Może to nie do końca promocja, ale mam info od swojego sprzedawcy, że od jesieni veredus podnosi ceny - ponoć teraz jest dobry moment, żeby ichniejsze rzeczy kupić, jak ktoś miał coś w planach.
nosze normalnie 38-40. kupiłam 80 - biust mi sie nie zmieścił (75 c ) bez problemu wymienili na 84 - luźna wszędzie, ale choć nie naciaga się i ruchów/oddychania nie ogranicza. oczywiście model przedłużany więc rekawy do skrócenia, w 84 przydałoby sie i dół, może staliować troche... ta 80 była pieknie dopasowana, ale biustu wiekszego niż a-b projektant chyba nie przewidział 😉
przymierzysz, zobaczysz może ma ta mniejsza inny kształt czy coś... mi było ciasno i paskudnie mnie "spłaszczało", guziki naciągały materiał (szczególnie przy ruchach, ręce było ciężko wyciągnąć bo w plecach ciągneło, unosiła się..)... nie widziałam w takim naciągniętym (elastyczna jest) szansy na wygodną jazde, szczególnie skoki. mierzyłam na koszulke, w czymś grubszym tym bardziej... dlatego wymieniłam na wiekszą (nie było żadnego problemu) - cała wielka ale wygodniej. przy takiej przecenie spokojnie moge dac pare zł za przerobienie i miec super dopasowaną.
Szukam na promocji fraka męskiego w kolorze czerwonym, rozmiar raczej mały. Widzieliście coś? Były jakiś czas temu animo na cavalloszczecin, ale już nie ma... 🙁
Przecena na niektóre moskitiery i derki siatkowe w Koniku. W tym roku już niepotrzebne, ale to rzeczy, które mogą poczekać 🙂 http://konik.com.pl/q/?keywords=owadom
Apropo decathlonów i derek to mogę tylko powiedzieć że obdzwoniłam dzisiaj pół Polski i na wyprzedaży są zimówki stajenne w Waszawskim Piasecznie - od 129 zł (nie wiem jak rozmiarowo) oraz w Poznańskim Franowie (tak jak pisała wcześniej nekti) - ale tylko 105, 125 i 165 i jedna przeciwdeszczówka 155 cm 🙂 Może ktoś skorzysta
Apropo decathlonów i derek to mogę tylko powiedzieć że obdzwoniłam dzisiaj pół Polski i na wyprzedaży są zimówki stajenne w Waszawskim Piasecznie - od 129 zł (nie wiem jak rozmiarowo) oraz w Poznańskim Franowie (tak jak pisała wcześniej nekti) - ale tylko 105, 125 i 165 i jedna przeciwdeszczówka 155 cm 🙂 Może ktoś skorzysta
Czy jest osoba życzliwa z poznania i mogłaby mi zakupić przeciwdeszczowa 155 i wysłać? 🙇 :kwiatek: