W Konskim Swiecie fajne promocje, np. polarowki Eskadrona po 79 zl albo ES po 99 zl. Tylko trzeba byc szybkim, mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie dostac to co zamowilam 🙄
Vendettka już dawno nieaktualne, większość wyprzedana, pisałam, że trzeba być szybkim 😀 Trzeba co jakiś czas wchodzić na ich stronę i wypatrywać takich okazji bo one szybko znikają.
Buuu 🙁 Ja wlaśnie wczoraj koło 20 szukałam i tak myślałam że juz poszło ale jak bjooork dzisiaj napisała to miałam nadzieje i siebie 🤬 że wczoraj przegapiłam!
Jeśli ktoś jest ze Śląska, to w sklepie stacjonarnym Amigo w Będzinie jutro i w poniedziałek są wyprzedaże HKM, np bryczesy od 159zł. Sprawdzone info 😁
Szukam ogłowia, może ktoś wie gdzie aktualnie znajdę duże przeceny? Nie mam zbyt wielu wymagań, byle by było w rozmiarze cob/full, z bdb skórki i ze szwedzkim nachrapnikiem.. :kwiatek:
czy widział ktoś derkę przeciwdeszczową (plandekę) rozmiar 135 w dobrej cenie? 👀 nie musi byc jakaś super, wiadomo że koń wychodzący na dwór ją załatwi 🙂