Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

post reklamowy usuniety przez moderacje. ostrzezenie nadane w innym watku.
Obkupiłam się w GO-sporcie. Takie wyprzedaże to ja rozumiem: siatka na siano za 5, gumki do grzywy (duża torebka) za 2, Absorbine Showsheen Gel za 20, wędzidło za 20, wędzidło rotary za 50, grube kalosze busse za 20...
Halo, w którym GO-sporcie?
Showsheen za 20? 😲 Ja chcem! Gdzie takie rarytasy?
Eee... w Płocku  😡 U nas jeźdźców jak kot napłakał ale i tak A SS wzięłam ostatnią flaszeczkę  🙁
Rotary (oliwka) mnie urzekło: ze 191 na 50  😜
Różniaste bryczesy były też tanie, czapsy córce kupiłam za 50 etc. Posprawdzajcie w Go-sportach, bo teraz mają wyprzedaże, nawet bikini  🙂 można kupić za 10 PLN.
Jutro się wybiorę  😉
kurde, a u mnie w Go-sporcie nie ma koni 🙁
w Wawie też w jednym nie było 🙁
bryczesy horse line za 100zl kratka z pelnym lejem 😀 😀
http://allegro.pl/show_item.php?item=3390176254
go sport janki:
bryczesy od 30zł
sztyblety  od 99
kopystki po 2zł
wędzidła od 19zł
showsheen malutki 20zł
czapraki od 29zł
wodze od 39zł
kantary z futerkiem od 9zł
do tego fajne rękawiczki od 19zł
kaski od 29zł
Kupiłam kantar (10zł), szczotkę (2zł), siatkę na siano (5zł) i podkolanówki (19zł) i bardzo mnie kusił różowy kask dla małej za 29zł
Dramka a w którym Go-Sporcie byłaś?
w Płocku  😀
Widział ktoś gdzieś jeszcze derkę potreningową Jersey z nowej kolekcji Eskadrona rozmiar XL albo XXL? Od rana szukam i nic 😕
W equishopie już nie ma, w sprzętjeździecki.pl też nie - dzwoniłam, nieaktualne info na stronie.
[img]http://i.ebayimg.com/t/Eskadron-Jersey-Stripes-grey-Abschwitzdecke-Coll-ltd-2013-TOP-/00/s/ODAwWDgwMA==/z/Dv4AAMXQMmJRL5y0/$(KGrHqZ,!q4FDmR6ijbiBRL5y0YkVg~~60_12.JPG[/img]
tak widziałam, dziękuję ...tylko, że do mnie woła ta szara...chyba z desperacji kupię przymałą 🙂
Tak myślałam, ale wyraźnie nie było napisane. Spróbowałabym jeszcze znaleźć kiś telefon na wole w Poznaniu - oni tam często mają jeszcze rzeczy ze "starych" kolekcji, bo internetowego nie prowadzą.
a jak się nazywa ten sklep na Woli w Poznaniu?
Pegaz 🙂
Almika, nie kupuj przymałej 🙁 Ja kupiłam M-kę - jest dopasowana, w sam raz, lubię fit, ale... przy napiętej derce masakrycznie się to zapina 🙁 ledwo dałam radę. Te zapięcia, imo, jak na potreningową są przekombinowane - jak na jakiegoś rip-stopa.
Ja myślałam kupić L-kę tylko, że ten mój to jest duży dziad - widziałaś na zdjęciach.
Sprawdzałam w Eskadronie i tam w magazynie już też nie mają. Pozostają chyba jeszcze tylko ebay i europejskie strony.
Ech tak to jest jak się człowiek zagapi...
Ma ktoś może kupon rabatowy do Equirex?
Tylko przy 1szt taniej.
Jak się bierze wiecej, to lepiej w Dobrym koniu

Przy większej ilości też jest przesyłka gratis.
Almika, na koniku masz 145 http://konik.com.pl/derka-jersey-grey-eskadron-lato2013

edit.
na mustangu podobno pelna rozmiarowka http://www.sprzetjezdziecki.com/eskadron-derka-jersey-kolekcja-classic-sports-navygreenredgrey-wiosnalato-2013-p-8274.html

Dzięki. Niestety w Mustangu jest nieaktualne info na stronie. Nie mają już ani jednej. A ta L-ka w koniku to właśnie może być przymała.
A jakiego masz zwierza ? Mój wcale nie malutki w L wchodzi z zapasem.
[quote author=minerwa link=topic=15196.msg1825875#msg1825875 date=1373700499]
Tylko przy 1szt taniej.

[/quote]
ale biorac wieksza ilosc wychodzi taniej w dobrym koniu bo rozbica na cenie czaprakow to prawie 10zl;-) a za wysylke placisz tylko 1 raz przeciez
[quote author=tereska link=topic=15196.msg1828775#msg1828775 date=1374051642]
[quote author=minerwa link=topic=15196.msg1825875#msg1825875 date=1373700499]
Tylko przy 1szt taniej.

[/quote]
ale biorac wieksza ilosc wychodzi taniej w dobrym koniu bo rozbica na cenie czaprakow to prawie 10zl;-) a za wysylke placisz tylko 1 raz przeciez
[/quote]
A, faktycznie, o tym nie pomyślałam...
WOW! wielki szacun dla GNL!
Gabrysia rządzisz! od 17-21 lipca 5 % wszystkich zamówień internetowych idzie na konto Naszej Szkapy!!!! 😅
A jakiego masz zwierza ? Mój wcale nie malutki w L wchodzi z zapasem.

Mój ma 178 w kłębie no i taki raczej słusznej budowy.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się