Forum towarzyskie »

Nowości ze świata muzyki

średniawa ta Małolat/Pezet
[quote author=vill_18 link=topic=15192.msg728626#msg728626 date=1286360091]
emade Mama jest pewnie dumna 😂
[/quote]
a co ma Mama do tego?  😎
Ja jestem rozczarowana OKROPNIE. Bity klasa, ale teksty...cóż, nic nowego, dość mainstreamowe. Jak na projekt realizowany tak długo, to wg mnie fatalnie.
a kiedy można się spodziewać nowej płyty Fokusa?
emade Wiadomo że nic 😉
a płyta Grubsona co miała się ukazać w 2010? przegapilam coś czy on tak zamulił?  😉
emade, niestety nie przegapiłaś .

ja czekam na luc'a przede wszystkim, grubsona, na fokusa który ma się ukazać i rahima . 😉
a rah juz wydał epke w tym roku, szykuje sie cos jeszcze? ja z niecierpliwoscią czekam na Piha
PIH Gloria Victis - Pih DOWÓD RZECZOWY NR 1 - [OFFICIAL]
Podoba mi się nawet ten kawałek Piha chociaz troche za duzo tam przekleństw momentami aż cięzko się słucha chociaż ''Kwiaty Zła'' to jego najlepsza plyta  😉
krótkie promo Piha i Chady ''puszka pandory'' dobrze słyszeć Chade po takiej przerwie  😉
Kodjo - Zaalarmuj freestyle
http://usershare.net/zxciu4v7nek1

“Nie odmówiłam” - niepublikowany joint Wdowy i VNM’a

Tomiko/Siwers - To, co mam

“Legenda podziemia, królowa festiwali techno, arcykapłanka lansu i bogini autopromocji - Samantha Ca$htan wyda wkrótce swój Mixtape vol. 3. Mixtape Samanthy Ca$htan - artystki, którą wspieramy!
Więcej punchline’ów niż mezo w “Punchlinerze”, samochody szybsze niż w “Na speedzie” Ascetów, torebki bardziej Louis Vuitton niż w Turcji na targu - to wszystko na nieprzewidywalnej produkcji Samanthy pod tytułem “Na fochu: mixtape vol. 3″.
Tempo, w jakim postępują prace nad zmieniającym reguły undergroundu dziełem zaskoczyło wszystkich w Alkopoligamii, bowiem już dzisiaj możemy zaprezentować okładkę !
Na mixtapie raperka S - dot - Ca$htan (dla nas brzmi to nawet lepiej niż “S - dot - Carter”) zaprezentuje swoje jedynie słuszne, “dziewczyńskie” podejście do klasycznych tracków takich, jak “My” Mesa czy “Noc i dzień” Pezeta.
Siła feminizmu, moc gwiazd Big Brothera, głębia przemyśleń Dody - Samantha ma to w małym palcu z wielkim tipsem, bitch!” - Alkopoligamia.com.

Hemp Gru - Strzał

Paluch - Nowy Trueschool

Tede zamiescil link promujacy płyte N33d20, ale po paru h zostal usunięty na plycie będzie Wdowa, Pezet,Sokół(?) i ma być miazgą  😀

RMX puszera Hi Fi Bandy
HiFi Banda - Puszer RMX feat. Numer Raz, VNM, Rak, Tede, Tomasina

VNM tak fajnie płynie na featurningach a solo porazka...

5 listopada Dowód Rzeczowy Pih -płytka
Reedukacja- Rychu Peja SoLUfka Grudzien (?)

http://www.hip-hop.pl/player/newplayer.php?mp3id=12871235610994
Promo Racy nowej płyty, super  😀
MAŁOLAT - "Kto wrócił na osiedle"
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=11690

Pezet / Małolat - Dziś w moim mieście feat. Grizzulah
nowy L.U.C. ! 😍 serio, uwielbiam ten album, jutro kupuję płytkę .

ktoś już słuchał?
a ja po czwartkowym koncercie Eldo + Małpa + Diox + The Returners jestem taka szczęśliwa jak nigdy  😜 do tego dorobiłam się rozcharatanej ręki, zakwasów na nogach oraz PODPISANEJ PŁYTKI PRZEZ ELDOKE  😜 nie potrafie tego opisac słowami jak było  😅

a co do płytek to ja już zamówiłam Race, i zespół Kamila Bednarka 16 listopada wydaje płyte (o ile nie przekręciłam daty) wiecej na ich myspace i  fb  😉
emade, zazdroszczę ci cholernie koncertu! i płytki podpisanej! co się w rękę stało?
nie mam pojęcia  🤣 wrócilam do domu, rozbieram kurtkę i patrze ze mam taką szrame na całe przedramie az do nadgarstka  🤔wirek: od czwartku dopiero dzisiaj zaczyna mi się goić, i tej kresce towazyszy siniak który tak cholernie mnie boli  😉
no to niezła impreza musiała być . 😉)
ja żałuję, że jak małpa grał u nas wybrałam dżem, z którego i tak zwiałam...
Małpa też oczywiscie rewelacja na żywo i plus do tego że zagrał dwa kawałki z poprzedniego składu proxmite  😉
Może nie aż takie nowe ale na pewno nie słyszane Małpa-Lamusy

Wybuchowa Receptura P.T.P
http://www.hip-hop.pl/ustawki/album_projector.php?id=1285752013
luc&abradab - kto jest ostatni? video
emade, 19 listopada :]

więc jednak przekręcilam  😀
Cha ft Pih-puszka pandory 
klip

a za 2 tyg płyta  🤦

i wyszedł nowy kawalek Daft Punk - Derezzed  ale na necie go nie ma, to znaczy jest ale jakieś śmieszne remixy, jest to ścieżka dźwiękowa z filmu TRON: Legacy
tu znalazlam tylko taki remix

HIFI Banda feat. VNM, Kosi, Sokół, Ero, Zawodnik, Tomasina - PUSZER REMIX 2

jednak bardziej podoba mi się remix1  😉

Blow feat. Ten Typ Mes- "Trudno cię zastąpić"

premierowy utwór z albumy ''jeśli czujesz''
VNM - To mój czas

Nowa płyta Jamiroquaia. Inna. Intrygująca.
Nie wiem jak cała płyta ale ta piosenka trochę... hm... wtórna. Brakuje mi w niej tego lekko funky klimatu Jamiroquai.
Takie ciapowate.

Ramires, bo ta płyta jest trochę inna, zupełnie, zupełnie inna niż np. The Return Of a Space Cowboy czy Emergency  On Planet Earth.

Mi osobiście podoba się Lifeline, ale muszę jeszcze parę razy przesłuchać, żeby wybrać faworyta.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się