Ja byłam przy porodzie dziewczyny koło 30tki, która zgłosiła się na izbę z powodu bólu jak to określiła pacjentka „odbytu”. Ból brzucha okazał się pełnym rozwarciem 😂 dziewczyna wysoka, ani chuda, ani gruba, rzeczywiście mało ciazowo wyglądał ten brzuch. Miesiączki miała nieregularne od zawsze, w ciąży jakieś plamienia które ją zmyliły. Dzieciak zdrowy 😉
Dziewczyny jesteście super wsparciem na tym forum! Na prawdę to doceniam. To jest ostatnio chyba jedyne wsparcie jakie mam.
A czuję się ujowo. Dziękuję, że jesteście.
Na fb mi też ostatnio wyskakują posty (nie wiem czemu, nie ten target 😀 ) z grup singli którzy kogoś szukają. Też może być spoko opcja może. Tak dodać taki post jak i przeglądnąć tych którzy już dodali.
Perlica, - przed internetem też byli seryjni mordercy i sporo wypaczeńców 😉 a do donosów prasowych w takich sprawach lepiej mieć dystans, szczególnie w obliczu AI i zalewie fake newsów.
Perlica, mogło się to i bez tindera wydarzyć, tutaj Tinder nawet szybciej znajdzie sprawcę można prześledzić z kim pisała, z kim się umawiała i na jaką date. W sytuacji kiedy spotykamy kogoś w np klubie gdzie jest tłoczno, bajera się kręci, też niektórzy z łapanki mogliby pójść w bardziej ustronne miejsce i już nie wrócić.