Forum towarzyskie »

Nowości ze świata muzyki

Białas/Kazzam - Demoralizuje (ft. DJ Ace)

Hifi Banda - Siemano Polska

VNM - Widzę ich
Miuosh - Piąta strona świata feat. Jan "Kyks" Skrzek

jak dla mnie rewelacja! nie mogę się doczekać płyty

poza tym 28 stycznia nowa płyta Grubsona "Coś więcej niż muzyka", też się jaram, 18 teledysk z singlem  . 🙂 wybieram się na koncert premierowy
Kamil Bednarek był jednym z faworytów 3. edycji Mam talent, ale w finale programu ostatecznie przegrał z uwielbianą przez wzruszonych widzów Magdą Welc. Jednak, jak sam twierdzi, udział w programie okazał się wielką szansą nie tylko dla niego, ale i dla zespołu Star Guard Muffin, którego jest liderem. Udało im się wydać płytę, która szybko stała się jedną z najlepiej sprzedających się w Polsce. W ostatnich dniach zdobyła status platynowej.

W czwartek w warszawskim klubie Palladium odbył się koncert grupy, na który przybyły tłumy fanek. Jak widać, średnia wieku na widowni nie przekraczała 15 lat. Większość z nich przyszła zapewne po to, aby zobaczyć znanego z telewizji "idola" na żywo.

Przy okazji trzeba przyznać, że jest to chyba największym (i jedynym) jak na razie wygranym Mam talent. 3 edycje wypromowały jak na razie troje członków jury i jedną potencjalną gwiazdę. To niewiele, ale zawsze coś
w Olsztynie na koncert Bednarka przyszly dziewczynki z rodzicami  😵 😵
to już buja się na necie jakis czas ale dla mnie miazga, coś pięknego...

DJ Czarny/Tas - "Passion, music, hip-hop"
emade, ja dopiero dziś ściągnęłam :/ ekkkkhhm.. zapuszczam i będę słuchać 🙂
a mam takie dziwne pytanie o co chodzi z piosenką 'Hold my hand' michaela jacksona i akona?  👀 że który to niby śpiewa czy muzyke stworzył, słowa?
jara, słucham tego od wczoraj non stop..
new.day, obaj śpiewają 😀 Chyba jakiś nagrany kawałek Michaela wzieli, Akon dograł, zmontowali jest i tadaa
VNM - To mój czas
#at=167

Peja & Vixen - To co robimy
#at=67

Najnowsza płyta Fokusa pt. “Prewersje” do sklepów trafi już w najbliższy piątek, 21 stycznia. Wszystko o płycie zostało już powiedziane, ale sprawdźcie szczegółową tracklistę:
01. Lubisz To [prod.Whitehouse]
02. Prewersje [prod.O.S.T.R.]
03. Lament [prod.Lukatricks][skrecze.DJ Bambus]
04. Nie Da Się [prod.The Returners]
05. Cytryny ft.Losza Vera [prod.Lukatricks]
06. GPS [prod.The Returners]
07. Wszystko Będzie Dobrze ft.Gutek [prod.Whitehouse]
08. Cikiciki [prod.The Returners]
09. V.I.P. [prod.Lukatricks][skrecze.DJ Bambus]
10. 6ścian [prod.Whitehouse][skrecze.DJ Bambus]
11. Sny [prod.Whitehouse][skrecze.DJ Bambus]
12. Definicja [prod.Lukatricks]
grubson - rób swoje

grubson - chore

dwa kawałki z płyty, która wyjdzie 28, dzisiaj miał być teledysk, nadal nie ma, czekaamy . 🙂
łaaaaał jaka taka będzie płyta rozwalająca to ja odpadam  😜 😜
#at=129
nowy teledysk Małpy do 5 elementu
grubson - rób swoje

grubson - chore

jakby ktoś był zainteresowany, to z youtuba już usunięte, ale mam je, mogę wyslać . 🙂

a teledysk małpy podoba mi się! ;d kocham ten kawałek
teledysk grubsona
#
O.S.T.R. - Abstynent

nowa płyta GrubSona - mega  😎
kurde blaszka! to fakt  😜
KOCHAM TĄ PŁYTĘ! 🙂 dooobra w cholerę, koncert premierowy był przemega, serio! dawno się tak nie bawiłam 😀 😀
Chada - Nie jestem tu od wczoraj
#

