[s]Widział ktoś może jakieś fajne nie za drogie ochraniaczki na promocji(lub nie) szczególnie rozmiar COB? Ewentualnie proszę o jakiś sklep z darmową przesyłką ogólną lub powyżej 150 zł(tak jak na koniku lub podobnie) 🙁[/s]
Saganek, wprawdzie bez pasków ale Grene ma na wyprzedaży kamizelki VILLA HORSE po 49,99.
Wyłapałam jeszcze w fajnych cenach: - derki przeciwdeszczowe z podwyższonym kołnierzem TITAN do 140zł - półderki treningowe na polarze full po 69,99zł (tylko pytanie co to full)
I derki przeciwowadowe z pasami za podejrzanie niską cenę 49,99 👀
Chce pilnie i szybko zamówić (czekać pewnie będę długo na ściągnięcie...) patent FreeJump Collar Nylon. Znalazłam go w sklepie Just Riding oraz Arcus. Ma ktoś tam jakieś zniżki? Albo może sprzedaje ktoś używany lub wie o jakiejś tańszej propozycji w innym sklepie o której ja nie wiem? 😉 Patentu potrzebuje bardzo (na moje problemy z ręka na wrażliwej kobyle jest niemalże niezbędny!) bo pożyczam od koleżanki a nie lubię korzystać z czegoś nie Swojego...
Nie chcę pożyczać 😉 Mam w stajni dwa do pożyczania 🙂 Chcę WŁASNY bo widzę współpracę z tym pantentem na dłuższy czas i nie tylko na jednym koniu gdyż moja ręką naprawdę szaleje jak zaczynają się problemy techniczne na wskoku nie wspominając... 🙂 Ale chcę kupić w dobrym stanie albo nowy. Ale już coś używanego przyuważyłam zobaczymy może wyjdzie 😉