimś misiem na kłębie, bo niestety nie ma miękkiego wykończenia, wtedy i derka trochę się skróci jakby co.
Czyli widzę, że zdania o tych derkach są podzielone. No nic, poczekam aż przyjdą (zamówiłam od razu dwie i nie pomyślałam o tym, żeby dopytać jak wypada rozmiarówka...), jak będą kosmicznie za duże to najwyżej puszczę w świat 🙂
Czasem bywają kupony rabatowe na bryczesy (publikowane na facebooku), lub są dodawane do nagród na zawodach, ale w chwili obecnej są tylko te dwie promocje na sprzęt zimowy i konkursowy. Stale jest wysyłka gratis przy zamówieniu powyżej 50zł co bądź co bądź daje sporą zniżkę, bo w zależności od formy wysyłki zamówienie może wyjść taniej o ok. 20% 😉
W GNL'u Na wszystko oprócz Eskadrona i Pikura 10% kod: welovewinter ---- 30% na kolekcje jesień zima 2016 schockemöhle 20% na kolekcje jesień zima 2016 Anky 30% na kolekcje jesień zima 2016 Covalliero