jakby ktoś potrzebował olej lniany, tłoczony na zimno, to w Oleofarm jest wyprzedaż butelek 500 ml z terminem ważności do końca lipca - po 5 zł. Tyle, ze przesyłka kosztuje 20 zł, ale od 100 jest za darmo.
equidea.pl owszem ma darmową przesyłkę, ale dopiero za zakupy od 100 zł Pasi-konik też ma darmową za zakupy od 99 zł i z zapłatą orzelewem konik.com.pl ma darmową przesyłkę od 150 zł
Czy jakaś dobra dusza nie posiada może zniżki do gnl lub nie zgodziłaby się zrobić dla mnie zakupów w stacjonarnym wykorzystując rabat? :kwiatek: :kwiatek: Na prawdę ozłocę, stawiam piwo, konia wyczyszczę, poluzakuję, oficerki wypoleruję 😁 Mam do zrobienia spore zakupy (ogłowie munsztukowe, munsztuk, wędzidło) i każde kilka % rabatu robi ogromną różnicę (szczególnie biorąc pod uwagę jak spłukana jestem 🤔 ) Na prawdę, byłabym dozgonnie wdzięczna!!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Nie wiem, czy było, ale w pro-linen-shop.pl darmowa wysyłka do końca sierpnia na produkty: - Pro-Linen Beet Mix - Wysłodki buraczane z Lucerną - Pro-Linen Beet Quick - Szybkie Wysłodki buraczane - Pro-Linen Condition Plus - jęczmień ekstrudowany z lnem - Pro-Linen Lovely Bites - smakołyki dla koni - Pro-Linen Rice Boost - Otręby Ryżowe dla koni + Zarodki
Jakby ktoś chciał - w Decathlonie na Zakopiance są fajne fioletowe softshelle juniorskie, za 25zł (przecena ze 120zł chyba) - ja wchodzę w rozmiar 14lat 🙂 A noszę na górze okolice XS/S. Są też przeceny polówek jeździeckich.
Jakby ktoś chciał - w Decathlonie na Zakopiance są fajne fioletowe softshelle juniorskie, za 25zł (przecena ze 120zł chyba) - ja wchodzę w rozmiar 14lat 🙂 A noszę na górze okolice XS/S. Są też przeceny polówek jeździeckich.
E-commerce maja własna politykę handlowa i sklepy stacjonarne swoją. Warto albo zajrzeć do sklepu albo zadzwonić. Często w stacjonarnych sklepach są fajne akcje handlowe gdzie można kupić cos za półdarmo. Strona internetowa nie pokazuje 100 procent produktów dostępnych w sklepie.
Nie wiem gdzie one są na stronie, bo to żadne z nich. One są tylko u nas, w sensie.na Zakopiance 😉 Pracuję w Deca,mogę dawać info jak będzie coś fajnego na promocji - jeśli tylko mod.nie ma nic przeciwko :kwiatek:
W pasi-koniku -20% na wszystkie czapraki po wpisaniu hasła "PROMO" przy składaniu zamówienia edit, nie zauważyłam, że dariamajka napisała o tym wcześniej, przepraszam 🙂