19 luty - wychodzi płyta Shellera

“Swym kolejnym albumem O.S.T.R. chciał stworzyć coś nowego, świeżego, coś czego nikt wcześniej nie słyszał. Pozwolił sobie na pełen przelot nad winylowym królestwem płyt wzbogaconym o żywe basy, Rhodesy, trąbki, flughorny i gitary. Płyta została nagrana w przeciągu miesiąca poprzedzającego premierę, ale przygotowania do jej nagrania trwały ponad pół roku. Ostry wraz z Haemem robili wszystko by zaspokoić swą muzyczną wizję albumu. Zjeździli pół Europy, nie raz śpiąc w samochodzie, by zaoszczędzoną w ten sposób sumę przeznaczyć tylko na płyty. Owocem tych poszukiwań były przesample i to nie tylko ze znanych i poszukiwanych winyli, ale i z takich, o których istnieniu mało kto słyszał. Ważnym wydarzeniem w tworzeniu albumu był koncert zagrany wspólnie z formacją Pink Freud, koncert ten zainspirował Ostrego do stworzenia także własnych próbek z żywych instrumentów, wzbogacających zebrany materiał winylowy. „Jazz, dwa, trzy” to podróż w głąb wyobraźni oraz środkowy palec po raz kolejny pokazany komercji. Autorami graficznej strony albumu są Forin (projektowanie.org) i fotograf Paweł Fabjański. Album zapakowany jest w sztywny kartonowy box, zawierający także drugi krążek stanowiący osnowę specjalnego dodatku-niespodzianki. Niespodzianki, która pozostanie tajemnicą do dnia premiery – 22 lutego 2011!
Tracklista:
01. Introstan
02. Wiecznie drugi
03. I co powiedzieć
04. Szpiedzy tacy jak my
05. W miłosci
06. W nienawiści
07. Jeśli nie masz
08. Moje życie
09. Na luzie skit
10. Mózg wolność siła
11. Nie potrzebuję noża
12. Abstynent
13. Boję się zestarzeć
14. Na własne oczy
15. R.e.l.a.k.s.
16. ŁDZ skit
17. Doba
18. Outrostan

Trasa koncertowa „Jazz, dwa, trzy” 2011:
25-03 Wodzisław Śląski „Szuflada”
04-03 Stalowa Wola „MC2”
05-03 Rzeszów „Pod Palmą”
06-03 Łódź „Wytwórnia”
11-03 Manchester „Sound Control”
12-03 Dublin „The Vildge”
18-03 Lublin „Graffiti”
24-03 Olsztyn „Pinezka”
25-03 Bydgoszcz „Estrada”
27-03 Toruń „Od nowa”
31-03 Warszawa „Palladium”
01-04 Kraków „Studio”
02-04 Bielsko Biała „Rudeboy”
08-04 Kielce „Ibiza”
09-04 Częstochowa „Rura”
14-04 Poznań „Eskulap”
16-04 Katowice „Mega Club”
17-04 Wrocław „Alibi”
29-04 Radom „Strefa G2”
06-05 Ełk ”ECK””.
projekt 4zero4 Kapaf ft. DJ Czarny - Take the lady out walking
zakochana jestem!  😍

jeju kocham to  😍 😍 😍
Fokus - Vip

Zapowiedz płyty Mesa
#at=73

nowy kawałek Małpy-Ból

promo teczaszkiniesanasze MŁD i Czarlson

zeus/zbylu - nawet w szare dni

B.O.K-za bardzo
💘

edit:
sampel Eudezet w hołdzie piątej rocznicy śmierci J Dilla
#at=175

edit 2: epka producencka  16letniego chłopaka który zrobił bit do kawałka Racy (dzisiaj ma się ukazac na popkillerze) ogólnie gość miażdzy!
kolejna zapowiedz solo Mesa

trailer nowego Rasmentalismu to będzie najlepsza wiosna!
😜
Sokół & Ero - Jerzy Jeż
#at=76
Jazz Dwa Trzy - mega  😎
Ostry... tekstowo kolejna biegunka słowna, niestety.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się