Czy ja jestem ślepa ? 😵 Nie widzę, żadnych derek zimowych/ stajennych z wypełnieniem minimum 250/300g w rozm . 135... 🙁 Tak zachęcacie tymi promocjami i darmowymi przesyłkami, a nic nie widze
[quote author=horse_art link=topic=15196.msg2235990#msg2235990 date=1417548736] no i slaby - jak złapal za zapięcie żeby sobie prawdopodobnie zdjąć jak zwykle (nigdy nic nie popsuł) - nie udał się, bo wyrwała się z polarem... ale ladna czerwień 🙂 (plus różowy!) [/quote]
Ojj to sobie jednak odpuszczę 😀 Wystraszyłaś mnie. Co prawda tylko po treningu miałam ją zakładać na czas "pod nadzorem", ale ze względu na zadziwiające pomysły konia mające na celu odderkowanie odpuszczę 😉 Dziękuje Wam za odpowiedzi ;]
siwaaa w www.sklepagar.pl do 7 grudnia - 20% na HKM i dodatkowo darmowa wysyłka do końca roku na hasło ZIMA przy zamówieniu powyżej 50zł i płatności przelewem 😉
Promocje to zło. Właśnie wydałam (i jeszcze wydam) tak z pół mojej pensji na rzeczy, które w większości jeszcze wczoraj zupełnie nie były w planach... Ze wszystkich zakupów zamierzałam kupić jedynie wcierkę rozgrzewającą... 😵 Musze sobie założyć blokadę rodzicielską na ten wątek.
Tylko poczekaj z kupowaniem tej szafy... aż zrobią promocję na paki. 😂 Ja na razie poszalałam w GNL-u i jeszcze będzie druga tura w Pasi-koniku, tylko czekam, czy koleżanka czegoś nie będzie też chciała... A, no i trzecia w Koniku, jak będzie te 15%, bo chcę czapkę (ona akurat była w planach i dobrze, że się uda w promocji). Zanim będę kupować czapkę, to pewnie jeszcze przyjdzie mi do głowy kilka rzeczy, których "potrzebuję"... 🤔wirek: