Obkupiłam się w GO-sporcie. Takie wyprzedaże to ja rozumiem: siatka na siano za 5, gumki do grzywy (duża torebka) za 2, Absorbine Showsheen Gel za 20, wędzidło za 20, wędzidło rotary za 50, grube kalosze busse za 20...
Eee... w Płocku 😡 U nas jeźdźców jak kot napłakał ale i tak A SS wzięłam ostatnią flaszeczkę 🙁 Rotary (oliwka) mnie urzekło: ze 191 na 50 😜 Różniaste bryczesy były też tanie, czapsy córce kupiłam za 50 etc. Posprawdzajcie w Go-sportach, bo teraz mają wyprzedaże, nawet bikini 🙂 można kupić za 10 PLN.
go sport janki: bryczesy od 30zł sztyblety od 99 kopystki po 2zł wędzidła od 19zł showsheen malutki 20zł czapraki od 29zł wodze od 39zł kantary z futerkiem od 9zł do tego fajne rękawiczki od 19zł kaski od 29zł
Tak myślałam, ale wyraźnie nie było napisane. Spróbowałabym jeszcze znaleźć kiś telefon na wole w Poznaniu - oni tam często mają jeszcze rzeczy ze "starych" kolekcji, bo internetowego nie prowadzą.
Almika, nie kupuj przymałej 🙁 Ja kupiłam M-kę - jest dopasowana, w sam raz, lubię fit, ale... przy napiętej derce masakrycznie się to zapina 🙁 ledwo dałam radę. Te zapięcia, imo, jak na potreningową są przekombinowane - jak na jakiegoś rip-stopa.
Ja myślałam kupić L-kę tylko, że ten mój to jest duży dziad - widziałaś na zdjęciach. Sprawdzałam w Eskadronie i tam w magazynie już też nie mają. Pozostają chyba jeszcze tylko ebay i europejskie strony. Ech tak to jest jak się człowiek zagapi...
[quote author=minerwa link=topic=15196.msg1825875#msg1825875 date=1373700499] Tylko przy 1szt taniej. Jak się bierze wiecej, to lepiej w Dobrym koniu
Przy większej ilości też jest przesyłka gratis. [/quote] ale biorac wieksza ilosc wychodzi taniej w dobrym koniu bo rozbica na cenie czaprakow to prawie 10zl;-) a za wysylke placisz tylko 1 raz przeciez
[quote author=tereska link=topic=15196.msg1828775#msg1828775 date=1374051642] [quote author=minerwa link=topic=15196.msg1825875#msg1825875 date=1373700499] Tylko przy 1szt taniej. Jak się bierze wiecej, to lepiej w Dobrym koniu
Przy większej ilości też jest przesyłka gratis. [/quote] ale biorac wieksza ilosc wychodzi taniej w dobrym koniu bo rozbica na cenie czaprakow to prawie 10zl;-) a za wysylke placisz tylko 1 raz przeciez [/quote] A, faktycznie, o tym nie pomyślałam...