Forum towarzyskie »

Nowości ze świata muzyki

UP

Mamy DRANIE TAK MAJĄ  😀

a Sulina pochłonął fejsbuk, ankiety typu 'ile kresek musi wciągnąć Bonson żeby napisać diss?'' są słaaaaaaabe  🙄
Oooo widzę Kryminalista Chada kolejna ambitna produkcja(ciekawe jakim tematem nas tym razem zaskoczy) i kolejny raz zatrzymany... to pewnie ta BIAŁA DAMA  🙁

Raper nr 1 w Polsce, płyta Wilk Chodnikowy która zjada cały rok 2012, chociaż jeszcze nie wyszła, drugi klip z tejże. Jaaareeeeeek  😍
Jak widzę Chadę to mnie "częsie". Piękniś w za dużym full capie, w rękawiczkach bramkarza. Aż dziw, że (chyba) o Doniu nie nawinął  🤣

Widziałam dziś na FB foty do tego klipu, laski wyglądają lepiej w klipie niż na zdjęciach, co za makijaż  😁
Sitek me gusta  😁

Karolinaaa  👀 zasięgnij informacji z tajnych źródeł kiedy nowe ciuchy od Lucky Dice  😁

edit:
Odpowiedź Bonsona na diss Sulina

odpwiedział w jeden (?) dzień! Sulin potrzebował miesiaca!  😁
Myślałam, że będzie lepsze.

Jeden dzień wystarczył. 😉
Teraz czekam na Racę i 2stego 😉
Bonsona stać na coś lepszego, nie podoba mi się jego diss..
Sulin odpowiada na diss Bonsona

Przepraszam, że nie zdążyłem w 24 godz. Przepraszam także za to, że na grafice nie ma Bonsona robiącego laski, Bonsona wciągającego amfetaminę, czy też Bonsona całującego się z Racą. Do pewnego poziomu nie jestem w stanie się zniżyć, wolę już reklamować koszulki. Przepraszam po raz trzeci za to, że w dissach kolorowego gimbusa, moczącego się w łóżku znajdziecie argumenty, a nie stek kurew, pedałów, gróźb pobicia etc. To jest rap. Dziękuję za uwagę. PS Odpowiedzi kolejnej już nie będzie. Możecie odetchnąć. Wiadomo do kogo” - komentuje sulin.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QtP5_fFKqe4
Ja muszę to napisać, bo jestem nadal w szoku  💃

Tydzień temu miała być premiera nowej płyty Pyskatego "Pasja". Premiera została przesunięta o tydzień z powodu problemów z "drukiem" okładki. Dopiero po takiej informacji od samego Pyska przyjrzałam się okładce.

Wszystko fajnie, spoko, okładka taka inna niż wszystkie.
Dziś przyszła do mnie płyta, otwieram kopertę, wyciągam i umieram. Okładka okazała się trójwymiarowa! Czego niestety nie widać na zdjęciu. Całość ma formę książki z twardą okładką. W środku pierwsze wersy każdego z kawałków i opis: kto na feacie, kogo woski itd.

I na samym końcu, w złotej kopercie znajduje się płyta.

Jest to najlepiej wydane 30zł w tym roku  💃 bez kitu, pierwsza zakupiona przeze mnie płyta (wydana w tym roku), której dalej nie pogonię. Dj Proxa sprzedałam, Kodex 4 sprzedałam. Pysku zostaje ze mną  😍 (nie tylko ze względu na wygląd zewnętrzny).
Widzieliście to...?! 😵 Straszne... 🙁
Zastanawiam sie jak to interpretować już ... tak jak jeszcze miejski sound byłam w stanie zaakceptować - w sam raz do rozruszania się w ciągu dnia i odpoczęcia od codzienności, tak to .. ani do rozkminy ani do potańczenia. Pezet sie skończył,proste.
Od kilku dni nie mogę zrozumieć. Chad i Avril małżeństwem
http://www.people.com/people/article/0,,20623133,00.html
Alabamka, ja czytałam, że się zaręczyli tylko 😉
Atutowa, ma-sa-kra, jak słuchałam tego wczoraj. I to według Pezeta jest lepsze niż Seniorita! 😀
JARA, ciekawa jestem ile w takim razie zarobi na tej nowej płytce. Szkoda,że zmienił priorytety z muzyki dla fanów rapu na muzykę do klubów wypełnionych hot13.
Alabamka, ja czytałam, że się zaręczyli tylko 😉

Ja słyszałam, że ślub wzięli i były gratulacje na stronie nickelbacka  👀
JARA, no seniorita akurat jest dużo lepsza moim zdanie. Przynajmniej nie mija się z beatem... jestem załamana 🙁
Pezet sie skończył,proste.

