ja to nawet mam plan wykasowac z komorki nr do nich bo nawet na strone zagladac nie musze... dzwonie po pierdole a potem mam iles stow do przelania...no o kupe mniej niz rynkowa cena, no ale zawsze.... 😉
i ta inna tez mam. obie ktore sa teraz w ofercie. obie cieniutkie i fajne. warto. choc ta czarna to raczej z softschelem nie ma nic wspolnego. i kamizelki sa ekstra. drugą kupiłam 😉 przed praniem sztywna taka, po mniej. fajna. i przed i po 😉 i 2 derki wzielam na zapas. sa super, wiec koniur ma zapas na kupe lat :P (np avalanhe to slabo wypada przy nich i kiepsko pasuje...)
horse_art właśnie kamizelkę Esteem macałam i faktycznie sztywna, ale jeśli mówisz, że do pierwszego prania to pocieszające info, chociaż kurtka bardziej mnie przekonuje i wygląda na dosyć miękką. Pytanie czy ciepła.
Derkę VH Esteem (?)też nabyłam (Strucelka chyba pytałaś w międzyczasie, przepraszam, że dopiero odpisuję) i w ogóle to a kysz już z tymi promocjami, ile można... 😉
Dżastin, spoko, żaden problem, czyli pytanie nadal aktualne o opinie o wyprzedażowej kurtce VH Esteem :kwiatek:
McBetka, wbrew pozorom jak ta kamizelka jest sztywna to tez jest superowo :P potem jest juz normalna, miekka, nie szelesci tak, ale dalej taka em.."porządna". warto miec. zdecydowanie, ladnie lezy, fajny material. dosc ciepla, dobrze chroni, super leży. od paru dni w niej ciągle latam. kakaowa ma fajowy kolor, oliwkowa taka troche jasna, dziwny odcien, ale tez ok.
kurtki softshell (champion i grace) z aktualnej promocji są cieniutkie. takie wiatróweczki-szmacianki.material jak w kamizelce raczej (bez wypełnienia oczywiście). nie jest to normalny takie wiecie...gruby softshell. fajne, takie zwykle do latania po okolicy-jakies prace, sport...co ich nie szkoda jak sie ubrudzi czy uszkodzi. czy niezobowiazujace wyjscie gdzies na sportowo (ta czarna nawet taka troche elagancko-sportowa 😉 ), , jestem zadowolona
Czy oprócz animali są jeszcze sklepy z darmową wysylka pasz??lub promcja?? Co jest promocja tonie dot. pasz. Potrzebuje cos dla konia w areszcie boksowym.
Czy znajdę gdzies promocje na horze avalanche z polarem w rozm. 105? Kolor jest mi obojętny, na niedziele zapowiadają śnieg a jeden z kucyków zostal bez derki 🙁
Czy znajdę gdzies promocje na horze avalanche z polarem w rozm. 105? Kolor jest mi obojętny, na niedziele zapowiadają śnieg a jeden z kucyków zostal bez derki 🙁