[s]Rudzik To nie wiem w takim razie co się dzieje, bo z dwa tygodnie robiłam zamówienie i kod działał, a teraz kurde gdy wpisuje kod wyskakuje mi że nie wykryto kodu czy coś takiego 😵[/s]
Equidea też ma promocję -15% dla osób nowo-zarejestrowanych lub nigdy nie robiących tam zakupów ->
By skorzystać z oferty należy podczas realizacji zamówienia w polu "Kod rabatowy" wpisać hasło "WITAJ", wielkość liter nie ma znaczenia. Oferta specjalna przeznaczona dla nowo zarejestrowanych osób oraz osób zarejestrowanych wcześniej, które nie dokonały jeszcze zakupów poprzez sklep internetowy. Oferta specjalna trwa od 02.04.2015r do 30.04.2015r.
Próbował już ktoś kupić coś z 23% zniżką w yard-equites która jest do soboty? Nic się niestety nie nalicza. Informacja o promocji jest na stronie facebookowej - i to nawet nie z 1.04 😀, ale nie ma na yard-equites.pl. Napisałam do nich, z tym że siara będzie jak odpisza w sobotę. A upatrzyłam już takie zacne bryczesy 😍
kręci się tu sporo ambasadorów, ale 5% to i tak grosze, chyba lepiej poszukać sklepu który ma aktualnie promocję na cały asortyment włącznie z paszami lub kupić w jakimś niedaleko domu (odpadnie 15 zł przesyłki)