Słuchajcie, ja niestety nie mam dostępu do działań na stronie www :P więc niestety nie znam dokładnej daty. Osoba ze sklepu int. odpowiedzialna za jeździectwo dala mi tylko info, że promocja będzie. Mam nadzieję, że do piątku sie wyrobią - inaczej sama ich pogonię 🏇
Co do reszty obniżek (kantary, czapraki itp) zapraszam na pw :kwiatek:
Czy znajdę gdzieś jeszcze taką mega promocję na magnetiki veredusa? W black friday było oprócz wyprzedaży 20% jeszcze 15%, ale polamalam nogę i nie miałam jak zrobić zakupów 🙁
Tak tak, to widziałam, dzięki, rzecz w tym, że w equishopie było jeszcze oprócz tego 15%, czyli razem 35%. I pytam, może to możliwe, żeby jeszcze gdzieś znaleźć podobny..
Ja już derkę z Deca mam 🙂 W Krakowie na Zakopiańskiej było jeszcze sporo i przecenione na 49 złotych kaptury, ale tylko czerwone. Są też pomarańczowe kantary i uwiązy po 49 zł. Widziałam też jakieś przecenione bryczesy.
izydorex ja też byłam 😁 i też odebrałam derki i kupiłam kantar 😉 miałam się pokusić o kaptur, ale ostatecznie się wstrzymałam. Dorwałam jeszcze podkolanówki za szalone 7zł! 😜