Kodjo - Zaalarmuj freestyle
http://usershare.net/zxciu4v7nek1“Nie odmówiłam” - niepublikowany joint Wdowy i VNM’a
Tomiko/Siwers - To, co mam
“Legenda podziemia, królowa festiwali techno, arcykapłanka lansu i bogini autopromocji - Samantha Ca$htan wyda wkrótce swój Mixtape vol. 3. Mixtape Samanthy Ca$htan - artystki, którą wspieramy!
Więcej punchline’ów niż mezo w “Punchlinerze”, samochody szybsze niż w “Na speedzie” Ascetów, torebki bardziej Louis Vuitton niż w Turcji na targu - to wszystko na nieprzewidywalnej produkcji Samanthy pod tytułem “Na fochu: mixtape vol. 3″.
Tempo, w jakim postępują prace nad zmieniającym reguły undergroundu dziełem zaskoczyło wszystkich w Alkopoligamii, bowiem już dzisiaj możemy zaprezentować okładkę !
Na mixtapie raperka S - dot - Ca$htan (dla nas brzmi to nawet lepiej niż “S - dot - Carter”) zaprezentuje swoje jedynie słuszne, “dziewczyńskie” podejście do klasycznych tracków takich, jak “My” Mesa czy “Noc i dzień” Pezeta.
Siła feminizmu, moc gwiazd Big Brothera, głębia przemyśleń Dody - Samantha ma to w małym palcu z wielkim tipsem, bitch!” - Alkopoligamia.com.

Hemp Gru - Strzał
Paluch - Nowy Trueschool