equishop ma powystawiane przeceny na Allegro - nie wiem czy pokrywają się z tymi ze sklepu. Moją uwagę zwróciły przecenione suplementy, ale sorry - rok po terminie to chyba nie powinni sprzedawać (już się prawie nacięłam że termin 1.2014 a nie 1.2013)
Uratowałyście mi zycie z tym konikiem 🏇 Bo zamówiony z equishop kantar V okazał się za mały [na szczescie koleżanka ze stajni go odkupiła 😀], więc do mnie przyjdzie z konika :kwiatek:
Czy widział ktoś gdzieś popręg o długości 30 cm (maksymalnie do 40cm, choć wolałabym do 35cm) w cenie do 50zł najlepiej (potrzebny do pasa woltyżerskiego) ?
Na facebooku konika piszą, że to promocje czasowe - kto upoluje ten ma 🙂 Co jakiś czas mają też akcje na face, gdzie piszesz co chcesz żeby ci przecenili i masz godzinkę, dwie na zakup po nowej cenie...
Teraz jest promo na fejsie: "No to mamy kolejny piątkowy wieczór rabatowy. Szaleństwo już rozpoczęte przed południem Eskadron i Pikeur - 30% ale zawsze coś jeszcze można dorzucić. Przypominam - dajecie link do konkretnego produktu na naszej stronie a ja robie specjalna cenę dla was . No to START"
Jestem uzależniona od wędzideł... Mogłabym je kupować i kolekcjonować w szafie... Lubię je oglądać 😜 Coś czuję, że jak będę zamawiać coś dla znajomej, to kupię minimum jedno wędzidło (choć chciałabym 2). W koszyku mam 5 😵 Może znajomą namówię na wędziło podwójnie łamane z miedzianym łącznikiem...
[quote author=marta__sz link=topic=15196.msg2004645#msg2004645 date=1391695373] a w jakim rozmiarze szukasz? [/quote] HKM 145cm jest idealny; nie wiem jak pozostałe firmy.
Teraz jest promo na fejsie: "No to mamy kolejny piątkowy wieczór rabatowy. Szaleństwo już rozpoczęte przed południem Eskadron i Pikeur - 30% ale zawsze coś jeszcze można dorzucić. Przypominam - dajecie link do konkretnego produktu na naszej stronie a ja robie specjalna cenę dla was . No to START"
A to jest całkiem fajna promocja. Napisałam prośbę o kantar i uwiąz Schockemohle i obniżyli cenę, chyba po ok 10 zł na kantarze i uwiązie. I tak chciałam kupić a tak to zawsze trochę taniej.