A rap to się generalnie skończył po Paktofonice, jak Magik ómar. Przepraszam, turlam się  👍 🤣 Nie no, tak na serio - poczekajmy może z takimi wyrokami, aż ukaże się cały materiał.  😉

Jak to tam było? ,,Wydawca mówi: nagraj jakąś Senioritę"...  😉 Oczywiście w kwestii marketingowej, bo pod innymi nie ma co porównywać. Szkoda tego beznadziejnego tekstu z kretyńskim refrenem(słuchając go mam ochotę wejść pod fotel, tak mi za niego wstyd), muzycznie mogłoby ujść w tłoku.
Cieszę się,że rozbawiłam, może jestem na tyle zacofana,że nie nadążam za taką muzyką i dla mnie to co teraz nagrywa Pezet na pewno rapem już nie jest. Póki co obcykałam 4 kawałki z tej płyty i dla mnie to dopiero jest komedia  😉
Atutowa, dla mnie również... czysta komercha
Przesluchalam raz ten track Pezeta i teaz od kilku dni chodze i spiewam "jestes moja supergirl jestes moja catwoman" 😀
JARA, no chwytające to jest, nie da się ukryć. Bardzo częstą tę cechę posiadają takie trochę badziewne piosenki typu :Jak anioła głos" albo to całe ciecierecie 😀
A mi sie podoba, może nie jest to stary Pezet (najbardziej lubiłam tego z 'Muzyki emocjonalnej'😉 i teledysk mi się nie podoba, ale w jakimś sensie tekst do mnie trafia, zresztą cały Pezet zawsze do mnie trafiał, więc nie będe mówić, że Pezet się skończył. Poszedł po prostu w inną strone, może nie każdemu się podoba. Ja lubie bardzo dubstep, więc będe słuchać i takiego Pezeta.
Atutowa, jeśli dla Ciebie ten rodzaj muzyki kończy się na klasycznych bitach, to... cóż  😉

Co nie zmienia faktu, że Supergerl - zarówno kawałek jak i klip, który mu usunęli z youtube bo podobno cycki gdzieś były, czy coś - absolutnie jak kulą w płot, na poziomie radio Eska, no a ten tekst o hipsterkach...  🤔wirek: Koka już nie wystarcza i widocznie Pezio postanowił przytulić trochę hajsu  😁
Bit jest mega. No podklad dla mnie miazga, ale w moje gusta nie trafilo jego wykonanie.
JARA, też Ci się wydaje, że bardzo często mija się z bitem? No i za cicho trochę...
Ja Pezeta lubiłam za 'starych czasów'. "Supergirl" to jest masakra. Tekst, wykonanie  😵 Kiedyś słuchać Pezeta było fajnie, teraz ciężko mi go słuchać :/
ale to podchodzi pod dubstep, a tam czesto tekst mija się z bitem 😉
Kurde, nie każdy wychodzi dobrze na syntetycznych bitach. Np Fokus idealnie pasuje, dobrze się czuje i fajnie wypada. Widać jak wypadł Pezet i Fokus w kawałku "Noc jest dla mnie". Pierwszy słabo, drugi mega. Mes również fajnie się odnajduje w takich klimatach. Ale to tylko moje zdanie.

edit:
A tak zmieniając temat zachwyciłam się ostatnio ... Dj Taek'iem  😁
Fandango Records udostępniło dziś nową płytę Bisza(preordery wysłane, premiera w czwartek), polecam odsłuch:

6 listopada ukaże się nowa płyta Hey  💃
wpis ze strony zespołu:
Miło nam poinformować, że 6 listopada będzie miała swoją premierę nowa płyta zespołu. Po raz pierwszy materiał został zarejestrowany w sześcioosobowym składzie, bowiem do grupy dołączył Marcin Zabrocki - kompozytor i multiinstrumentalista, znany m.in. ze współpracy z grupami: Biff, Pogodno, Mordy.
Praca nad albumem przebiegała podobnie jak przy krążku „MURP”, czyli najpierw nagrania w Krainie Westernu w Sarnowej Górze, a następnie we wrocławskim studiu Fonoplastykon. Płytę wyprodukował Marcin Bors we współpracy z Pawłem Krawczykiem, który jest autorem większości utworów. Niebawem do rozgłośni radiowych trafi pierwszy singiel promujący to wydawnictwo.
Płyta ukaże się nakładem Supersam Music.

czekam niecierpliwie 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się